Nieuw

Macron wil miljarden van Nederland roven

‘Dubbele klap’ dreigt: Frankrijk wil EU-voordeel Nederland snel afschaffen

Frankrijk wil korte metten maken met de Nederlandse korting op de EU-afdracht. Die moet na 2020 in één keer worden afgeschaft in plaats van geleidelijk in vijf jaar, zoals Brussel voorstelt.

,,We zien geen enkele reden om daar langer mee te wachten”, aldus de Franse minister van Europese Zaken Nathalie Loiseau vanmorgen. De korting, gebaseerd op een ‘rebate’ die de Britse premier Thatcher diep in de vorige eeuw voor Groot-Brittannië bedong, bespaart Nederland nu elk jaar ruim een miljard.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Macron wil miljarden van Nederland roven

 1. Alice // mei 14, 2018 om 16:34 //

  Ik zie geen enkele rede om nog één dag langer lid van de EU te blijven. Smerige dievenbende.
  Dus: NEXIT SVP!

  Liked by 2 people

 2. Like

 3. Scrutinizer // mei 14, 2018 om 18:05 //

  Joh, dan haal je dat toch gewoon bij het ABP. Zou Lubbers ook gedaan hebben…
  En het voordeel is dat de burger daar niks van merkt, alleen de homo ambetantenarensis 🙂

  Like

 4. Zal wel een oplossing van D66 komen met een Vervroegde Voltooid Levenpil. Oudjes het kaarsje uitblazen op de dag dat ze 65 worden bespaart een vet bedrag dat dan dus weer naar de EU-junks kan. Zeg maar de meest Zuidelijke en Oostelijke buren plus Frankrijk. Zonder de EU kregen onze oudjes elk uur een slagroomtaart bij de koffie en hadden ze een zonnig vakantiehuisje aan het strand van de Algarve. We zouden nog hooguit 9% belasting moeten betalen. Eerder brak hier eens de pleuris uit omdat ze verdomme 10%, de Tiende Penning, moesten ophoesten.

  Like

 5. Peetje // mei 14, 2018 om 19:59 //

  Klote Fransoos!!
  En Klote EU!!

  Like

 6. templars2017 // mei 14, 2018 om 21:07 //

  Een typische bankiersmentaliteit, om zijn eigen vel en reputatie gaat hij onder de mom van een democratische aanpassing het geld uit de zakken van de Nederlanders jagen,dat het quasi onmogelijk is zonder potten te breken op de nek van de Nederlandse belastingbetaler zal hem wordt wezen.
  Hij heeft goed geleerd bij zijn vorige werkgever ,de rotschildbank, hoe je landen het mes op de keel zet om je eigen goesting te krijgen,vergeet niet dat de voorvader en stichter van het rotschild imperium ooit heeft gezegd ,”het maakt mij niet uit wie regeert als ik het geld maar mag beheren……”
  Toen de Fransen gingen kiezen ,ging het tussen macron en le pen ,het werd vergeleken met kiezen tussen de pest en de cholera, ze hebben dus de pest verkozen ,die heeft veel meer slachtoffers gemaakt in die periode………
  Arm Nederland…….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s