Nieuw

Capitulerende terroristen overhandigden Israëlische wapens aan Syrië

Toen de terroristen in de Syrische hoofdstad Damascus zich onlangs overgaven, overhandigden ze ook wapens aan het Syrische leger. Nu is gebleken dat een groot deel van het terroristische wapenarsenaal in Israël is vervaardigd en is gebruikt om burgers aan te vallen.

Onlangs overhandigden terroristen die in de stadsdelen Babila, Yelda en Beit Sahem in de Syrische hoofdstad Damascus verbleven hun wapens aan de Syrische regeringstroepen. Toen werd ontdekt dat een groot deel van deze wapens zijn oorsprong vinden in Israël. Het ging onder meer om machinewapens, sluipschuttersgeweren, raketwerpers, bommen en mijnen.

Sputnik News citeert een verslaggever van het Syrische Arabische persagentschap (SANA), waarin wordt bevestigd dat sommige van deze wapens ook recent zijn gebruikt bij aanvallen op burgers en militaire voorzieningen in de Syrische hoofdstad.

Bron:

https://sputniknews.com/military/201805111064369777-israeli-weapons-damascus-syria/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7197 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Capitulerende terroristen overhandigden Israëlische wapens aan Syrië

  1. Iedereen die geld heeft , kan Israëlische wapens kopen, wat is het probleem

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s