Nieuw

Donald Trump wordt gehuldigd op Israëlische jubileummunt

Vanwege zijn buitenlandse politiek is de Amerikaanse president Donald Trump erg populair geworden in de enige democratie van het Midden-Oosten, Israël. Nu toont het land zijn waardering door Trump af te beelden op een jubileummunt die is uitgegeven ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Israël als een onafhankelijke natie.

Achter de populariteit schuilt onder meer het besluit van de Trump-regering om de verplaatsing van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem uit te voeren, een besluit dat lang voordat Trump aantrad als president al bestond, maar niemand vóór hem durfde uit te voeren. Het besluit is door rabbijnen in Israël beschreven als “het begin van een profetisch proces”.

Het recente besluit van de VS om de bekritiseerde internationale nucleaire overeenkomst met Iran te verlaten heeft Trump’s populariteitscijfers doen toenemen onder zowel de Israëli’s als de Amerikanen.

Aan de andere kant van de munt is de mythische tempel in Jeruzalem afgebeeld. De halve-shekelmunt is een jubileummunt en zal niet als valuta worden gebruikt. Het is gemaakt in duizend exemplaren en in twee versies waarbij de duurdere variant verguld is.

Bron:

https://samnytt.se/donald-trump-hyllas-pa-israeliskt-jubileumsmynt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Donald Trump wordt gehuldigd op Israëlische jubileummunt

  1. 83 jaar geleden lieten ze een andere munt slaan. Met een hakenkruis en een Davidsster er op:

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s