Nieuw

Het hele moslimgezin aangetast door PMM

De zelfmoordaanslagen die vanmorgen in Surabaya zijn uitgevoerd, zijn uitgevoerd door leden van dezelfde familie. Ze hadden kennelijk elkaar besmet met PMM, de Plotselinge Mohammedaanse Moordzucht.

Ten minste 13 mensen kwamen om en meer dan 40 raakten gewond. De familievader voerde een van de aanvallen uit door een autobom te laten exploderen, terwijl de twee zonen van de man, 18 en 16 jaar, een motorfiets gebruikten tijdens hun aanval. Hun moeder voerde nog een aanval uit met haar twee kinderen van 12 en 9 jaar oud.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Het hele moslimgezin aangetast door PMM

 1. templars2017 // mei 13, 2018 om 17:28 //

  Hoe diep moet de haat tegen al wat niet moslim was hebben gezeten?
  Collectieve waanzin die uitmond in collectieve moord ,en dat in het kader van cultuurverrijking?

  Like

 2. Von Puffelen // mei 13, 2018 om 18:15 //

  Sudden Jihad Sydrome heeft gegarandeerd 100% onder de leden.

  Like

 3. Sudden Jihad Sydrome zou te simpel zijn.
  Dit is het effect van jarenlang een haat opvoeding tot het moment dat ze zich sterk genoeg voelen om tot een daad over te gaan.
  Ze krijgen het niet zomaar spontaan in hun bol, het heeft er altijd al in gezeten.

  Like

 4. Republikein // mei 13, 2018 om 18:21 //

  Hersenrot werkt als dikke stront.

  Like

 5. De enige reden voor een mossel om kinderen te nemen is om ze op te leiden als getrainde islam soldaat.

  Like

 6. Claudia M. // mei 13, 2018 om 19:02 //

  @templars2017; ik ben bang de belofte om voor eeuwig in het paradijs opgenomen te worden. Op aarde ben je alleen maar om goed moslim te zijn, deze doodcultus te verspreiden en als je daarbij ook nog eens een paar smerige ongelovige honden laat hemelen, ben je spekkoper (geheel figuurlijk gezien hier natuurlijk…).

  Like

 7. Duchesne // mei 13, 2018 om 19:37 //

  !*.

  …..”geloof’, of het gebrek aan zelfrespect, is heel gevaarlijk. Mij is de snelheid bekend waarbij een menigte van passief naar moordlustig kan worden “omgetoverd”, ik heb het reeds meermaals mogen meemaken.
  De menigte zelf weet niet eens wat er gebeuird, maar vooral met “geloof” is er geen reden nodig, slechts leiding. De waanzin van een massa neemt van iedereen bezit, zelfs de lafaards en de kruipers worden in een massa “helden”. Het is misschien wel een overgebleven vorm van overleven uit de prehistorie, wie met de doorgeslagen meute meeblaft mag ook van het karkas van de prooi meedelen….en voor de simpelen van ziel is er ook nog een hemel, een belofte die enkel te verkopen is aan een leeg wezen, aan een gehersenspoelde ziel die nooit mens zal kunnen zijn doordat menszijn en dwangmatig “geloof” niet samengaan.

  Maar goed, het is wat het is, fokkende tweevoeters die in grote groepen allesvernietigend een bestaan nastreven van vernietiging en totale geestelijke volgzaamheid, onderverdeeld in klassen.

  Ze noemen het geloof….

  Het is overduidelijk dat politie en overheid niet in staat zijn, en nooit zullen zijn om te beschermen en te voorkomen. Zeker niet tegen een losgeslagen menigte, zeker niet als gelijktijdig op meer plaatsen een menigte hun opperwezen wil eren….
  Misschien krijgt de overheid hier en daar een keer een succesje, een klein en tijdelijk succes word als een gewonnen oorlog worden verkocht, het is een kwestie van capabele legitimiteit proberen uit te stralen…en terwijl de inkt droogt komt er nieuwq volk een leegte vullen, komen er taalbarrieres en hardere handen. Wat de overheid diet is een toneelstuk in gang houden, een brand blussen met hooibalen en rubber banden….
  Om die reden worden motorclubs aangepakt, een zichtbaar “probleem” dat zo dicht mogelijk in de hoek van terreur en zware criminaliteit word geduwd om een eenvoudig “succes” te koppelen aan een niet opgelost probleem, waardoor het lijkt of er controle is. En veiligheid. combineer dat met het weghouden uit de berichtgeving met de keren dat er gefaald is en je kunt lange tijd de schijn ophouden.
  Grote wapenvondsten bijvoorbeeld zijn in de pers voorpagina nieuws, maar in werkelijke juridische termen vaak totaal niet onwettig, maar dat lees je pas anderhalf jaar later op de site voor juridische uitspraken. en dan nog worden die fgeiten overgeslagen door de pers… Kwestie van informatie geven en niet geven, kunstmatig een succes presenteren, stempels drukken en etiketten plakken.

  Een goed voorbeeld van totale misinformatie is een “documantiare” om te laten zien hoe eenvoudig een AK74 kon worden gekocht. Op duits grondgebied ging een Nederlandse cameraploeg enige jaren gelden laten zien hoe snel een AK “gescoord” kon worden…en in het donker in een auto ergesn achteraf werd het ding gekocht, met “kogels”. Het werd voor de camera een keer opgespannen, de buit en het betaalde bedrag getoond.
  De leek / burger weet niet dat in Duitsland een “DEKO” waffen en dito munutie vrij te koop is vanaf 18 jaar. Tot twee jaar gelden kon je die opspannen, het magazijn eruit halen en feitelijk ging het pas mis als je er een deko patroon in zou willen stoppen….

