Nieuw

Soros organisatie staakt haar ondermijnende activiteiten in Hongarije

De mensenrechtenorganisatie van Soros zou door overheidsbemoeienis niet meer veilig kunnen werken in het land.

De Open Society Foundations (OSF) van filantroop George Soros verhuist van Boedapest naar Berlijn. De organisatie maakte dinsdag bekend haar activiteiten in Hongarije te staken. Volgens voorzitter Patrick Gaspard kan de veiligheid van de “operaties en medewerkers niet meer beschermd worden tegen inmenging van de regering”.

De Hongaarse regering heeft sinds de herverkiezing van premier Viktor Orbánverschillende wetten doorgevoerd om de organisatie van Soros tegen te werken. Zo moeten organisaties die migratie ondersteunen, zoals OSF, een screening ondergaan en hoge belasting betalen over buitenlandse donaties.

Lees verder:

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/05/15/george-soros-staakt-activiteiten-in-hongarije-a1602941

Lees meer:

https://www.rt.com/news/426729-soros-foundation-stops-operations-hungary/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s