Nieuw

’Frankrijk moet zich opmaken voor hausse aan terreur’

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

PARIJS – In Frankrijk heerst stilte voor de storm. Volgens terreurexpert Thibault de Montbrial kan het land zijn borst natmaken voor aanslagen van jihadisten die terugkeren uit Syrië en Irak, en terroristen die de komende jaren uit de gevangenis vrijkomen.

De Franse hoofdstad werd afgelopen weekend opgeschrikt door een gewelddadige terreuraanval. Gewapend met een mes met een lemmet van slechts 10 centimeter wist dader Khamzat Azimov een Parijzenaar om het leven te brengen. Voordat de Fransman van Tsjetsjeense afkomst zelf werd doodgeschoten, verwondde hij vier andere voorbijgangers.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2034919/frankrijk-moet-zich-opmaken-voor-hausse-aan-terreur

(h/t Bert)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on ’Frankrijk moet zich opmaken voor hausse aan terreur’

 1. Mark R., bekend en berucht sprookjesverteller in de lage landen adviseert de burgers een rottweiler of een vergelijkbare verdedigingshond aan te schaffen en deze ook bij het boodschappen doen mede te nemen.
  De heer R adviseerde tevens iedere burger tussen de 5 en 95 jaar een slagersmes of hakbijl in de broekband te dragen, mocht de rottweiler door onvoorziene omstandigheden niet aan de verwachtingen voldoen.
  De heer R. wees er nog eens fijntjes op, dat de politie niet in staat is om ook maar 1% van de bevolking af doende te beschermen.
  Wel wordt alles in het werk gesteld om het koningshuis, en de regering natuurlijk, te vrijwaren van enig ongemak of ongevraagd een waxinelichtje te moeten aanvaarden.
  Tevens maakte hij bekend dat de laatste 100 machinegeweren van het Nederlandse leger aan Iran worden geschonken en het enige fregat dat de Nederlandse marine nog rijk is binnenkort op staatskosten wordt omgebouwd tot garnalenboot en aan Marokko wordt gedoneerd.
  Verder wenste de op zijn praatstoel zittende politiker het meest vreedzame deel van de Nederlandse bevolking een gelukkige en vrolijke Jammerdan.

  Liked by 2 people

 2. Horatius // mei 14, 2018 om 21:00 //

  Er zijn vele manieren om je afdoende te beschermen tegen terreuraanvallen:

  Lid worden van GroenLinks en de terugkerende jihadisten opvangen en de weg wijzen naar de Sociale Dienst.

  Woningen kraken, bij voorkeur in Amsterdam en die vervolgens ter beschikking stellen aan uitgeprocedeerde asielzoekers, bij voorkeur aan moslims.

  Je hullen in een boerka of een witte soepjurk.

  Op excursie gaan naar Iran of op pelgrimstocht naar Mekka.

  Een fabriekje beginnen met als producten: bomschoenen, bomvesten, bomgordels en kromzwaarden.

  Of gewoon emigreren naar Zuid-Amerika of Oost-Europa.

  Like

 3. antiislamnu // mei 14, 2018 om 21:29 //

  Zomer staat voor de deur ik heb zo’n gevoel dat het deze zomer overal in West Europa flink los gaat met de aanbidders van het geloof van de pedofiel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s