Nieuw

“Trump Kan Niet Zwemmen!”

President Trump nodigde de paus uit voor lunch op zijn megajacht, de paus accepteerde en tijdens de lunch blies een wind de hoed van de paus af. Het zweefde ongeveer 10 meter toen de wind ging liggen en de hoed in het water viel. De bemanning en de geheime dienst haastten zich  om een roeiboot te water te laten om het te halen, toen Trump hen wegwuifden en zei: “Laat maar zitten jongens, ik zal het pakken”. De Donald klom over de zijkant van het jacht, liep over het water naar de hoed, pakte die op, liep terug over het water, klom op het jacht en overhandigde de paus zijn hoed. De bemanning was sprakeloos. Het veiligheidsteam en de entourage van de paus waren sprakeloos. Niemand wist wat hij moest zeggen, zelfs de paus niet. Maar die namiddag wisten NBC, CBS, ABC, MSNBC, CNN allemaal hoe ze het verhaal moesten publiceren. Hun kopteksten luiden: “TRUMP KAN NIET ZWEMMEN!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on “Trump Kan Niet Zwemmen!”

 1. scherpschutter1943 // mei 13, 2018 om 17:37 //

  achterlijk. Jezus kon niet over het water lopen. Hij liep in een ondiepte ( blind toeval). Nou, de rest is bekend.

  Like

 2. Ik zie het al. U bent gezegend met een groot gevoel voor humor.

  Liked by 1 persoon

 3. Mijn twitter-volgers moeten er hartelijk om lachen 😉

  Like

 4. templars2017 // mei 13, 2018 om 18:42 //

  Goeie…….

  Like

 5. Scrutinizer // mei 13, 2018 om 19:10 //

  Doet me denken aan de verkiezingen.
  Toen werd Hillary 2e en Trump voorlaatste, toch?

  Like

 6. Hillary zwemt in het geld en heeft toch verloren.

  Like

 7. Tja, je verwijt de msm dat ze “Trump kan niet zwemmen” als Trump-bashende kop zouden nemen, maar eh… dat doe je zelf ook, Rommel… De Donald zonk ff een beetje in mijn achting, tot ik het stukje las.

  Like

 8. You’re kidding me.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s