Nieuw

Het staat op springen

Pixabay

De cultuurmarxisten hebben zoveel controle over overheden en media in Europa dat het moeilijk is om te voorspellen wanneer de explosie komt, maar de gebeurtenissen na de moord op Pamela Mastropietro tonen aan dat het niet ver weg is.

Het beeldschone 18-jarige meisje werd verkracht, vermoord, in stukken gesneden en er zijn ook vermoedens dat de wilden uit Nigeria delen van haar hebben opgegeten.

Links blèrde natuurlijk meteen zijn bekende platitudes. Anderen reageerden anders.

Luca Traini ging berserk en schoot op Afrikaanse kolonisten en verwondde er zes. Als indicatie waar dit naartoe gaat als de poort openblijft.

Een opiniepeiling door YouGov die zich afvraagt ​​wat Europeanen denken dat de belangrijkste kwesties voor de Europese Unie zijn, laat zien dat de Europese bevolking er genoeg van heeft om door de hordes welzijnskolonisten bestormd te worden. Maar zullen de links-liberale dominanten van West Europa naar de stem des volks luisteren?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Het staat op springen

 1. Feniks // mei 14, 2018 om 23:37 //

  De Europese bevolking heeft er genoeg van, dat is de realiteit, en laten we het daar op houden.
  De Europese bevolking zal in een later stadium ongetwijfeld de verantwoordelijken voor het gerecht brengen.

  Like

 2. Langzaam maar zeker begint Europa wakker te worden.

  Like

 3. Zoals reeds gesteld het wakker worden is begonnen ,doch het gaat traag terwijl de overrompelende invasie en alle items die er mee verband houden steeds sneller gaat ,of dat verschil ooit bij te passen is ,is hier de vraag.
  De gebeurtenissen gaan echter zo snel dat het soms moeilijk is om nog te volgen.
  Er is echter een lichtpunt in al deze heisa ,hoe meer er gebeurd hoe moeilijker het wordt om nog alles bedekt te houden ,ook daar komt een punt waar het niet meer mogelijk gaat zijn.
  Er wordt veel verborgen gehouden doch alles blijven wegmoffelen is onmogelijk.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik ben blij dat ik geen ambtenaar, politieagent of politicus ben. Laat ik het hier maar op houden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s