Nieuw

Macron krijgt ‘Karelsprijs’ voor ‘ein Reich, ein Volk, ein Führer’ – Merkel krijgt ‘Vredesprijs’ voor het binnenbrengen van miljoenen moorddadige roofzuchtige verkrachtende barbaren

Karel de Grote-prijs voor Macron is een fataal signaal voor Europa.

Een verdere verzwakking van de soevereine natiestaten en dus ook van Duitsland.
De Franse president Emmanuel Macron werd donderdag in Aken bekroond met de Internationale Karel de Grote-prijs.

De voorzitter van de parlementaire fractie van de AfD in de Duitse Bondsdag, Alexander Gauland, zei dit:

“De toekenning van de Karlpreis aan de Franse president Emmanuel Macron is een dodelijk signaal met het oog op de crisis in de EU. Macron’s concept van ‘Europese soevereiniteit’ betekent een nog sterkere uitbreiding van de EU en een verdere verzwakking van de soevereine natiestaten en dus ook van Duitsland.

De Brexit en de groeiende scepsis van de EU in veel landen toont aan dat de mensen dit niet willen. Ze willen niet meer, ze willen minder EU. Ze hebben genoeg van een excessieve Brusselse bureaucratie die zich steeds meer bemoeit met hun leven en nauwelijks democratisch te controleren valt.

In plaats van Macron’s fantasieën over ‘Europese soevereiniteit’ zouden we liever de ideeën van zijn landgenoot Charles de Gaulles moeten volgen en een Europa van soevereine natiestaten moeten creëren. Overal waar dat zinvol is, bijvoorbeeld in de interne markt, moeten Europese staten samenwerken. Elke natiestaat moet echter zijn binnenlandse aangelegenheden zelf regelen.

AfD >>

De Karel de Grote-prijs (Duits: Karlspreis, van oorsprong Internationaler Karlspreis der Stadt Aachen, Internationale Karel de Grote-prijs van de stad Aken, sinds 1988 Internationaler Karlspreis zu Aachen, Internationale Karel de Grote-prijs van Aken) is een prijs die wordt toegekend voor werk dat wordt verricht in dienst van de Europese eenwording. Het wordt sinds 1950 jaarlijks door de Duitse stad Aken uitgereikt aan mensen die hebben bijgedragen aan de eenheid van Europa. Het herdenkt Karel de Grote, heerser van het Frankische Rijk en stichter van wat het Heilige Roomse Rijk werd, die in Aken woonde en begraven ligt. (volgens de engelstalige Wiki)

Wie kregen die prijs eerder, ik vis er een paar uit:

Als eerste in

 • 1950, ja daar hebben we hem weer: Richard von Coudenhove-Kalergi (opvallend is dat die bij de Nederlandse-talige Wiki-versie in ene Richard Nikolaus heet, en je zijn naam pas ziet als je er over ‘muist’).
 • 1953  Jean Monnet 

Adenauer, Schuman, Churchill (geen zin om nu op in te gaan, maar met alledrie genoeg mis)

 • 1959  George C. Marshall – van de Marshall hulp. Aan die hulp werd een Amerikaanse eis gesteld, namelijk dat er één EU gevormd zou worden. Die ‘hulp’ nadat ze Europa in puin geschoten hadden, was niet zo onschuldig.

The EU was always a CIA project volgens Charles de Gaulle:

Generaal Charles de Gaulle was van mening dat de oprichter van de EU, Jean Monnet, een CIA agent was.

The Telegraph:

For British eurosceptics, Jean Monnet looms large in the federalist pantheon, the emminence grise of supranational villainy. Few are aware that he spent much of his life in America, and served as war-time eyes and ears of Franklin Roosevelt.

General Charles de Gaulle thought him an American agent, as indeed he was in a loose sense. Eric Roussel’s biography of Monnet reveals how he worked hand in glove with successive administrations.

General Charles de Gaulle was always deeply suspicious of American motives
General Charles de Gaulle was always deeply suspicious of American motives Credit:Alamy

It is odd that this magisterial 1000-page study has never been translated into English since it is the best work ever written about the origins of the EU.

