Nieuw

Op eis van politiek toch vervolging van Generation Identitaire na bergpascontrole

We hebben te vroeg victorie gekraaid, zo blijkt. Onder druk van de politiek worden de militanten van Génération Identitaire en Defend Europe wel vervolgd.  Herinner u dat we op 30 april berichtten dat de procureur van Gap (Hautes-Alpes) geen graten zag in de acties van de militanten van Génération Identitaire en Defend Europe, die vreemde indringers aan Col de ‘l Échelle bij de Frans-Italiaanse grens tegenhielden. Het dossier werd geklasseerd omdat er geen inbreuken werden vastgesteld, heette het toen. Zou de scheiding der machten dan toch bestaan, dachten we heel even.

Onder druk van links en extreemlinks, verspreidden de uiterlijk goedzakkige Gérard Collomb (1947 -) , Frans minister van Binnenlandse Zaken, en Nicole Belloubet (1955 -), minister van Justitie, een rondschrijven aan alle procureurs van Frankrijk. De circulaire maakte duidelijk dat ‘des comportements hostiles à la circulations des migrants’ (vijandige gedragingen die het vrij verkeer van migranten zou belemmeren), wel vervolgd moeten worden. Met andere woorden: men mag die gelukzoekers niets in de weg leggen.

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Op eis van politiek toch vervolging van Generation Identitaire na bergpascontrole

 1. templars2017 // mei 16, 2018 om 21:36 //

  De politiek die het gerecht stuurt, de scheiding der machten ,ooit zo fel bevochten om het te verkrijgen wordt hier per direct overboord gegooid.
  Laat het duidelijk zijn dat dit enkel werkt om de linkse en extreem linkse agenda te dienen ,voor enig ander doel zal deze vorm aanpassing nooit gebruikt worden ,het zou ondemocratisch zijn.
  De voorgehouden “democratie” is dermate uitgehold dat inhoud een ijdel begrip zijn geworden ,zelfs de huls die er van overschiet begint krkaen te vertonen .
  Demoratie is een nomenclatuur geworden zonder inhoud ,of beter een aanpasbare inhoud ,aanpasbaar aan de noden van diegene die het misbruiken in hun eigen voordeel.
  burgers zijn voor een groot del monddood gemaakt en al wie het waagt tegen deze opgelegde regel in te druisen gaat voor de bijl daar zorgt de justitie voor ,een justitie die de hoer is geworden van de politiek, die op hun beurt slaven zijn van de meesters boven hen.
  De top van de piramyde beheerst de grond onder de piramyde ,er is een aardbeving nodig om die top te doen vallen…….

  Liked by 2 people

 2. scherpschutter1943 // mei 16, 2018 om 23:08 //

  Laten wij als bevolking voor die aardbeving zorgen, een zodanige beving dat zelfs de moslims er bang van worden en alle kanten uitvluchten.

  Liked by 1 persoon

 3. Feniks // mei 16, 2018 om 23:30 //

  Degenen die werkelijk vervolgd dienen te worden zijn diegenen die zich niet houden aan wetten en grondwetten en illegalen toelaten.

  Liked by 1 persoon

 4. jackvanderveen // mei 16, 2018 om 23:31 //

  En Brussel en aanverwanten hebben continu de bekken vol over Turkije en ook Israël. Laten we heel Brussel maar afschieten. Dat geeft nog enigszins perspectief voor de toekomst. Want anders is het straks ook nog de eerste hoofdstad in Europa in Afrikaanse handen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s