Nieuw

Oostenrijk ten aanval tegen afwijkende meningen

In Oostenrijk heeft de staatsmacht deze week zijn eigen burgers aangevallen vanwege vermeende schendingen van de wetten van het land tegen “criminele organisaties”.

Tijdens deze week viel het Oostenrijkse staatsapparaat opnieuw zijn burgers in het land aan wegens vermeende schendingen van zijn wetgeving tegen zogenaamde “criminele organisaties”. De beweging wordt ook verdacht van het overtreden van een soort van “haatzaaienwet”.

Het is de officier van justitie Christian Kroschl van Graz die opdracht heeft gegeven om leden van de Identitare Beweging te overvallen, terwijl verschillende bankrekeningen van de beweging zijn bevroren. Zelfs privé-accounts van activisten zijn bevroren.

Hierdoor kan de beweging nu geen lonen meer betalen aan activisten die werken voor bedrijven die worden geleid door identitairen, zoals boekuitgevers en kledingwinkels.

Dat leden van een oppositionele beweging worden vervolgd is niet iets uniek voor Oostenrijk. In 2004 werd een van de grootste Belgische partijen, het Vlaams Blok, verboden en beschuldigd van “racistisch” te zijn. Zelfs in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland is een verbod op de organisatie doorgevoerd, terwijl de meningmisdadigers zwaar zijn gestraft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Oostenrijk ten aanval tegen afwijkende meningen

 1. skeeter // mei 14, 2018 om 00:45 //

  ” De beweging wordt ook verdacht van het overtreden van een soort van “haatzaaienwet”.”
  Islam doet niet anders dan haatzaaien, onmiddelijk verbieden

  Like

 2. Chips en bier staan klaar.

  Like

 3. Alphons Mantel // mei 14, 2018 om 07:40 //

  Frans Timmermans gaf de opdracht

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s