Nieuw

Verkrachtte 13-jarig meisje en dreigde naaktfoto’s te verspreiden

De veroordeelde (ingevoegd beeld).

Zweden – Door afpersing en bedreiging slaagde de 19-jarige Arabier erin om het Zweedse meisje een groot aantal keren te dwingen tot gemeenschap. Bij elke gelegenheid dat hij zijn verkrachting uitvoerde, wist hij dat het meisje jonger was dan vijftien jaar. De rechtbank sprak hem vrij van seksueel misbruik van kinderen, maar het gerechtshof veranderde de uitspraak en heeft de man nu veroordeeld voor kinderverkrachting. Het vonnis werd acht maanden jeugdzorg en schadevergoeding.

Tussen 1 oktober 2015 en 5 april 2016 werd het Zweedse meisje in totaal zes keer door de Irakees, die beweert dat hij 19 jaar is, verkracht in een sporthal in Borås.

Nadat de slamiet vorig jaar was vrijgesproken van seksuele uitbuiting van kinderen is hij nu door het gerechtshof veroordeeld voor kinderverkrachting, schrijft Borås Tidning.

Tijdens het politieverhoor vertelde het meisje dat zij en de Irakees in het begin van 2015 elkaar in de sporthal hadden ontmoetten. Ze kregen verkering, maar haar ouders waren vanwege het leeftijdsverschil tussen de twee tegen de relatie, wat de relatie na een paar weken deed beëindigen.

Ze vertelde de Irakees dat ze nog maar 13 jaar oud was. Na de zomervakantie begon hij via sociale media contact met het meisje op te nemen. Na verloop van tijd schreef hij dat hij naaktfoto’s van haar wilde hebben. In het bericht chanteerde hij haar om naaktfoto’s te sturen, anders zou hij haar ouders vertellen dat ze samen seks bedreven. Ze voelde zich gedwongen en stuurde de foto’s.

Begin oktober 2015 belde de Irakees het meisje op en eiste om elkaar te ontmoeten in de sporthal. Toen ze elkaar ontmoetten, wilde hij dat ze naar een kleedkamer voor meisjes gingen. Zodra ze in de kleedkamer waren, zei hij meerdere malen dat hij seks wilde hebben, greep haar lichaam vast en probeerde haar te kussen, maar zij wees hem af. Hij kleedde zich toen aan en zei: “Als je geen seks met me hebt, zal ik de naaktfoto’s aan je ouders laten zien”.

Nadat hij op haar ingepraat had, ging ze er uiteindelijk mee akkoord om seks te bedrijven, omdat hij beloofde de foto’s achteraf van zijn telefoon te verwijderen. Ze voerden vaginale geslachtsgemeenschap uit, wat de eerste keer voor haar was.

In november 2015 nam de Irakees opnieuw contact op met het meisje. Hij wilde weer seks met haar hebben, maar dat wilde ze niet. Toen bedreigde de man haar opnieuw om de naaktfoto’s aan anderen te laten zien als ze zich niet opstelde. Ze ontmoetten elkaar op dezelfde plek. Volgens het meisje gebruikte de man zowel fysieke als ‘mondelinge’ dwang.

Na de kerst liet hij weer van zich horen, en tot april 2017 dwong hij het meisje bij tal van gelegenheden op dezelfde manier tot geslachtsgemeenschap.

Volgens het vonnis wist de Irakees dat het meisje tijdens de geslachtsgemeenschap 13 en 14 jaar oud was, omdat haar geboortedatum duidelijk op haar Facebook-profiel stond. Hij wist in welke schoolklas het meisje zat en heeft bovendien van haar geëist om tegen zijn vrienden te zeggen dat ze ouder was, schrijft het gerechtshof.

Na de gebeurtenissen heeft het meisje anderhalf jaar bij een psycholoog gelopen. Ze is gediagnosticeerd met een posttraumatische stressstoornis, heeft moeite gehad om te slapen en werd ook met medicijnen behandeld. Het heeft voor haar verschrikkelijk gevoeld en ze heeft het contact met haar klasgenoten verloren.

Officiële documenten tonen aan dat de verkrachter een staatsburger van Irak en Zweden is. Hij kwam in 2009 naar Zweden, kreeg in 2014 een Zweeds staatsburgerschap en is daarom met de huidige wetgeving onmogelijk om te deporteren.

Op 24 april 2018 kondigde het gerechtshof voor West-Zweden het vonnis aan. De negentienjarige moslim is veroordeeld voor kinderverkrachting. Het vonnis werd acht maanden jeugdzorg. Hij moet ook een schadevergoeding van in totaal 15.500 euro aan het meisje betalen.

Bron:

http://www.friatider.se/v-ldtog-13-rig-flicka-och-hotade-sprida-nakenbilderna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Verkrachtte 13-jarig meisje en dreigde naaktfoto’s te verspreiden

 1. Republikein // mei 13, 2018 om 23:20 //

  Alweer schadevergoeding.
  Kale kip?

  Like

 2. De zweetse socialisten moeten allemaal tegen de muur, maakt niet uit welke.

  Like

 3. Republikein
  In eerste instantie wordt de schadevergoeding door de Zweedse staat, c.q. belastingbetalers betaald en tracht men later dit van de dader terug te vorderen. Dat geld krijgt ze dus wel.

  Like

 4. templars2017 // mei 14, 2018 om 00:08 //

  Dus is de Zweedse staat de grote verliezer?
  Dan is het te verstaan dat er niet teveel van die gevallen worden behandelt ,laat staan veroordeeld tot het betalen van de schade , het is de staat c.q. de belastingbetaler die ervoor mag opdraaien .
  Misschien een idee ,beslag leggen op de buitenlandse fondsen om de moskeekazernes te laten draaien ,tenslotte zijn ze onderdeel van het probleem ,net zoals de belastingbetaler deel is van het probleem om op te draaien voor de misdaden(schade)vergoeding van die gozers…..

  Like

 5. De Zweedse burger is de verliezer, en ook de goede gelukszoeker.
  De media proberen “lachwekkend” er een draai aan te geven.
  10 personen zijn een verrijking en 300.000 zijn het niet, WTF.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s