Nieuw

Reeds 58 Palestijnse terroristen en geweldplegers om zeep geholpen tijdens hun aanvallen op Israël

Tienduizenden Palestijnen hebben de afgelopen dagen vanuit Gaza gewelddadige acties uitgevoerd tegen de grenzen van Israël. Tijdens de aanvallen op de Israëlische grensposten zijn 58 Palestijnse geweldplegers gedood, waarvan er 24 door de IDF werden geïdentificeerd als terroristen.

Een van de oorzaken van het geweld is de opening van de nieuwe ambassade van de Verenigde Staten in de Israëlische hoofdstad Jeruzalem, wat door de Palestijnen niet gewaardeerd wordt. De openingsceremonie valt ook samen met de viering van de 70e verjaardag van het volk van Israël, feestelijkheden die veel Israël-vijandige Palestijnen het bloed heeft doen koken.

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft in een verklaring gereageerd op de gebeurtenissen met dat, de door EU en VS verklaarde terroristische organisatie, Hamas achter de aanslagen zit en dat het zijn doel is om Israël te vernietigen.

In een andere uitspraak verklaarde de Israëlische premier dat men niet, zoals wordt beweerd, heeft geschoten op “vreedzame demonstranten”, maar alleen op ontegenzeglijke geweldplegers en terroristen die de grens met Israël aanvielen.

De VN Veiligheidsraad kwam dinsdag bijeen in een buitengewone vergadering om de  situatie te bespreken. Het is echter onwaarschijnlijk dat de Veiligheidsraad overeenstemming zal bereiken over een gemeenschappelijk standpunt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Reeds 58 Palestijnse terroristen en geweldplegers om zeep geholpen tijdens hun aanvallen op Israël

 1. Wilt u meer of minder ?

  Liked by 1 persoon

 2. Flying_Dutchman74 // mei 15, 2018 om 19:57 //

  Zouden ze hier ook moeten doen😬

  Liked by 1 persoon

 3. Stelde ik gister ook al voor 😬

  Like

 4. likudnl // mei 15, 2018 om 20:04 //

  Wat is er werkelijk aan de hand met de ‘vreedzame’ demonstranten?
  https://likud.nl/2018/05/achter-het-rookgordijn/

  Liked by 1 persoon

 5. Mars020 // mei 15, 2018 om 20:30 //

  Het zijn Marokkanen die boos zijn omdat hun club heeft verloren en de hele stad slopen. Dat soort tuig probeert Israël aan te vallen om daar een moslimstaat van te maken. De IDF moet gewoon de boel daar plat bombarderen om een voorbeeld te stellen.

  Liked by 1 persoon

 6. scherpschutter1943 // mei 15, 2018 om 23:01 //

  Nadia Bouras. Ik zou het liefst zien dat er nog meer terroristen waren gedood.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // mei 15, 2018 om 23:01 //

  Destijds direct na het uitroepen van de Staat Israël moesten de aldaar wonende Arabieren “even weg” van de Arabische landen, zij zouden wel even schoon schip maken en de joden de zee in drijven.
  Het liep even anders, net als de daarop volgende keren, de Israëliërs versloegen keer op keer een overmacht waar ze eigenlijk niet van konden winnen. Maar ze deden het wel.
  En de Arabieren die destijds ‘even weg’ moesten ? Die ging men Palestijnen noemen en ze moesten in de Arabische landen waar ze even naartoe waren gegaan in kampen want ze mochten niet integreren. En nu zeventig jaar later wonen ze nog steeds in kampen, of in Gaza dat Israël grootmoedig had teruggegeven, ze hadden dat stukje ook gewoon kunnen houden als oorlogsbuit.
  En nu worden de kleinkinderen van de Arabieren van destijds wijsgemaakt dat ze terug kunnen naar de huizen van hun grootouders.
  Alsof die hutten er na zeventig jaar nog zouden staan !
  En ze denken werkelijk dat het ze gaat lukken, ze denken dat als ze met een miljoen mensen naar de geweren toelopen dat de Israëli het op zullen geven !
  Wat een misvatting !
  De joden strijden niet voor hun land, ze strijden voor hun leven want het enige dat de Palestijnen willen is alle joden uitroeien en zich alles dat ooit van joden was toe-eigenen.
  Dat gaat niet gebeuren.

  Liked by 2 people

 8. templars2017 // mei 15, 2018 om 23:16 //

  “Maak de wereld islam” wel ze proberen het al lang met de israelis en het is al telkens met een sisser afgelopen.
  Zo onschuldig zijn die palestijnen niet vroeger niet en nu zeker niet ,wie weet nog Munchen 72?
  Het waren dezelfde soort met dezelfde gedachtengang, ze hebben er nog altijd niets uit geleerd.

  Like

 9. Lord of Hosts // mei 15, 2018 om 23:47 //

  Eretz Israël is het heilige land van de Joden, ook in de Quran wordt dit beaamd. Dus daar is geen discussie over mogelijk.
  Pas na de Zesdaagse Oorlog (1967) riepen ze (de soennitische Arabieren) zichzelf uit als een apart volk “Palestijnen”. De geboorte van een soennitisch-Palestijns volk dient dus een (geo) politiek doel.
  Maar waarom is de wereld niet keihard in lachen uitgebarsten? Waarom heeft de wereld deze achterlijkheid (de geboorte van een nieuw soennitisch moslim-volk) gesteund ? De westerse wereld wordt zelfs verplicht om dat nieuwe volk persoonlijk, financieel, maatschappelijk en via media in leven te houden.

  Maar waarom heeft de Israëlische overheid deze “(na)geboorte) toegelaten? Omdat zijzelf aan de tiet van de VS hangen en eigenlijk weinig in te brengen hebben?
  Met de VS als vriend heeft Israël geen vijanden meer nodig, zelfs geen moslims van welke stroming dan ook.

  Like

 10. Lord of Hosts // mei 15, 2018 om 23:53 //

  Na de Arabisch-Israëlische oorlog (1948) had de Israëlische overheid deze soennitische Arabieren direct het land uit moeten trappen, hetzelfde als de Arabische landen deden met hun Joodse onderdanen.
  Een Oog Voor Een Oog…

  Liked by 1 persoon

 11. Tijl Uylenspiegel // mei 16, 2018 om 00:50 //

  Ook apart, de vluchtelingenstatus van de Palestijnen is als enige ter wereld overerfbaar !
  Is je opa ooit vertrokken uit Israël dan ben jij als kleinkind nog steeds officieel ‘vluchteling’ terwijl je het land dat je ‘ontvlucht’ bent nog nimmer hebt gezien, er nog geen stap hebt gezet.

  Like

 12. Mooi, dan kunnen we die Palestijnen binnenkort naar de Gazastrook deporteren.

  Like

 13. skeeter // mei 16, 2018 om 05:13 //

  het enige dat me boeit is dat ze de grenzen verdedigen en het liefst zie ik een paar nullen achter de getallen, dit schiet niet op zo, vaag dat hele gaza uit, weg met die kut tent.

  Liked by 1 persoon

 14. Shlomo // mei 16, 2018 om 07:59 //

  Het is toch minder eenvoudig.

  Sentiment, al net zo irritant als ruim denken.

  -an open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s