Nieuw

Mishandelde Praagse ober eist schadevergoeding

De ober die vorige maand in Praag in elkaar werd geslagen door een groep Nederlanders wil een schadevergoeding. Op een persconferentie in Praag vertelde de man dat hij na de mishandeling drie dagen in coma heeft gelegen.

De ober, Miroslav, liep zwaar hoofdletsel, een gebroken kaak en een gebroken oogkas op. Hij moest twee keer worden geopereerd. Tijdens de persconferentie hield hij zijn zonnebril op omdat hij nog niet goed tegen het licht kan. Miroslav weet niet of hij volledig zal herstellen.

Volgens de ober begon de ruzie toen de Nederlanders op het terras wilden gaan zitten van het café waar hij werkt. Ze wilden hun zelf meegenomen drank opdrinken. Toen de obers van het café de mannen wilden wegsturen, ontstond er een vechtpartij.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2231933-mishandelde-praagse-ober-eist-schadevergoeding.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Mishandelde Praagse ober eist schadevergoeding

 1. Wanneer leren ze nu eens dat import gajes geen Nederlander te noemen. En schade a.u.b. wel verhalen op de daders en niet op de overheid want dan betalen wij het weer voor dat addergebroed.

  Like

 2. Helemaal koekoek // mei 15, 2018 om 17:52 //

  Stef je haalt me de gedachten uit mijn hoofd waarom die dubbel paspoorthouders nederlander noemen noem het kwaad gewoon bij de naam moslim parasieten niets meer niets minder
  Koekoek

  Like

 3. Claudia M. // mei 15, 2018 om 19:19 //

  Ai, let op… dit gaat de Nederlandse werkende belastingbetaler dus gewoon betalen. Wat een verrijking is en blijft het toch, die papieren Nederlanders!

  Ik hoop ook dat ze daar snappen als de twee opgesloten “heren” aldaar, eenmaal hier die toezegging op financiële hulp wel eens heel snel verdwenen kon zijn!

  Like

 4. Het land uittrappen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s