Nieuw

De Nederlandse Leeuw, kritiek en terugblik

De Nederlandse Leeuw (DNL) is op 1 mei 2018 opgehouden te bestaan, zo blijkt uit haareindrapport. De eerste signalen hiertoe werden duidelijk toen Rutger van Noort, een van de voorname initiatiefnemers, in een eerder stadium al aan gaf af te treden als voorzitter. Ondanks pogingen om een nieuwe voorzitter te vinden en de organisatie bijeen te houden blijkt nu dat de overblijvende mensen achter DNL hier niet in geslaagd zijn.

Erkenbrand was in eerste instantie enthousiast over DNL. We zagen potentie voor een jaarlijks terugkerend evenement met het karakter van ‘instapnationalisme’. Het leidde in de media al tot associaties tussen de DNL-organisatie en Erkenbrand. Onterecht, Erkenbrand heeft op geen enkele wijze bijgedragen aan de totstandkoming, de uitvoering of afwikkeling van het DNL-evenement van 19 januari 2018. Organisaties die wel betrokken waren zijn beschreven in twee eerdere artikelen over DNL.

Erkenbrand >>

Op het eind, na het neersabelen van de oplossingen van de Nederlandse Leeuw, komt de schrijver ook met een aantal oplossingen. De meeste kan ik me wel in vinden, alleen punt 8 kan in zijn geheel een streep door.

8. Effectieve, onderwijsgerelateerde ontwikkelingshulp om massamigratie te voorkomen. Geen geld in een bodemloze put gooien. Onderwijs op afstand vanuit Nederlandse universiteiten stimuleren zodat overal ter wereld mensen een Nederlands diploma kunnen halen. Met deze nieuwe kennis kunnen zij hun landen zelf opbouwen. Bij acute noodsituaties wordt nabij de getroffen gebieden een internationale bufferzone opgericht waar een vrijhaven van stabiliteit en vrede wordt gevestigd. Opvang van hulpbehoevenden geschied enkel in de eigen regio.

We moeten nul ontwikkelingshulp geven,ook niet voor onderwijs en er is geen enkel bewijs dat dat massamigratie zou helpen voorkomen. Bewaakte grenzen en kanonneerboten voor de Afrikaanse kust zijn de enige echte oplossingen om massamigratie tegen te gaan. Het is onzinnig om je concurrenten te helpen, dus onderwijs op afstand voor de rest van de wereld, waaronder ook onze aartsvijanden, is een slecht plan. Bij acute noodsituaties zoekt het betreffende werelddeel het zelf maar uit, alle ellende van de wereld is niet ons probleem.

Tot slot nog dit; oprichter Van Noort van De Nederlandse Leeuw werkt voor halalbedrijf Campina, halal financiert jihad.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s