Nieuw

The Soros Plan

Het volgende artikel uit de Oostenrijkse MSM heeft in Oostenrijk veel stof doen opwaaien. Het bevat een brief over het migratieplan van George Soros, die door de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken is gestuurd aan Alexander van der Bellen, de president van Oostenrijk.

Het is belangrijk om op te merken dat de politieke wind in Oostenrijk dramatisch is verschoven in de afgelopen twee jaar. De heer Van der Bellen vertegenwoordigt de oude pro-multiculti orde, terwijl de huidige ÖVP/FPÖ-regering de nieuwe stemming – nationalistisch en anti-migratie – vertegenwoordigt. Het besluit om de brief te sturen naar de president, in plaats van naar kanselier Sebastian Kurz, kan in dit verband van belang zijn.

Het vertaalde artikel uit Die Presse:

Dus dat zou het “Soros-plan” zijn.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken heeft Bondspresident Alexander van Der Bellen[1] het zogenaamde “Soros-plan” toegezonden, een verzameling van zes citaten op normaal typpapier. Die Presse heeft toegang tot de brief.

9 mei 2018

“De belangrijkste punten van het Soros-plan – met bronnen” – De regering van de Hongaarse premier Viktor Orbán blijft offensief tegen de Amerikaanse miljardair George Soros en probeert met deze brief de Oostenrijkse president ervan te overtuigen dat er daadwerkelijk een zogenaamd “Soros-plan” bestaat. Zo kwam er een document ten kantore van Alexander van der Bellen, waartoe Die Presse toegang heeft. De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken citeert uit artikelen die de miljardair zelf als gastcommentator heeft geschreven of waarin zijn opmerkingen zijn opgenomen.

Hongarije stuurde deze brief naar de Oostenrijkse president omdat Van der Bellen onlangs beweerde dat de Amerikaanse miljardair niets te maken had met een immigratiegolf naar Europa. In de brief van minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó wordt benadrukt dat het “Soros-plan” de afgelopen weken in Oostenrijk in het politieke debat is terechtgekomen – met name in een interview met Die Presse van de FPÖ-parlementsleider Johann Gudenus. Daarom wilde de Hongaarse premier van der Bellen het “Soros-plan” sturen.


De belangrijkste punten van het Soros-plan – met bronnen

 • Vestiging in Europa van 1 miljoen immigranten per jaarIn navolging van de suggestie van de miljardair “Europa zal in de nabije toekomst jaarlijks ten minste 1 miljoen asielzoekers toelaten” (Project Syndicate, 26 september 2015)
 • Voortdurende, verplichte, niet-afgetopte actie voor de distributie van immigranten.George Soros schfeer over de verdeling van immigranten: “Als dit geen permanent en verplicht onderdeel van het gemeenschappelijk Europees vluchtelingenstelsel wordt, zal het instorten. (Financial Times, juli, 26, 2015)
 • Verwijdering van versperringen aan de grenzenDe miljardair heeft dit gezegd: “Het doel van ons plan is de bescherming van de immigranten, en nationale grenzen zijn daar een obstakel voor. (Bloomberg Business, 30 oktober 2015)
 • NGO’s zouden meer als sponsors van de immigratie moeten optreden.Volgens Soros: “Om jaarlijks meer dan 1 miljoen immigranten en asielzoekers op te nemen, moet de EU de particuliere sector – ngo’s, kerkgroepen en particuliere ondernemingen – mobiliseren, zodat zij als sponsor kunnen optreden. (Project Syndicatr, 26 september 2015)
 • Financiële steun voor de migrantenVolgens het plan van de miljardair: “De EU zou 15.000 euro per asielzoeker beschikbaar moeten stellen voor woonruimte, medische zorg en onderwijs, om de opvang van immigranten en asielzoekers aantrekkelijker te maken voor de lidstaten. (Project Syndicate, 26 september 2015)
 • …parallel met de vermindering van de huidige financiële middelenOp 30 juni jl. stelde Soros in Brussel voor – om de immigratiecrisis op te lossen – om de gemeenschappelijke landbouwuitgaven en de uitgaven voor de Europese cohesie te verminderen (Brussel, 30 juni 2016).

Soros-plannen worden verkocht als EU-plannen

In Hongarije worden de standpunten van Soros in ruwe propagandacampagnes gepresenteerd als het feitelijke immigratiebeleid van de EU. Drie citaten uit de missive in kwestie komen uit hetzelfde gastcommentaar van september 2015, waarin Soros beschreef hoe de EU volgens hem moet omgaan met de vluchtelingenstroom – hoe hij de crisis zou oplossen. De crisis had toen haar hoogtepunt bereikt. In een essay voor “Project Syndicate”, getiteld “Heropbouw van het Asielsysteem”, schreef Soros dat de EU zou moeten rekenen op de verdeling van nog eens een miljoen asielzoekers per jaar aan de lidstaten in de nabije toekomst. De EU heeft nooit verklaard een dergelijk doel te willen nastreven.

