Nieuw

Moslim gezin verkracht, knevelt en wurgt christelijk meisje voor de ogen van haar vader

Een 17-jarig christelijk tiener meisje werd onderworpen aan geweld, werd gemarteld en vermoord door een moslim gezin:

Het moslim gezin, Asif, Muhammad Kashif, Muhammad Tariq Pasran, Muhammad Ismael, samen met Asif’s vrouw en nog een andere vrouw drukten Kainat’s benen en armen neer… Het moslim gezin had een touw rond de nek van het christenmeisje gebonden en wurgden haar. Ondanks de smeekbede van haar vader vermoordden ze haar voor zijn ogen.

Het barbaarse geweld tegen christenen gaat door terwijl degene die doen alsof ze voor mensenrechten en democratie staan wederom hier angstvallig stil blijven. Sterker nog, ze noemen ieder die een hart heeft voor dit soort vervolging “islamofoob.” Dit verhaal is in het bijzonder wreed daar het gehele moslim gezin deel nam aan deze marteling vlak voor de ogen van de vader van het christenmeisje.

“Pakistani Christian Teen Raped, Then Tied Down and Murdered in Front of Father by Muslim Family,” Black Christian News Network One, May 12, 2018 (thanks to The Religion of Peace):

Een 17-jarig christelijk tiener meisje in Pakistan is vermoord nadat ze was vastgebonden, gekneveld en vervolgens dood gewurgd door een moslim gezin vlak voor de ogen van haar eigen vader, volgens vermelding omdat ze haar huishoudtaken niet naar tevredenheid van de moslim familie deed.

Christenen in Pakistan meldden dinsdag dat de moord op Kainat Salamat, dochter van Salamat Masih, afgelopen week plaatsvond in Kamonki, in het Gujranwala district.

Masih vergaarde eerst informatie om de misdaad te rapporteren op 6 mei, verklarend tegen de politie dat hij aankwam om zijn dochter te bezoeken thuis bij het gezin van Muhammad Asif, waar zij als thuishulp werkte sinds haar elfde.

De vader vertelde dat hij samen met een andere persoon zag hoe de moslim familie, Asif, Muhammad Kashif, Muhammad Tariq Pasran, Muhammad Ismael, samen met Asif’s vrouw en een andere vrouw Kainat’s benen en armen neerdrukte.

Het moslim gezin had een touw rond de nek van het christenmeisje gebonden en waren haar aan het wurgen. Ondanks de smeekbede van de vader hebben ze haar recht voor zijn ogen vermoord.

De vader voegde in het rapport toe dat zijn dochter, die maandag begraven was, vermoord was omdat ze schoonmaakwerk niet naar behoren had verricht.

De British Pakistani Christian Association vermeldde de dood van het meisje ook, onthullend dat het lijk naar het Civil Hospital Gujranwala gebracht was voor post-mortem onderzoek. Aldaar vonden doktoren bewijs dat het tienermeisje verkrachting had ondergaan…

Fijne dag!
Ps. De islamitische normen en waarden komen rechtstreeks uit de koran/hadith van hun heilige profeet Mohammed die als perfect voorbeeld geldt voor elke moslim, ook hier in Nederland!

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Source:Jihadwatch>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet within ONE key stroke through this DAILY newswire👌

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Moslim gezin verkracht, knevelt en wurgt christelijk meisje voor de ogen van haar vader

 1. Het wordt tijd dat de oog om oog, tand om tand methode in werking gaat treden.

  Liked by 2 people

 2. Geplaatst op mijn Tweet en Nieuwsblog, met als titel:
  Als regeringen dit niet willen stoppen wie stopt deze ellende dan wel?

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // mei 16, 2018 om 20:05 //

  Wat de meesten niet willen zien is dat we met een godsdienst oorlog aan onze vingers zitten.
  Nu heb je nog de keuze ,wegkijken en doen alsof er niets aan de hand is of het gevaar in de ogen zien en inschatten wat onze kansen zijn.
  Het is wereldwijd ,op de ene plaats meer dan op de andere, bij ons in Europa is het een heel bijzonder iets .
  In Europa is de situatie als volgt,
  We hebben een beleid dat vrijheid bied van religie zonder er voor te kunnen voor worden vervolgt ,dat is op zich een paradox.
  Wat als een religie de regels van vrijheid voor religie gebruikt om de landen die de gegeven vrijheid te veroveren en die ene religie te aanvaarden boven al de rest ,aangezien er vrijheid van religie is kunnen ze er niet voor vervolgt worden.
  het is als de slang die zijn eigen staart opeet……..de ouroboros,Het symboliseert de cyclische aard van de natuur, het eeuwige terugkeren en de eenheid van alles.
  Als je dit op de islam toepast dan zie je dat het beleid in zake godsdienstvrijheid een huizenhoog probleem geeft.
  Zoals reeds gesteld in andere posts ,dit is niet meer met woorden op te lossen ,het zaad van dit euvel met verstrekkende gevolgen is in het beleid ingeschreven met een beschermend tolerant karakter ,doch het is misbruikt door hen die er brood inzagen het beleid inzake tegen zichzelf te gaan gebruiken .
  De regeringen weten dit ook ,maar hun woorden zullen te zwak blijken , democratie heeft de slechte eigenschap om zichzelf te vernietigen op termijn .
  Democratie is gebaseerd op woorden ,islam is gebaseerd op veroveren ,democratie is geschreven om te maken en te vervolmaken ,ook zijn eigen ondergang ,islam heeft dit niet zij nemen en geven nooit meer af wat ze genomen hebben.
  Of de pen machtiger is dan het zwaard is bij deze sterk te betwijfelen.

  Liked by 3 people

 4. scherpschutter1943 // mei 16, 2018 om 23:02 //

  minister Grapperhaus heeft een nieuwe wet in de maak die haatzaaien en geweld prediken strafbaar stelt. Dat betekent in de praktijk dat autochtone Nederlanders driedubbel door deze minister met zijn gerechtelijke vazallen genaaid zullen worden en de moslims buiten schot wegens gebrek aan bewijs. Tientallen moslims zullen getuigen tegen de autochtone Nederlanders ,waardoor het bewijs voor de rechters geleverd is en veroordeling zal volgen (2 jaar gevangenisstraf). Als je de veroordeling van wilders in aanmerking neemt, heb je maar weinig nodig om voor de groene tafel te verschijnen. Dat is nou ook precies de bedoeling van Grapperhaus. Het gepeupel moet zijn bek dicht houden want hij weet samen met de andere landverraders) wat goed is voor nederland.

  Liked by 1 persoon

 5. Feniks // mei 17, 2018 om 00:14 //

  @scherpschutter
  Haatzaaien en geweld prediken is de specialisatie van is lam.staat in hun boek.

  Tientallen,honderttallen, duizendtallen, miljoenen groepen autochtonen zullen getuigen van moslimaanvallen en de hatespeach van islam tegen de rest van de wereld.
  De tijd van sheeple raakt zo langzamerhand voorbij, met recht gaan mensen datgene wat hen bedreigt uiteindelijk bestrijden.
  Ik hoor en zie het om mij heen plaatsvinden.
  Alle bevolkingsgroepen wereldwijd worden gemanipuleerd/gebruikt en tegen elkaar opgezet.

  Maar nog belangrijker,
  wereldwijd wordt iedereen zich bewust van de echte veroorzakers van deze ontwrichting, nl. de zionisten, eigenaars van de centrale banken , media, filmindustrie.
  De werkelijke machthebbers (Deep State).
  Dat zijn de ware schuldigen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s