Nieuw

Levensgevaarlijk stenen gooien op Deense snelweg: “De kinderen spelen alleen maar een onschuldig kinderspel”

Loopbrug in Denemarken. Foto ter illustratie.

Afgelopen donderdag was een getrouwd stel geschokt toen hun auto werd geraakt door stenen die vanaf een loopbrug over de Munkebovej snelweg werden gegooid. De daders waren twee kleine meisjes en op kleine afstand van hen stond de moeder van de kinderen die niet ingreep.

De bestuurder wist de auto onder controle te houden, remde en stopte naast de weg. Vanaf daar kon het echtpaar twee meisjes van de voetgangersbrug zien rennen. Ze volgden de meisjes en confronteerden de moeder met de handelingen van haar kinderen.

Het antwoord was echter onverwacht. De moeder, die bijna alleen Arabisch en heel weinig Deens sprak, vond dat het allemaal om een ​​onschuldig kinderspel ging waar de meisjes zich mee bezighielden.

Het echtpaar nam vervolgens contact op met de politie om een ​​tolk ter plekke te krijgen om de informatie te krijgen die nodig was voor de verzekeringszaak, die men moet indienen na schade aan de auto. De politie was echter niet erg behulpzaam – na een kort gesprek met de vrouw mocht ze de plaats verlaten.

Het echtpaar wat aan levensgevaar was blootgesteld en wiens auto is vernield is kritisch op de politie wegens het niet behandelen van de zaak. De vraag rijst nu op waar de zevenjarige meisjes de inspiratie vandaan hebben om stenen vanaf loopbruggen op auto’s  te gooien

Verleden week woensdag werd een vrouw zwaar gewond toen ze in het Deense Flensburg werd blootgesteld aan stenen gooien van een loopbrug. Meerdere soortgelijke steenincidenten hebben zich recentelijk voorgedaan en in alle gevallen waarin de daders zijn geïdentificeerd of gearresteerd, zijn het volgens de Deense politie personen met een buitenlandse achtergrond.

De Deense politie meldt ook dat het stenen gooien vaak als een moordpoging wordt geclassificeerd. Stenen zo zwaar als 50 kg zijn van loopbruggen op auto’s gegooid, en aanzienlijk kleinere stenen zijn levensgevaarlijk als ze de voorruit raken van een auto die met 100 km/uur over een snelweg rijdt.

Ook in Zweden zijn stenen gooien op auto’s vanaf loopbruggen een groot probleem. De Zweedse media en de Zweedse politie zijn, in tegenstelling tot hun Deense tegenhangers, minder geneigd om informatie over de achtergrond van de daders bekend te maken.

Bron:

https://denkorteavis.dk/2018/to-arabiske-moedre-stod-paa-gangbro-mens-deres-boern-kastede-sten-mod-bil/

https://samnytt.se/smabarn-kastade-sten-mot-bilar-fran-gangbro-mammorna-ingrep-inte/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Levensgevaarlijk stenen gooien op Deense snelweg: “De kinderen spelen alleen maar een onschuldig kinderspel”

 1. Mevrouw Sargentini van de extreem linkse GL partij meent dat alle Syrië gangers recht hebben op en veilige terugkeer naar west Europa met voorrang op de huizenmarkt en onmiddellijke toegang tot de diverse sociale voorzieningen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2034919/frankrijk-moet-zich-opmaken-voor-hausse-aan-terreur
  Het leven van de verweekte west Europeean moet spannender en uitdagender worden aldus het enthousiaste parlementslid.

  Like

 2. Yvonne // mei 14, 2018 om 19:27 //

  Dat leren ze in de box al,leuk voor later mensen stenigen op het plein
  Moeten blanke kinderen doen die worden gelijk opgepakt ,het is poging doodslag
  Vandaag in de supermarkt allemaal hoofddoeken, volgens mij was er een bus vol afgezet bij de Dirk van der Broek, ik zei tegen Nederlanders en dit noemen ze Nederland? Ze waren het met me eens 1 meneer zei dit houden we toch niet tegen, nee als we alleen klagen houden we dit idd niet tegen

  Like

 3. Blijkbaar is het wakker worden heel stilletjes begonnen , heel stilletjes , maar de nachtmerrie is volle gas aan het groeien, dus zal de echte “cultuurschok” een enorme impact hebben.
  De grens is overschreden en daar is niets meer aan te doen ,toch niet met woorden…….

  Like

 4. Duchesne // mei 14, 2018 om 19:52 //

  Low budget Jihad…. pakkans vrijwel nihil…

  Like

 5. Feniks // mei 14, 2018 om 20:53 //

  Het komt op stoom.
  Goed dan gaat er igg iets gebeuren waar toch niet aan te ontkomen valt.

  Like

 6. jennefer // mei 15, 2018 om 21:05 //

  Gebeurt hier regelmatig, dag dat het de skuld was voor apartheid

  Like

 7. Merel // mei 19, 2018 om 00:04 //

  Ik kan effe niet meer, mijn tissues zijn op

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s