Met de intensivering in de afgelopen parlementaire campagne heeft Orbán een groot succes behaald en is hij in staat geweest zijn macht uit te breiden. Wie geen immigranten meer wil, stemt op de regerende partij Fidesz. Anders stemmen op 8 april betekende het willen hebben van immigranten. De anti-Soros campagne met de Amerikaanse miljardair als boeman was zo succesvol dat 80% van de aanhangers van de regering geloofde dat er een Soros partij in de campagne zat.

Hongarije voert aan dat Soros het woord “plan” gebruikt om naar zichzelf te verwijzen. Maar de Amerikaanse staatsburger heeft consequent gesproken over een plan in de vluchtelingencrisis, zoals in zijn essay “Hier is mijn plan om de asielchaos op te lossen,” dat dezelfde punten heeft als de bovengenoemde brief.

In de brief aan Van der Bellen stelt het Hongaarse ministerie van Buitenlandse Zaken dat het plan van Soros laat zien dat hij de landsgrenzen wil afschaffen en aanzienlijke bedragen van de EU wil eisen voor de vestiging van immigranten en de benodigde fondsen uit de lidstaten wil trekken. De citaten die aan deze argumenten worden toegeschreven, komen uit uitspraken uit 2015 en 2016 die rechtstreeks van invloed zijn op de vluchtelingencrisis.

Opmerking:

1. Van der Bellen versloeg met massale establishment hulp een populistische kandidaat voor de post.

Bron:

https://gatesofvienna.net/2018/05/the-soros-plan/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on The Soros Plan

 1. templars2017 // mei 14, 2018 om 21:13 //

  Het wordt tijd dat die kwijlende chaos veroorzakende geldverslaafde het tijdelijk voor het eeuwige ruilt, niet dat we volledig vanonder zijn vloek zullen uitkruipen ,anderen zullen proberen zijn werk verder te zetten ,doch het zou een begin zijn .
  Als hij nu eens met een knal aan dit verzoek zou voldoen dan zou het een teken zijn dat al wat hij uitvreet verkeerd is .
  Hoop doet leven nietwaar…..

  Liked by 1 persoon

 2. Daniel // mei 14, 2018 om 21:15 //

  Writing Europeans Out of Their Own History

  Het betreft hier een eeuwenoud genocidaal plan dat de Synagoge van Satan onderneemt tegen de blanke inheemse bevolkingen waar nog een greintje christendom aanwezig kan zijn. Het is een satanisch, demonisch plan van de ‘heerser der duisternis’ dat uiteindelijk ook zijn volledige ondergang zal betekenen.

  Liked by 2 people

 3. Daniel // mei 14, 2018 om 21:17 //

  Who Made the Useful Idiots of the Left?

  Like

 4. Brussel eu en Soros plan lopen paralel met elkaar.

  Liked by 1 persoon

 5. Die pleurisrat zal er zelf geen last van hebben in zijn paleizen. Gaat hij die 15.000 per immigrant uit eigen zak betalen. Het is en blijft een jood en die gaan over lijken.

  Like

 6. Yvonne // mei 14, 2018 om 23:19 //

  15.000 lijkt me aan de lage kant ,ze willen alles nieuw, gebit protheses, nieuwe inboedel enz
  Een Nederlander moet het met minder doen
  Mijn bank ING heeft per ongeluk 1000,= euro teveel op mijn rekening gezet, lekker denkt u,nou mooi niet nu krijg ik met instanties problemen omdat ik nu rijk ben,stel sukkels

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // mei 15, 2018 om 00:54 //

  Leuk dat hij die standpunten en plannen heeft maar hij heeft geen in geen enkele regering of de EU zeggenschap.
  Het enige dat hij kan doen is proberen zijn ideeën te verkopen via financiële ondersteuning van stichtingen die zijn standpunten onderschrijven maar in hoeverre dat succesvol is dat is twijfelachtig.

  Like

 8. Esperanza // mei 15, 2018 om 01:11 //

  In ieder geval schijnt ie aardig met zijn flappen te wapperen.

  Een komma vijf, klein bier voor de smiecht.

  https://www.geenstijl.nl/5119352/soros_nog_eens_15_miljoen_naar/

  Like

 9. @Tijl Uylenspiegel // mei 15, 2018 om 00:54

  Hij heeft ze in zijn zak:

  “Soros-lijst” noemt 226 Europarlementariërs die onder volledige controle van George Soros staan
  https://fenixx.org/2017/11/18/soros-lijst-noemt-226-europarlementariers-die-onder-volledige-controle-van-george-soros-staan/

  Like

 10. Scrutinizer // mei 15, 2018 om 05:38 //

  @Templars,
  Soros is slechts de bliksemafleider van wie hem grootmaakte.
  Zijn dood is net zo’n non-event als zou plots Macron wat overkomen.
  De opvolger is al lang gegroomd…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s