Nieuw

Jordan Peterson a UN Globalist: Edited a Report for the High-Level Panel on Sustainable Development

Jordan Peterson, screenshot YT

/pol/ is onto the Jordanetics fraud. Update: The 8chan thread already got nuked, so it has been reposted at 4chan, and has also been archived:

Jordan B. Peterson worked on the UN Secretary General’s High-Level Panel on Sustainable Development, editing a document that was released in 2013 entitled ‘A New Global Partnership: Eradicate Poverty and Transform Economies Through Sustainable Development ‘. One of the panel members of this UN High Council was none other than skippy himself, John Podesta.

In July 2012, Secretary-General Ban Ki-moon announced the 27 members of a High-level Panel to advise on the global development framework beyond 2015, the target date for the Millennium Development Goals (MDGs).

Red Ice >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Jordan Peterson a UN Globalist: Edited a Report for the High-Level Panel on Sustainable Development

  1. Like

  2. Like

  3. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s