Nieuw

IS verspreidt video vermeende dader mesaanval Parijs: “Ik zweer trouw aan Al-Baghdadi. De overwinning is nabij”

In die video is te zien hoe de vermeende dader trouw zweert aan IS.

Terreurgroep Islamitische Staat heeft zopas via zijn persagentschap Amaq een video verspreid waarop te zien is hoe de vermeende dader van de mesaanval in Parijs gisterenavond trouw zweert aan de groepering.

In de video is te zien hoe een gemaskerde man trouw zweert aan IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi en aan de organisatie zelf. Volgens Amaq gaat het om Khamzat Azimov, de jonge twintiger uit Tsjetsjenië die gisteren een voorbijganger doodde in het centrum van Parijs. Ook vielen er vier gewonden bij de mesaanval.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/is-verspreidt-video-vermeende-dader-mesaanval-parijs-ik-zweer-trouw-aan-al-baghdadi-de-overwinning-is-nabij~ab96264a/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on IS verspreidt video vermeende dader mesaanval Parijs: “Ik zweer trouw aan Al-Baghdadi. De overwinning is nabij”

  1. Hoeveel nog en waar zal dit allemaal eindigen? De hel voor ons of voor hen?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s