Nieuw

Agressieve asielzoekers in Arriva-bus weer vrij, passagier zag alles gebeuren: ‘Het was gekkenwerk’

De mannen die zaterdag werden opgepakt nadat ze grote overlast veroorzaakten rondom een Arriva-bus in Tilburg zijn maandag weer vrijgelaten. Ze blijven volgens de politie nog wel verdacht van zwartrijden, het zich onttrekken aan een aanhouding en het in gevaar brengen van mechanisch verkeer.

In totaal werden er zes jonge mannen opgepakt. Het gaat onder andere om bewoners van verschillende asielzoekerscentra in Brabant, waaronder in Oisterwijk. Het politieonderzoek naar hun betrokkenheid bij het incident gaat de komende tijd gewoon door, verzekert een woordvoerder.

De politie was die bewuste zaterdag op verzoek van de buschauffeur toegesneld naar de bus. Die stond op dat moment stil op een weg in Tilburg. Volgens de chauffeur veroorzaakten de mannen problemen in de bus en waren ze vermoedelijk aan het zwartrijden.

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/agressieve-asielzoekers-in-arriva-bus-weer-vrij-passagier-zag-alles-gebeuren-het-was-gekkenwerk~aa1c5648/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Agressieve asielzoekers in Arriva-bus weer vrij, passagier zag alles gebeuren: ‘Het was gekkenwerk’

 1. Geef dfie jochies toch een baantje bij de brandweer.
  Lekker fikkie stoken en dan gezellig met zijn allen blussen.
  Leen Schaapjesophetdroge zorgt goed voor zijn jongens, als ze maar divers zijn en een vreetzaam geloof aanbidden.
  https://www.parool.nl/amsterdam/vakbonden-willen-onderzoek-naar-brandweercommandant~a4598229/
  Leen Landverrader is van alle markten thuis, vooral de vestzak/binnenzak discipline.
  Hij is dan ook van de pvda.

  Like

 2. templars2017 // mei 14, 2018 om 20:57 //

  het zal nooit beteren, ze hebben lak aan onze samenleving ,ze hebben lak aan….alles uitgenomen zichzelf en hun verdorven cultuur ,wat komen ze hier dan in godsnaam zoeken.
  Hun samenleving is naar de knoppen ,en nu gaan ze de cultuur die ze heeft binnengehaald ook naar de knoppen helpen, in Van Daele heet dit nestbevuiling…………

  Like

 3. antiislamnu // mei 14, 2018 om 21:24 //

  Wat een randdebielen en wat een vertoon van totale scheit aan de politie en ons land deze bloedhonden moeten binnen no time het land uitgetrapt worden.
  En welke gek deze bloedhonden hier toch asiel verleend verdiend de kogel

  Like

 4. Elisabeth // mei 15, 2018 om 14:24 //

  Dat was afgelopen zaterdag, heb het gezien. Was daar op het station en heb die jonge mensen ook gezien. Ze liepen al een hele tijd rond, overleggen, toen weer naar de kaartjes automaat. Weer terug, weer aan het overleggen, gek doen, etc. Dus ze kunnen niet zeggen dat die lui verward waren, ze deden alles met voor bedachte rade. Was heel opvallend, heb ze in de gaten gehouden en was voorbereid, dat tuig is gewoon niet te vertrouwen. Toen wij de trein in gingen, kwamen ze ineens over het spoor. Gelijk de politie erbij. Een ervan voerden ze af met 6 agenten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s