Nieuw

EU-inwoners zijn het erover eens: moslims-invasie het grootste probleem

In negen van de elf onderzochte EU-landen wijst de bevolking de immigratie aan als het grootste probleem waarmee de EU vandaag wordt geconfronteerd. Blijkt uit een meting van Yougov.

De bevolking van elf landen moest een antwoord geven op de vraag welke problemen zij op dit moment als het grootste probleem voor de EU beschouwen.

In negen van de landen was de reactie de immigratie. Het betreft Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Denemarken, Zweden, Griekenland, Finland en Litouwen.

Van deze negen, behalve Italië en Polen, geven de respondenten aan dat terrorisme het tweede grootste probleem is.

De resultaten zijn opgemerkt door Matthew Goodwin van het Britse dentank Chatham House.

“Europa beweegt zich naar rechts”, twitterde Goodwin, die contanteert dat een nieuwe agenda is gevormd door het Europese publiek.

“Als centrum-links niet iets zinvols verzint, om zo te zeggen, worden ze opzij geworpen, vooral gezien het feit dat deze kwesties waarschijnlijk steeds belangrijker worden voor de kiezers”, schrijft Goodwin op Twitter.

Bron:

https://yougov.co.uk/news/2018/05/11/yougov-data-reveals-what-europeans-think-are-most-/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on EU-inwoners zijn het erover eens: moslims-invasie het grootste probleem

 1. Haksteeg Anton // mei 13, 2018 om 20:04 //

  Dat is ook het grootste probleem in de EU die zgn migranten dat dient te stoppen wij krijgen geen vluchtelingen maar gelukzoekers en sexuele misdadigers we moeten onze grenzen weer herstellen en de ideeën van die ongekozen politici in Brussel zijn volkomen fout. Ze vernietigen Europa met moslims en Afrikaanse bevolking die zich absoluut niet kunnen aanpassen, weg er mee is het enige.

  Like

 2. Laten we de Syriegangers allemaal terughalen, aldus de landverraders van GL.
  http://nieuws.tpo.nl/2018/05/13/aanslagen-op-java-gepleegd-door-zelfmoordgezin/
  GL speelt met vuur.

  Like

 3. De geheime agende ligt vast en die zullen ze echt niet zo gauw aanpassen.

  Like

 4. ….’EU-inwoners zijn het erover eens: moslim-invasie het grootste probleem’…..

  Juist, en wie zijn daar de oorzaak van..?
  Exact!

  De meerderheid weet ‘t, de meerderheid ziet ‘t.
  Wat diezelfde meerderheid in dit geval het dommige NL gepeupel, er overigens niet van weerhoudt om de bij de eerste de beste verkiezingen naar het stembureau te rennen om……………..weer precies op diegenen te stemmen die deze ellende hebben veroorzaakt en -erger- in stand houden.

  Nederland LIJKT inmiddels niet meer op een ‘open-inrichting’,…het is er 1 !

  Liked by 3 people

 5. Yvonne // mei 13, 2018 om 21:11 //

  Waarom is ons land niets gevraagd? We hebben gigantisch huizen tekort overal loop je de kans om met een mes geprikt te worden ik ben het al poos spuugzat

  Liked by 2 people

 6. Horatius // mei 15, 2018 om 10:59 //

  In Brussel hebben ze een totaal andere mening: die collaborateurs zien het snel oprukkende populisme als het allergrootste gevaar.

  Maar waarom kiezen al die verontruste burgers, met name in Duitsland als puntje bij paaltje komt dan voor de herverkiezing van Merkel als gastvrouw voor al die potentiele terroristen?

  Alleen in Italië schijnt er nu een redelijke kans te zijn op een koerswijziging t.a.v. al die invasietroepen die hun kusten maar blijven bestormen.
  Als het Europese Hof van Justitie daar echter maar geen stokje voor gaat steken onder het motto: asiel verkrijgen is geen gunst maar een recht voor de totale bevolking van Afrika.
  Voorts is naar hun mening de Islam een wezenlijk onderdeel geworden van onze Europese samenleving.

  Dus geen varkenskoppen op onze stranden om de invasietroepen af te schrikken maar wegwijzers naar de dichtstbijzijnde Sociale Diensten om ze op humane wijze op te kunnen vangen.
  Wie wat verward is of getraumatiseerd wordt rechtstreeks doorgezonden naar Amsterdam voor verdere begeleiding door linkse activisten en krakers die voor een geriefelijke huisvesting zorgen.

  ‘Europa beweegt zich naar rechts’ maar intussen gaat de invasie gewoon door. Inclusief de stoottroepen van de radicale islam, namelijk de terugkerende IS-strijders die volgens GroenLinks recht hebben op rehabilitatie, huisvesting, het hele scala van uitkeringen en toeslagen en andere sociale voorzieningen.

  Voor de bureaucraten in Brussel is hun agenda pas volledig geslaagd als overal in Europa het verplichte vrijdagmiddaggebed is ingevoerd. In de avonduren de kampvuren branden omringd door woest rondspringende kannibalen en medicijnmannen en de populisten en hun voornaamste aanhangers zijn gedeporteerd naar Groenland.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s