Nieuw

Ambassade VS in Jeruzalem open: ‘Noodzakelijke voorwaarde voor vrede’

Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije en Roemenië trotseren EU-boycot, en sturen toch ambassadeurs – Israëlische minister Bennett: ‘Geen land voor vrede meer, maar vrede voor vrede’

Eén van de vaste campagnebeloften van talloze Amerikaanse presidentskandidaten was het verplaatsen van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar de Israëlische hoofdstad Jeruzalem. Niet één president loste die belofte in als die eenmaal in het Witte Huis terecht was gekomen – tot Donald Trump. Vandaag wordt de nieuwe Amerikaanse ambassade in Jeruzalem geopend. Zo’n 10.000 Palestijnen veroorzaken daarom opnieuw gewelddadige rellen bij de grens tussen Gaza en Israël. Protest is er ook uit Europa, dat ook in dit historische conflict wederom tegen de Joodse belangen kiest, en aan de kant van islam is gaan staan. Vier EU landen, te weten Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije en Roemenië, trotseren de Brusselse boycot door toch hun ambassadeurs naar de inwijding te sturen.

Lees verder:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/05/Ambassade-VS-in-Jeruzalem-open-Noodzakelijke-voorwaarde-voor-vrede

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Ambassade VS in Jeruzalem open: ‘Noodzakelijke voorwaarde voor vrede’

 1. Duchesne // mei 14, 2018 om 19:45 //

  Welke belangen er ook spelen, als het artikel in de link klopt is de dollar puin. Laat maar even inwerken…. https://www.rt.com/usa/426643-lee-camp-pentagon-theft/

  Gaat over meer geld dan we kunnen bevatten, en het maakt van het leger van de VS een onafhankelijke staat…..enkel in plaats van de wereld gewoon op te kopen met het “gestolen” geld gebruiken ze het om de boel plat te gooien…..over tunnelvisie gesproken….

  Aanvallen op Joodse instellingen eniment, net als op VS doelen in Europa en ook burgers met een VS paspoort….er is al heel veel beweging die we niet zien.

  Perfecte timing trouwens, Jeruzalem erkennen als hoofdstad van Israel op de eerste dag van de Ramme-dan, de frustratie kan direct na de kleedjes lik scene gericht worden op alles blank en beautifulll……

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // mei 14, 2018 om 19:50 //

  …en mijn Beurstip van twee weken geleden…. https://www.rt.com/usa/426264-weapons-stocks-trump-iran/

  …je geld verdubbelen in een maand tijd….. Duchesne investment predictions….

  next prediction cumming up…. get yer dicks out for cleaning…

  Like

 3. templars2017 // mei 14, 2018 om 20:02 //

  Mooi verwoord Duchesne, en inderdaad er is veel beweging die we niet zien ,als morgen aan de gaza kant er met raketten geschoten wordt zal het IDF terugschieten ,dit kan een reden zijn om langs de noord kant van Israël Hezbollah raketten Israël binnen te lanceren ,hebben ze per direct een twee fronten oorlog ,vergeet niet dat Iran heeft gezegd dat het binnenkort zal toeslaan.
  Het is niet uit het oog te verliezen wat in Syrië gebeurt en wat de opbouw van Iraanse troepen daar voorsteld.
  Zoals gezegd een perfecte timing ,maar ook op het grotere beeld ,70 jaar Israël ,dus 70 jaar nakbah , 70 jaar een joodse doorn in de ogen van de arabische buren.
  De olievelden in de Golan hoogte overgegeven aan Genee oil& gas company .
  De olievelden in het noorden van Syrië in handen van dezelfde compangnie ,bewaakt en beschermd door de “gematigde rebellen” met amerikaanse steun en geld bewapend.
  Rusland die een oogje dichtknijpt ,en niet te vergeten Turkije die dikke vriendjes is met Iran,ook zij hebben hun eigen agenda in Syrië.
  De NAVO doet alsof de Turken nog een betrouwbare partner zijn ,doch weten drommels goed dat dit niet meer het geval is.
  Al de machet betrokken zijn in stelling en op hun plaats ,de stage is set…….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s