Nieuw

Sociaal Democraat wil genitale verminking controles op Zweedse luchthavens

De zomervakantie nadert en dit betekent dat veel moslimmeisjes binnenkort naar hun thuisland zullen worden gestuurd om zichzelf genitaal te laten verminken. De sociaaldemocraat Gursimer Singh wil daar een einde aan maken, onder meer door de meisjes voor en na de reis te onderzoeken.

Veel meisjes met wortels in moslimlanden worden daar tijdens de zomervakantie naartoe gestuurd om te worden onderworpen aan maagdelijkheidscontroles of genitale verminking. Op deze manier wil men voorkomen dat de meisjes vóór het huwelijk seks hebben en daardoor hun ‘eer’ behouden

Gursimer Singh, sociaal-democraat uit Skärholmen, kind- en vrouwenactivist, en bestuurslid van Varken Hora, is van mening dat politici van zowel rechts als van links slecht zijn in het aanpakken van dit soort problemen. Hij schrijft erover in een debatartikel in Dagens Samhälle.

Het feit dat de liberale partijen de nadruk leggen op keuzevrijheid betekent dat er nu particuliere zorgaanbieders zijn die bereid zijn om “maagdelijkheidscontroles” uit te voeren. Tegelijkertijd is links niet volledig onschuldig aan deze kwestie.

– Als sociaaldemocraat moet ik toegeven dat wij van de linkerkant ook niet vlekkeloos zijn. Wij die in de linkse beweging werken, moeten de voet dwars zetten tegen de religieuze krachten die proberen onze politieke instellingen te infiltreren. Een ander probleem zijn de blinde ‘antiracisten’ die herhaaldelijk het bestaan ​​van het eergerelateerd geweld ontkennen en vraagtekens zetten bij degenen die strijden tegen de eercultuur. Het is integendeel eerder racisme om ervoor te kiezen om het bestaan ​​van eercultuur bij sommige immigrantengroepen ​​te verloochenen, schrijft Gursimer Singh.

In het debatartikel beschrijft hij wat er moet gebeuren om de problemen aan te pakken. Hij suggereert dat de ouders beter geïnformeerd moeten worden over wat de juridische consequenties voor hen zijn als ze hun dochters genitaal verminken. Schoolpersoneel dat in het dagelijks leven de meisjes ontmoet, moet ook meer voorlichting krijgen.

Een andere noodzakelijke maatregel is genitale verminking controles op Zweedse luchthavens. Opgeleide verpleegkundigen moeten de bevoegdheid krijgen om meisjes te controleren, zowel voor als na de reis.

– Het is bijna lachwekkend hoeveel we hier in Zweden praten en opkomen voor gendergelijkheid, terwijl deze kwalijke kwestie zich al lange tijd voordoet. Welke gelijkheid, vraag ik me dan af? besluit hij zijn debatartikel.

Bron:

https://www.dagenssamhalle.se/debatt/infor-kontroller-att-stoppa-konsstympning-22131

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Sociaal Democraat wil genitale verminking controles op Zweedse luchthavens

 1. ieznogoedh // mei 16, 2018 om 10:51 //

  Probleem is simpel op te lossen.
  Wet uitvaardigen die vrouwen met genitale verminking EN al hun directe en indirecte familieleden verbiedt in te reizen.

  Like

 2. Kortom we kunnen die sociaal democraten beschouwen als een groep idioten die zelf niet weten wat ze willen. Voor de controles van de dames zullen heel wat vrijwilligers zich aanmelden. en wat gebeurd er als er een geen maagd meer is , of besneden is ??? En de leraren moeten ook wekelijks even de vagina checken op school

  Like

 3. Duchesne // mei 19, 2018 om 20:12 //

  vrij vertaald: betaald kutten kijken…idioot !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s