Nieuw

Hoe de Collaborerende overheid bewust Nederlanders treitert in ‘Focus-wijken’ om de sociale cohesie te slopen

foto slechts ter illustratie

Na de ‘Kansenwijken’, ‘Prachtwijken’ en ‘Vogelaarwijken’ hebben we nu kennelijk ook ‘Focus-wijken’.

In dit Tilburgse geval is het probleem dat er Nederlanders wonen die hun sociale cohesie in stand willen houden. Je zou denken dat Tilburg wel andere problemen kent.

En we kennuh nog wel ff doorgaan, we hebben tenslotte een archief, maar you get the picture.

In Tilburg worden boetes uitgedeeld als je met warm weer een stoeltje buiten zet en daar op gaat zitten om wat te keuvelen met je buren.

Want straatmeubilair is levensgevaarlijk, gewapend met bomgordels, ontplofrugzakken, jihad-machetes, en plastic is uitgevonden door Kalasjnikov himself tenslotte. Ik zie maar één gevaar op onderstaande foto, en dat is niet het meubilair.

Het is ook wel heel provocerend om als ongelovige -soon to be minderheid- zomaar een beetje op straat te gaan zitten. Op een stoel nog wel en niet op een bidmatje.

De aankondiging om op te treden tegen onder meer zwembadjes en barbecues in de focuswijk leidde tot de nodige commotie. Ook raadsleden reageerden maandag verbaasd. ,,Gaan we burgers pesten? Zijn er nu echt geen andere instrumenten om de leefbaarheid te verbeteren? Zo jagen we mensen tegen ons in het harnas”, stelde Yusuf Celik (PvdA) tijdens het vragenuurtje voor de raad.

Soms begrijpen mohammedanen, een Turk in dit geval, wel dat ze een beetje te snel gaan. Je moet de ongelovige kikker tenslotte langzaam koken.

Het doet me denken aan dit voorval in mijn geboortedorp een paar jaar geleden:

Kinderbad op stoep verboden door gemeente Zwolle

ZWOLLE – Woest is ze. Nog steeds. Maandagmiddag stonden er ineens drie mannen van de gemeente bij haar op de stoep om te zeggen dat het zwembad waar de kinderen uit de hele buurt in ronddobberen weg moest. Zo niet dan moest ze rekening houden met een dwangsom van 250 euro per dag.

“Ben je actief. Doe je iets voor de sociale cohesie dan word je keihard afgestraft. En de kinderen die toch al niets hebben, die zijn de dupe. Daarom ben ik zo boos. Ik hoop dat iemand bij de gemeente z’n gezonde verstand terugkrijgt”, besluit ze geërgerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Hoe de Collaborerende overheid bewust Nederlanders treitert in ‘Focus-wijken’ om de sociale cohesie te slopen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s