Nieuw

Orbán wint: George Soros verlaat Hongarije

George Soros’s stichting Foundation Open Society heeft bakzeil gehaald: men heeft besloten Hongarije te verlaten. Volgens het extreemlinkse netwerk werd men door de Hongaarse overheid op de huid gezeten door onder andere het invoeren van een wet om ze te stoppen.

Het is een nieuwe wetgeving, “Stop Soros-wet”, die het cultureel-marxistische netwerk min of meer onmogelijk heeft gemaakt om in Hongarije te blijven werken.

Daarom heeft men er nu voor gekozen om het land volledig te verlaten.

– De Hongaarse regering heeft ons werk met ongeëvenaarde methoden in de geschiedenis van de EU belasterd en geschandaliseerd, zegt Patrick Gaspard, voorzitter van de Open Society.

Het kantoor van de organisatie in Boedapest, dat sinds de jaren 1980 bestaat, verhuist nu naar Berlijn, Duitsland.

De premier van het land, Viktor Orbán, beschuldigde de Amerikaans-Joodse financier George Soros, die in 1930 in Hongarije werd geboren, van een poging de grenzen van het land te openen voor buiten-Europese massa-immigratie.

Maar de nieuwe wet dwingt alle organisaties die met immigranten werken om een ​​vergunning aan te vragen bij het ministerie van Justitie van het land. Degenen die in het land mogen werken, moeten dan 25 procent belasting betalen.

Volgens Ekot is Hongarije van plan om de wet nog zwaarder te maken. De Hongaarse regering had al eerder regels ingevoerd die eisen dat niet-gouvernementele organisaties, of “ngo’s”, die vanuit het buitenland worden gefinancierd, zich moeten laten registreren als “met buitenlandse middelen gefinancierd”, zodat de bevolking mogelijk propaganda van het bedrijf kan identificeren.

George Soros zou naar berekening een vermogen van het equivalent van tientallen miljarden euro hebben. Geld dat hij grotendeels verdiend heeft door te speculeren in verschillende valuta’s – een gedrag dat onder andere een beslissende factor werd in de financiële crisis in Zweden in de vroege jaren negentig.

Vorig jaar droeg George Soros in totaal $ 18 miljard, oftewel 15 miljard euro, over aan de Open Society om cultureel-marxistische campagnes in Europa en Noord-Amerika te financieren. Tijdens de verkiezingscampagne van 2014 doneerde de stichting $ 25.000 aan de extreem linkse Expo in Zweden om linkse activisten te trainen binnen het raam van een “Europees verkiezingsproject”.

Van de internationale financier is ook bekend dat hij in verschillende landen zogenaamde kleurrevoluties heeft opgezet door tegenstanders van zittende regeringen te ondersteunen. Onder de landen die doelwit werden van Soros’s “gekleurde” revoluties zijn Servië, Georgië en Oekraïne.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6953062

http://www.friatider.se/soros-gav-pengar-till-expo-f-r-att-p-verka-valet-i-sverige

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s