Nieuw

Israël toont de onderworpen voormalige Europese natiestaten hoe je een grens verdedigt – 40 Paljastijnen naar hun paradijs geholpen

Het dodental door de protesten aan de grens tussen de Gazastrook en Israël is opgelopen naar 37. Dat meldt het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid in Gaza, dat spreekt over ruim 1700 gewonden.

De Israëlische krant Haaretz meldt dat zeker 35.000 betogers zijn samengekomen aan de grens tussen Israël en Gaza. De betogers trekken massaal naar de grens om de ’Nakba’ (de Catastrofe) te herdenken. Daarmee verwijzen ze naar het uitroepen van de staat Israël zeventig jaar geleden. Dat betekende voor veel Palestijnen dat zij van hun geboortegrond vluchtten of daarvan werden verdreven.

Telegraaf >>

Nee, ze ze zijn niet gevlucht en werden niet verdreven, ze gaven gehoor aan de oproep van de omliggende Arabieren om even aan de kant te gaan zodat die vrij spel zouden hebben.

Vreedzame Paljastijn met zelfgemaakt bloemenwerper ⬇

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9564 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Israël toont de onderworpen voormalige Europese natiestaten hoe je een grens verdedigt – 40 Paljastijnen naar hun paradijs geholpen

 1. Alice // mei 14, 2018 om 16:25 //

  Soms, heel soms, lees je ook wel eens goede berichten…. 😉

  Liked by 2 people

 2. Altijd leuk hoe ze kinderen meenemen en als schild gebruiken voor bescherming en propaganda als er zich ineens eentje in een kogel verslikt .
  Islam is een geestesziekte .

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // mei 14, 2018 om 16:42 //

  met een m134 sproeier had je daar gemakkelijk 2 nullen achter kunnen zetten in nog geen 10 minuten.

  Like

 4. Ach die gaan vanzelf straks weer weg naar moeder de vrouw als het eten klaarstaat.
  Alleen is hun aantal een beetje gekrompen maar geen nood want vanavond worden er weer
  3 keer zoveel bij gefokt.
  Het zijn net konijnen.

  Liked by 2 people

 5. Tsja…. dat heb je met landen die nog een grens hebben en hun EIGEN land willen verdedigen tegen mislukte invasiers en nuttelozen, die worden gesteunt door terreur organisaties!
  De beuk er in Israël💪🏻🙏🏼

  Liked by 1 persoon

 6. Waarom leggen de Israëli’s niet net als de DDR vroeger een muur en een mijnenveld aan op hun grens. Kost wat , maar dan heb je ook wat. Wij weten allemaal hoe effectief dat was, toch?

  Like

 7. likudnl // mei 14, 2018 om 18:28 //

  Palestijnse geweldsverheerlijking en Jodenhaat motiveren de rellen.
  Want de Palestijnen wisten dat geschoten zou worden op degenen die het hek zouden bestormen om “harten van Israëli’s uit te rukken”, waartoe Hamas had opgeroepen.
  https://likud.nl/2018/04/demonstranten-gaza-worden-opgezweept-met-jodenhaat/

  Like

 8. Vanavond weer bij Harcaramel eten.

  Liked by 1 persoon

 9. Het zijn er waarschijnlijk meer dan 50 geworden.

  Like

 10. Mars020 // mei 15, 2018 om 11:57 //

  Wist niet, dat Palestijnen zoveel vakantiedagen hadden?. Het valt een beetje op, dat moslims alle tijd hebben om te demonstreren en te rellen. Bij ons in Nederland gedragen ze zich ook zo, na een voetbalwedstrijd. Dat noemt links Nederland een feestje, maar normale Nederlanders zijn het daar niet echt mee eens.
  In Israël snappen ze tenminste hoe je tuig aan moet pakken, want praten met eencellige debielen heeft totaal geen zin.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s