Nieuw

Vlieg nooit mee met een mohammedaanse piloot – Experts: “Piloot MH370 ontweek bewust radars en liet Boeing 777 opzettelijk neerstorten”

Andere Boeing 777 van Malaysia Airlines, screenshot YT

Luchtvaartspecialisten hebben de route van de verdwenen vlucht MH370 nog eens onderzocht. Ze komen tot de conclusie dat de piloot doelbewust de radarsystemen ontweek om niet gezien te worden en  de Boeing 777 opzettelijk in zee liet neerstorten. Het was een moord-zelfmoordmissie van kapitein Zaharie Amad Shah, stelt piloot en instructeur Simon Hardy het duidelijk.

Al vier jaar breekt de luchtvaartwereld zich het hoofd over wat er nu precies met de mysterieuze vlucht MH370 is gebeurd. De Boeing 777 had 239 mensen aan boord, die meer dan waarschijnlijk allemaal om het leven kwamen. Experts namen de route van het vliegtuig, dat van Kuala Lumpur naar Peking zou vliegen, opnieuw onder de loep. Ze beweren nog enkele antwoorden gevonden te hebben.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Vlieg nooit mee met een mohammedaanse piloot – Experts: “Piloot MH370 ontweek bewust radars en liet Boeing 777 opzettelijk neerstorten”

 1. skeeter // mei 15, 2018 om 17:19 //

  Heeft niks met islam te maken natuurlijk.

  Like

 2. Geldt dat niet voor iedere mossel bestuurder waarbij je instapt.
  Je weet nooit of ze geen ruzie hebben gehad met hun vrouwelijk bezit.
  Zeker rond deze tijd weet je nooit of zo iemand bedenkt dat het maar eens tijd wordt om ze jihad taak te vervullen.

  Like

 3. Dan hebben we met deze officiële bevestiging van deskundigen…..EEN HEEL GROOT PROBLEEM BINNEN DE LUCHTVAART gekregen!
  Wat als reizigers eisen dat een piloot het vliegtuig niet mag besturen?

  Like

 4. skeeter // mei 16, 2018 om 05:01 //

  geen brevet voor religioten.

  Like

 5. Was geheime liefdesrelatie oorzaak van verdwijnen MH370? Nieuw boek legt haarfijn uit hoe het kan.
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/was-geheime-liefdesrelatie-oorzaak-van-verdwijnen-mh370-nieuw-boek-legt-haarfijn-uit-hoe-het-kan~a8124f6c/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s