Nieuw

Moslim schreeuwt “Allahu Akbar”, mishandelt zijn vrouw – en sterft!

Cabinepersoneel van Turkish Airlines moesten de "Allahu Akbar" schreeuwer met kabelbinders onder controle brengen.

Op donderdag vloog een mohammedaan van Istanboel naar Zürich. Een medereiziger vertelt: “Hij wilde ons dwingen yoghurt te eten en bleef ‘Allahu Akbar’ schreeuwen (hier in de video van de site 20min.ch duidelijk te horen).

De bemanning wist hem met hulp van een paar moedige passagiers te overmeesteren. Hij moest met kabelbinders worden vastgebonden. Aangekomen in Zürich werd hij door de politie meegenomen, maar – een grote fout – hij werd niet vastgehouden, hij werd naar een ziekenhuis gebracht.

Szenenwechsel, een dag later, een sporthotel in Näfels (kanton Glarus) ’s avonds: Opnieuw schreeuwen, dit keer om hulp schreeuwen, een vrouw – en zoals in het vliegtuig waren er ook hier een paar moedige mannen. Zonder lang na te denken stormden de helpers de kamer binnen waar het geschreeuw vandaan kwam en scheidden een ernstig gewonde vrouw van haar aanvaller.

En de WIE was de aanvaller! Nou, de Allahu Akbar natuurlijk!

De vrouw, een Zwitserse met een zogeheten immigrantenachtergrond en echtgenote van de schreeuwer, werd met blauwe plekken en ernstige oogletsels naar het academisch ziekenhuis in Zürich gevlogen. En de man? Verloor zijn bewustzijn, werd gereanimeerd, en besloot uiteindelijk om toch te sterven.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/05/mann-schreit-allahu-akbar-verletzt-seine-frau-und-stirbt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Moslim schreeuwt “Allahu Akbar”, mishandelt zijn vrouw – en sterft!

 1. Wat mij betreft heeft ie de originaliteit prijs gewonnen met ze yoghurt.

  Like

 2. Fransdo // mei 13, 2018 om 20:36 //

  Inteelt is dus kennelijk nog steeds een groot probleem onder moslims. Daardoor krijgt je een bloedsuikertekort en raak je verward en soms loopt dat niet goed af. Het is nu toch wel bewezen dat dit volksziekte 1 is onder moslims. .

  Like

 3. De vrouw steriliseren en naar Erdogan opsturen, wat moeten we met dit religieuze vuilnis.

  Like

 4. templars2017 // mei 13, 2018 om 21:18 //

  Er zijn er dus toch nog die durven in te grijpen , wat ik niet snap is dat hij is afgevoerd naar een zieken huis hij is agressief en ze gaan er mee naar de kliniek? waar hij weer een aanval pleegt en er weer moet tussen gekomen worden , op het einde heeft hij er zlf de brui aan gegeven ,nou opgeruimd staat netjes ,voor de afhandeling zending retour……

  Like

 5. Sorrie maar als er een vent je z’n yoghurt wil laten slikken zonder dat je de keus hebt van #nietimmehaar is er iets goed mis in deze samenleving. Misschien moet er tijdens de inburgeringscursus wat meer aandacht worden besteed aan stille hints en wenken, zeg maar lichaamstaal voor liebestolle dobberprinsjes.

  Liked by 1 persoon

 6. Brein, ik heb inderdaad niks gelezen dat ie met ze yoghurt buks de boel liep te bedreigen.
  Dat hebben ze maar weg gelaten,denk ik.

  Like

 7. Ik kom soms niet meer bij met jou.
  Ik zat hier zowat te stikken van het lachen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s