Nor are many aware of declassified documents from the State Department archives showing that US intelligence funded the European movement secretly for decades, and worked aggressively behind the scenes to push Britain into the project.

As this newspaper first reported when the treasure became available, one memorandum dated July 26, 1950, reveals a campaign to promote a full-fledged European parliament. It is signed by Gen William J Donovan, head of the American wartime Office of Strategic Services, precursor of the Central Inteligence Agency.

The key CIA front was the American Committee for a United Europe (ACUE), chaired by Donovan. Another document shows that it provided 53.5 per cent of the European movement’s funds in 1958. The board included Walter Bedell Smith and Allen Dulles, CIA directors in the Fifties, and a caste of ex-OSS officials who moved in and out of the CIA.

 • 1961  Walter Hallstein

Uit ‘het EU – Nazi Project’ bij ‘Relay‘:

Walter Hallstein: Vooraanstaand Nazi jurist – en voornaamste architect van de ‘Brusselse EU’

In 1969 geven ze de prijs aan zichzelf. Schaamteloos. Je wilt echt niet als studie-opdracht krijgen om een lijst te maken van alle prijzen die de EU aan zichzelf heeft uitgedeeld …

 • 1969  European Commission
 • 1988  Helmut Kohl and  François Mitterrand
 • 1992  Jacques Delors
 • 1996  Beatrix of the Netherlands
 • 1999  Tony Blair
 • 2000  Bill Clinton

Echt:

 • 2002  The Euro
 • 2006  Jean-Claude Juncker
 • 2008  Angela Merkel
 • 2011  Jean-Claude Trichet
 • 2012  Wolfgang Schäuble
 • 2014  Herman Van Rompuy
 • 2015  Martin Schulz
 • 2018  Emmanuel Macron

Het is heel handig dat ze zelf lijstjes aanleggen, want dit hoort op het hoofdschavot !

Het verschilt niet heel veel met de Coudenhove-Kalergi Prijs, zelfde mensen, wat minder, en steeds een paar jaar verschil.

Ik hou het maar even bij het Duits:

Der Coudenhove-Kalergi-Europapreis wird von der Europa-Gesellschaft Coudenhove-Kalergi seit ihrer Gründung im Jahre 1978 alle zwei Jahre verliehen. Der Preis ist benannt nach Richard von Coudenhove-Kalergi, einem Vertreter der Pan-Europa-Ideologie, der eine vollständige Rassendurchmischung propagierte und Juden als den wahren Rassenadel dieser Durchmischungspraxis verherrlichte. (mijn vet, Fub)

Omgekeerde nazi-praktijken als het ware.

Macron was niet de enige die een prijs kreeg voor één volk, één Europa und so weiter, Merkel kreeg er in deze zelfde jihadweek ook één, in Assisi, Italië. Omdat de jihadhordes die ze binnengelaten heeft en waar er nog veel meer van moeten komen Vrede brengen. Jawohl. Het is een katholieke prijs, van de Fransiscaners, de huidige paus die de voeten van ‘vluchtelingen’ schoonlikt, is ook een Franciscaner (crypto-marxist).

Vredesprijs voor Merkel – lof voor “impopulaire” grensopening

De Duitse bondskanselier werd bekroond met de “Lamp of Peace” in Italië. Het vluchtelingenbeleid van Merkel werd uitdrukkelijk geprezen.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft opgeroepen tot verdere ontwikkeling van de Europese Unie om conflicten wereldwijd beter te kunnen bestrijden. “Vrede bestaat is niet gratis, vrede vereist werk,” zei Merkel in Assisi, Italië. Daar werd ze bekroond met het “Lamp of Peace”.

De prijs wordt uitgereikt door de Orde van de Franciscanen en de verdiensten van Merkel in de Europese politiek moeten worden geëerd. Maar de onderscheiding erkent ook haar besluit om grenzen te openen tijdens de vluchtelingencrisis van 2015, zei de Bewaarder van het Franciscaner klooster van Assisi, Mauro Gambetti.

