Nieuw

Islam-a-Go-Go: The Islamization of Europe, Vol. I

“For us the Universal Declaration of Human Rights is nothing but a collection of mumbo-jumbo by disciples of Satan.”—Ali Khamenei, Iran’s Supreme Leader

“There are well over 10,000 religions in the world. Why is it that only one seems to cause people in over 70 distinct countries to commit terror acts in its name by virtue of ‘misunderstanding’ their otherwise peaceful religion? Why are other religions not ‘misunderstood’?”—Gad Saad

Islam’s knife-men and van drivers warn that it is a religion of peace, and you’d better believe that, buster. We wouldn’t want another Bataclan Massacre to happen, now would we? Besides, these “lone wolf” attacks have nothing to do with religion, right? Giulio Meotti writes:

“European elites believe that religion is private. However, most Muslims do not believe that religion is private, and some are working hard to create a state in which Islamic law is the legal foundation for everyone. The effect of this is already being felt across the European continent. We have more Islamic veils and mosques, and fewer cartoons of Mohammed.”

Defend Europe >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9329 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s