  Hysterie en vragen in de tweede kamer, voorpagina nieuws in de krant. Voor een complete leugen. De politzei heeft de tv ploeg laten opdraven, en ze weer laten gaan…Je zou denken dat de Duitse justitie om uitlevering zou vragen, bezit van zulk spul in werkende staat is ook in Duitsland zonder vergunning verboten….maar ook daar was geen sprake van. In stilte is dit gestorven, de documantaire is reden geweest voor de politiek om wetten absurder te maken, de TV ploeg hoorde de kassa rinkelen….Bedrog tot in het kwadraat, onwetendheid en de onwil zulk bedrog te openbaren maken dat de drempel om te bedriegen door pers en overheid steeds verder verschuift. Door informatie te onthouden word bewust een situatie gecreerd waardoor burgers rechtenloos komen te staan.
  Hetzelfde gaat op voor misdrijven gepleegd door migranten, door lieden uit naam van een sekte met twee klinkers en drie medeklinkers, door overhedisdiensten met websites die zo complex zijn dat recht vinden en krijgen wat je toerkomt enkele lukt als je getipt word waar je moet kijken.
  Vriendjes politiek digitaal gemaakt, moeilijker kunnen we het nog niet maken, onvindbaarder wel…enkel voor ingewijden.

  Waarom !* ?
  Gemiddeld worden er per dag in Europa !* moorden gepleegd door migranten of allachtonen, incluis hen die reeds een “paspoort” hebben gekregen…

  !* staat voor het cijfer dat de EU in een speciale interne rapportage bijhoud, maar welke enkel voor interne doeleinden geschikt en bestemd is. Dit word gekoppeld aan een aantal factoren, krijgt een puntentelling qua publiciteit en ook qua reacties vanuit de bevolking en via open media en het effect op het geheel. Een soort IQ score, maar dan voor rekbaarheid tot er weerbaarheid ontstaat.

  Onder andere ene mevrouw J. Sargentini heeft inzage en controle van die gegevens en ziet ze ook in, en laat ze ook “corrigeren” naar werkbare modellen…(letterlijke kreng tekst)
  Cijfers en beoordeleing welke ten doel hebben het breekpunt van migranten import en allachtonen criminaliteit tegenover een gehoorzame bevolking op tijd te zien aankomen en waar nodig te blussen….de informatiestroom te blussen, voor wie het niet begreep, of de burgers, indien mogelijk…
  Als cijfers heimelijk worden geoogst en er word misleid vanuit een publiek gefinanicerde organisatie dan is er anarchie binnen die structuur, dan word de partij die financierd bedonderd.
  Het gebeurd in Nederland met cijfers en statistieken door de overheid, met onderzoektrapportages en er word met overheidsdiensten poltiek bedreven, zowel door voorgedrukte aangiften als door het organiseren van geweld met gebruik van derden tegen legtiem verkozen politici….er is echter geen balans meer in macht om dit te stoppen.

  De horden burgers met touw en fakkels die de regeringsgebouwen bestormen om de corrupte donders eruit te branden is een fenomeen van vroegere tijden, van andere volkeren die wel zelfbehoud kennen…..

  Het gevoel van de Duiste generaals in de film “The longest day” op het einde van 6 juni 1944 aan de Franse Normandische kust is steeds duidelijker: “Und noch immer schlaft der Fuhrer”, de frustratie dat men die de troep moet oplossen weet wat er moet gebeuren en dat de leiding zwijgt…misschien iets herkenbaar in de cultuur die in vele overheidsbedrijven heerst…het zien wat niet deugd en machteloos moeten toekijken en moeten meespelen of werkeloos worden…het kan anders.

  Ik heb een plan, een Duchesne plan wat niemand anders bedenkt, voor ieder die het niet eens is met de gang van zaken maar in overheidsdienst machteloos is….maak een stipje op je linker of rechter duimnagel met een zwarte viltstift, een stille manier om te laten zien dat je het niet eens bent met regeringsbeleid, en vraagt iemand iets ben je toevallig uitgeschoten met de viltstift.
  Je hoeft geen held te zijn of je nek uit te stelken, maar een kleine hint is beter dan helemaal niets doen. en wie weet krijg je begrip van anderen voor hetgeen je doet om je brood te verdienen. Maar zwijg niet en ga niet als een lam naar de slachtbank, zelfs geen virtuele. wees geen blinde willoze slaaf voor een schijtloon maar een hard werkende burger in overheidsdienst die zelfdenkend ook boos is.

  En als je echt heel boos bent, ik heb geen trieste gedachten wanneer ministers van trappen vallen en niemand ze opvangt…of balkons, of flatgebouwen…

  Met stip eruit, Duchesne.

  (geschreven met een leermeester in manipulatie in gedachten, shalom Asscher)

  Liked by 1 persoon

 8. Dit primitieve gedrag zie je verder alleen nog bij linkse mensen.

  Liked by 1 persoon

 9. scherpschutter1943 // december 23, 2018 om 21:49 //

  Duchesne, het hele ambtenarenapparaat in nederland, is vergeven van linkse mensen die in de hoogtijdagen van links, in functies werden benoemd en daar nog steeds zitten, en die niet van plan zijn om vrijwillig op te stappen en op mogelijke manieren hun linkse doctrines uitdragen. Ook rapportages aan de 2e kamer, bewindvoerders en het publiek worden gemanipuleerd om de betrokkenen koest te houden. Een mooi voorbeeld is de benoeming van Halsema als burgemeester van amsterdam. Een duidelijke voorbeeld van links gemanipuleer en vriendjespolitiek kunje niet vinden. Ook de benoeming van de plo minister kaag is een voorbeeld zoals ook de anarchistsche olligren. Dit slechts voorbeelden . Kijk om je heen en je ziet ze vanzelf.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s