Merkels echtgenoot Joachim Sauer nam ook deel aan de ceremonie in de Basiliek van San Francesco in Umbrië. De lovende toespraak werd gehouden door de Colombiaanse president Juan Manuel Santos. Zelf kreeg hij eind 2016 de Lamp of Peace voor het vredesverdrag tussen de Colombiaanse regering en de Farc-rebellen.

Merkel, de “stille supermacht”
Merkel had “met juiste maar niet altijd populaire beslissingen” gehandeld in de geest van solidariteit, zei Santos met betrekking tot het openen van de grenzen voor Syrische vluchtelingen die van Turkije via Griekenland naar Duitsland trokken op het hoogtepunt van de crisis. De kanselier was zich ervan bewust dat de uitoefening van de macht moet dienen om “in een geest van solidariteit en altruïsme kansen te creëren voor de zwaksten”, benadrukt Santos. Vervolgens vraagt hij Merkel om steun voor het Colombiaanse vredesproces.

De vertrekkende Italiaanse premier Paolo Gentiloni prees ook de bondskanselier in een groet. Merkel is een “stille supermacht”, zei de Italiaan.

Verwijzend naar de weg die de EU de laatste decennia is ingeslagen, riep Gentiloni op tot het verdedigen van de verworvenheden en het geven van antwoorden aan jongeren die deze ontwikkeling niet persoonlijk hebben meegemaakt.

Merkel zelf vond niet alleen verzoenende woorden in haar acceptatietoespraak. Vrede stichten is de “nobelste taak van de politiek”, zei de kanselier met betrekking tot de situatie in Syrië, de Russische annexatie van de Krim en de terugtrekking van de VS uit de nucleaire overeenkomst met Iran. De annexatie van de Krim bijvoorbeeld noemde ze een “diepe insnijding”. Veel mensen zijn zich er vandaag de dag niet altijd van bewust dat de Europese integratie een vredesproject is. In het licht van de vluchtelingencrisis benadrukte zij echter ook dat de bewogen geschiedenis van het continent dit duidelijk zou maken.

Je moet het maar uit je strot krijgen. De ellende in Oekraïne en Syrië is op instigatie van de VS en hun vazal de EU. De Krim is al 4 eeuwen Russisch, daarvoor was het een slavenhandels buitenpost van de Ottomanen die de Tataren heel Oost-Europa leeg lieten roven. (en als je denkt dat Oekraïne ooit een land was, dan mag je me een kaartje tonen van voor 1994, 1100 Kiev-Rus accepteer ik niet. En dat gaatje niet lukken. Fub) Als de oppercommandant op pad ging deed hij dat met 40.000 jihadisten en kon na een succesvolle campagne met wel 1 miljoen slaven terugkeren, en dat zullen voornamelijk vrouwen geweest zijn. Reken zelf maar uit hoeveel mannen, opa’s en oma’s, lelijke vrouwen waar ze geen behoefte aan hadden dan als lijk achterbleven. De sub-commandanten hielden hun eigen expedities en hadden 20.000 ‘man’ tot hun beschikking.

Als voorwaarde voor het oplossen van conflicten noemde de kanselier de aanvaarding van diversiteit. Daar moet respect voor zijn. “We kunnen dit alleen winnen als we bereid zijn om ‘out of thebox’ te denken”, waarschuwde de bondskanselier.

De ‘Vredesprijs’ van de Franciscanen werd in 1981 voor het eerst uitgereikt aan de Poolse vakbondsleider Lech Walesa. Tijdens bezoeken aan Assisi ontvingen ook de pausen Johannes Paulus II en Benedictus XVI en persoonlijkheden zoals Moeder Teresa, de Dalai Lama, de Palestijnse president Yasser Arafat en de Israëlische president Shimon Peres de prijs.

Merkel beloofde haar laureaten dat ze de “Lamp of Peace” op haar bureau zou zetten. De “Lamp of Peace” is een replica van de glazen olielamp die voortdurend brandt bij het graf van Sint Franciscus van Assisi (1181/82-1226).

Duitsland, is voor vluchtelingen een “vreemd (komisch) land”, volgens Merkel.

