Nieuw

Grapperhaus wil IS-kinderen terughalen

DEN HAAG – Het kabinet onderzoekt of kinderen van Nederlandse Syriëgangers uit Syrische kampen gehaald kunnen worden. Dat zei minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) in het televisieprogramma Pauw dinsdag. ,,De kinderen moeten daar weg. Ze moeten daar niet in een kamp zitten.”

Hij onderzoekt met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) hoe de kinderen op een veilige manier kunnen worden teruggehaald. ,,Het is een uiterst moeilijke materie”, aldus Grapperhaus. ,,Ik vind het vreselijk verkeerd dat kinderen zich in dit soort gebieden bevinden.”

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2041101/kabinet-onderzoekt-terughalen-is-kinderen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7197 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Grapperhaus wil IS-kinderen terughalen

 1. carlos // mei 16, 2018 om 08:11 //

  drie dagen na de gebeurtenissen in indonesie is deze cda’er volledig van het padje

  Like

 2. Duchesne // mei 16, 2018 om 08:25 //

  “ze vinden het erg dat kinderen in die kampen zitten”…..gaan ze “terughalen”…..paar jaar gelden zaten er Jezedi op een berg, werden massaal afgemaakt…hun kinderen als sexslaven verkocht, sommigen leven nu als slaaf in Saoedi arabie of Turkije…..werd niks gedaan door het “westen”, Jezedi werden afgemaakt door de verwekkers van deze zielige op te halen kinderen…..

  Ik weet het niet maar ik zie onze en andere regeringen enkel beloning voor terreur faciliteren.
  Alle hulp en middelen voor terugkomende terroristen, ze krijgen medische zorg voor hun afgeschoten pootjes en uitkering, en wij betalen de rekening.
  Ik wil geen terorristen faciliteren, ik wil geen regering die dit soort moslim tuig een nieuw leven geeft en zelfs hun kinderen gaat “repartieren” ik wil een regering die dit soort lui leven ontneemt, zowel daar als hier….Of mij de middelen en de adressen geeft….

  De moordenaars worden verzorgd en vertroeteld, de eigen bevolking word geofferd. Moeten we het begrip “terreur”niet eens herdefineeren?

  Liked by 1 persoon

 3. Helemaal koekoek // mei 16, 2018 om 11:46 //

  He le maal
  Koekoek

  Like

 4. Henk der Niederlander // mei 16, 2018 om 11:51 //

  En daarbij Duchesne.
  Wil die vieze hond dat gebroed hier naartoe halen met het gevolg dat straks weer een zielig verhaal opgehangen word over zielige kindertjes zonder ouders, dus het lulverhaal van gezinsherreniging komt dan weer uit de truckendoos.
  Let ook eens op de bombarie die via de msm over ons uitgestort word als er eens 3 of vijf gelukzoekers uitgezet worden en ondertussen worden ze met 10.000 den via allerlei schimmige kanalen binnen gehaald.

  Like

 5. Claudia M. // mei 16, 2018 om 17:13 //

  Nee, toch weer niet: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2043585/minister-zat-fout-geen-is-kinderen-ophalen

  en dat lijkt mij ook een veel beter plan. Mensen moeten eens leren dat keuzes maken, consequenties heeft.

  Like

 6. Like

 7. Jandre // mei 16, 2018 om 20:34 //

  Grappig!

  Like

 8. Merel // mei 17, 2018 om 00:21 //

  Dan laten ze bij J Pauw een foto zien vanneen paar van die kindjes en aaaaaach, daar gaan we weer. Wanneer zeggen ze eens aaaaaaaaaaaaach van blonde kindjes? Zit er niet in begin ik te geloven, zelfs niet als ze overhoop zijn gereden doot jihadi s

  Like

 9. Feniks // mei 17, 2018 om 00:51 //

  Grapperhaus toont zich voorstander van de Indonesië oplossing.
  Haal jihadgangers en (onschuldige) kinderen terug ( kinderen die abnormale dingen hebben meegemaakt en niet zomaar (meer normaal kunnen functioneren) en zie wat er gebeurt met je onschuldige bewoners….zoals met teruggekeerde jihadgangers in Indonesië is aangetoond.

  De Indonesië oplossing is kennelijk de visie van Grapperhaus.
  Laat het maar los in Nl en wacht af wat er gebeurt.

  Totaal onverantwoordelijk en voor het gerecht te dagen als het mis gaat meneer Grapperhaus.
  Want meneer Grapperhaus, ergens ooit gaat de bevolking u oproepen voor een rechtszaak, want diplomatieke onschendbaarheid zal door het volk worden opgeheven.
  Onschendbaarheid bestaat nl. niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s