Nieuw

De Hamas oproep

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on De Hamas oproep

 1. En dan zijn ze verwondert dat er geschoten wordt ,dit wordt niet vermeld in de media ,daar geven ze maar de helft van het verhaal ,dat van de gewonde arme palestijnen, ze zijn 100$ betaald als ze met hel de familie deelnamen.
  Dat is opruiing met de macht van het geld ,naar doden en gewonden wordt niet gekeken.
  het is misdadig om mensen dergelijke dingen te laten doen en da de schuld geven via de media aan de kant die ze heeft proberen tegen te houden , wat als zo’n buldozer weggeschoten zou zijn geworden door een idf tank ,dat zouden ze dat ook gedeeltelijk in het nieuw zetten zeker ,zo van “idf zet tanks in tegen ongewapende burgers” .
  De media trekt hier duidelijk de kaart die ze opgedragen is te trekken……

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // mei 16, 2018 om 00:08 //

  Ter vervolediging, hamas is een terreur organisatie die rechtstreeks en onrechtstreeks gesteund wordt door Iran.
  Rechtstreeks krijgen ze Iraanse fondsen waarmee wapentuig aangekocht kan worden,onrechtstreeks zijn ze verbonden met Hezbollah in Libanon ,en indien het nodig zou zijn gaan die twee samenwerken om de staat Israël te vernietigen.
  het is reeds vastgesteld dat als hamas in het zuidelijke deel een offensief begint te gen Israël het zeer waarschijnlijk gaat zijn dat er een tweede front opengaat in het noorden door Hezbollah.
  Deze op religie berustende terreurgroepen hebben allen dezelfde uitkomst of doel voor ogen ,de vernietiging van Israël die ze als een voorpost van de VS beschouwen.
  Dat Iran achter deze tumulten zit is duidelijk maar voorlopig nog niet hard bewezen.
  Doch als je kijkt naar de situering van de Iraanse troepen in Syrië dan zitten ze heel dicht bij de grenzen.
  De Turken hebben ook heel nauwe banden met de Iranezen, net gelezen dat Israël de Turkse ambassadeur heeft uitgewezen nadat de Turken de Israëlische ambassadeur hadden uitgewezen .
  Deze ontwikklelling komt in directe verbinding met het geweld aan de grens van Gaza.
  dat dit olie op het vuur giet hoeft niet gezegd te worden.
  Al wie tegen Iran ingaat gaat ook in tegen erdogan ,zoveel is zeker ,dit is één van de redenen waarom het slappe Europa die klungel altijd zijn zin geeft ,ze zijn bang voor een Turkse opstand in Europa goed wetende dat ze het niet kunnen tegenhouden.
  En weer geen woord in de media ,toch niet in deze die wij over het algemeen bekijken…..
  Het beloofd een hete ramadan te worden………..

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // mei 17, 2018 om 01:28 //

  Zou een ouderwets mijnenveld niet effectiever zijn ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s