Na de ceremonie was er een discussie tussen Merkel en Santos met Franciscaanse novicen en jonge mensen van over de hele wereld. Daar waarschuwde de bondskanselier ook voor populisme. “Laat je niet verleiden”, zei ze. Er zijn geen eenvoudige oplossingen voor complexe problemen. Er bestaat geen Italiaan, of Duitsers of Griek. “Zodra we in stereotypen vervallen, vernietigen we Europa.” Integratie van vluchtelingen is ook “geen eenrichtingsverkeer”. Ze zouden veel moeten leren en zouden “in de overgrote meerderheid van de gevallen” daar toe bereid zijn, zei Merkel.

Die Welt >>

Ze zijn echt knettergek. Iets anders kan ik er niet meer van maken. En openlijk uit op onze ondergang. Ergens na de Brexit, na de uitslag, die hele Brexit gaat niet gebeuren, voorspelde ik dat ‘ze’ het in de hoogste versnelling zouden gaan gooien omdat ze hun project de mist in zagen gaan, en de enige redding zou zijn het zo snel uit te voeren dat de originele bevolking ‘outnumbered’ zou zijn voor ze het in de gaten had.

Dat is wat we nu zien gebeuren. En elke kritiek gaat snoeihard de kop ingeslagen worden. Dit wordt een totalitaire staat 3.0.

Ik zou bijna wensen dat ik in de Sovjet-Unie woonde, of in Nazi-Duitsland.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Macron krijgt ‘Karelsprijs’ voor ‘ein Reich, ein Volk, ein Führer’ – Merkel krijgt ‘Vredesprijs’ voor het binnenbrengen van miljoenen moorddadige roofzuchtige verkrachtende barbaren

 1. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2028092/frankrijk-steekpartij-parijs-was-terreurdaad
  Laat dat Rothschild mannetje het eigen land eens gaan opschonen van moordlustige fascisten.
  Air France is bijna failliet en de Franse vakbonden gooien nog steeds elk moment het land plat, maar het bankiertje heeft wel elke dag tijd om de islamitische reet te likken.

  Like

 2. Shlomo // mei 13, 2018 om 10:21 //

  Survival of the Fittest.

  Zuur hoor, die machteloosheid.

  Als het leven een spel is en anderen spelen het beter.
  Last van ellende? Gewoon minder geluk, ga harder werken.
  Last van andermans ellende? ..survival of the fittest, ken je beperkingen.

  En wie weet, misschien is dit het aards paradijs in de maak.
  Is dat niet een doel dat alle middelen heiligt? Gelukkig hoeft u niet overtuigd te zijn, er zijn genoeg anderen die aanpakken waar u het laat liggen. Nee? En u denkt zich in dat spel aan de verliezende kant? Sneu ..survival of the fittest.. .
  Paradijs in de maak, enkel een x aantal generaties als een lelijke en gevaarlijk bouwplaats.
  Misschien kom je die bouwplaats ongeschonden door, zie je hem alleen van verre of helemaal niet.
  Eind goed, al goed.

  Like

 3. Ik begrijp het wel. Karel wilde toen ook een groot Europees rijk door geweld voor elkaar krijgen. Macron wilt hetzelfde. En kutje Merkel doet wel mee met het spel. Tenslotte wilde één van haar voorgangers hetzelfde en ook door geweld.

  Like

 4. Wachteres // mei 13, 2018 om 18:10 //

  Macron en Merkel roepen op tot EU-integratie ‘op volle kracht’. Brussel belooft plechtig dat zij geen verzet tegen migrantenquota zal toelaten

  Macron en Merkel roepen op tot EU-integratie ‘op volle kracht’. Brussel belooft plechtig dat zij geen verzet tegen migrantenquota zal toelaten

  Emmanuel Macron heeft een hechtere en snellere integratie van de EU tot een superstaat geëist, in een toespraak waarin hij beloofde “niets toe te geven” aan conservatieve leden uit Oost-Europa, die geloven in een Europa van sterke naties.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Burgemeester Jeruzalem kondigt Nieuwe Wereld Orde aan ! | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s