Nieuw

Athene: nu gaat het los, asieljihadisten bewapenen zich

In Griekenland barsten de opvangkampen al maanden uit hun voegen en de nieuwe burgers die over heel Europa verspreid moeten worden, worden steeds agressiever.

In Athene zijn de Grieken nu erg bang voor de vele economische vluchtelingen. Steeds meer migranten bewapenen zich en de misdaden exploderen. De situatie dreigt om te slaan, de autoriteiten verwachten onrust.

De krant Interia Fakty meldt vandaag dat de situatie dramatisch is, vooral in Athene. Criminele bendes hebben zich gevestigd en voorzien zich van vuurwapens op de zwarte markt.

De Griekse politie wordt volledig overweldigd door het escalerende geweld, de situatie wordt gevaarlijk, schrijft de Griekse krant Proto Thema.

In de groeiende misdaad zien experts de vele ongegronde beloften van Europese toppolitici, die de vele economische vluchtelingen hoop op een beter leven gaven.

Veel migranten zien echter niet langer een reële kans dat hun leven fundamenteel zal veranderen. De hoop om ook naar een ander EU-land te emigreren, de hoop om helemaal bovenaan de lijst naar Duitsland te kunnen emigreren, krimpt zichtbaar. Migranten “sluiten zich aan bij criminele bendes” (Interia). De vorming van bendes wordt vooral waargenomen bij Afghanen.

Het samenklitten van moslims is niet alleen een probleem voor de politie. Migranten die bescherming zoeken, bedreigen elkaar ook. Het klimaat wordt steeds agressiever, zo meldt Interia. Afghaanse bendes zouden bijvoorbeeld andere migranten afpersen om hen met rust te laten. De prijs zou zelfs moeten stijgen afhankelijk van de nationaliteit.

De Algerijnse, Palestijnse en Pakistaanse bendes worden door de autoriteiten als bijzonder agressief en gevaarlijk beschouwd. Onlangs zijn in de haven van Patra in de Peloponnesos verschillende bendeleden bij rivaliserende bendegevechten om het leven gekomen. Migranten teisteren elkaar en proberen op alle mogelijke manieren illegaal op een veerboot naar Italië te stappen.

Bron:

Athen: Es geht los, Migranten bewaffnen sich

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

15 Comments on Athene: nu gaat het los, asieljihadisten bewapenen zich

 1. Hb. Schwarz // mei 13, 2018 om 20:08 //

  Ze hebben het idee dat alles kan en mag. Volgens mij denken ze ook, dat we bang voor de islam zijn. Ze worden steeds agressiever, nee dit stop je niet meer met praten, het zijn er gewoon teveel. De polarisatie tiert welig. En er is nog een hele grote stroom onder weg. De autochtoon kan zijn borst natmaken. De politiek laat veel toe, de burgers mogen betalen en de last ervaren.

  Like

 2. Als ze elkander afslachten, is er toch nog een lichtpuntje.

  Liked by 2 people

 3. Ze denken dat alles mag omdat er geen gevolgen zijn aan hun wangedrag.
  Geen straf, geen uitzetting, helemaal niks.
  Dus gaan ze de grenzen opzoeken, en die zijn hier zeer ruim.
  Er kan ze hier dus helemaal niks gebeuren, geen agent die ze dood zal schieten zo als ze gewend zijn in hun thuisland bij wangedrag.

  Like

 4. boorzalf // mei 14, 2018 om 00:07 //

  En groenlinks maar roepen, Welkom!!!! Welkom!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. Alphons Mantel // mei 14, 2018 om 08:56 //

  Waarom nodigde Merkel hen uit?

  Like

 6. rotsus1958 // mei 14, 2018 om 13:27 //

  Alvorens we afrekenen met dit gespuis, ook wel cultuurparels genoemd, zullen we MOETEN afrekenen met de ware schuldigen en ik hoop en neem aan dat eenieder, zeer zeker de mensen welke reageren op dit blog, weet waar deze boeven te vinden zijn.

  Ik stel de kortste route voor, via den Haag naar Brussel. En aub géén medelijden tonen, gewoon koppie eraf en door naar de volgende. Dit addergebroed heeft ook geen medelijden met ons.

  Hoop dat dit niet meer lang duurt. Erger me elke dag meer en meer.

  Wat een achterlijk volk is dit Neanderlandvolk. Niet te geloven!!

  Uit die TV (Tell Lie Vision), de garage of schuur in en beginnen met het slijpen van de messen en het aanscherpen van de hooivorken of….maakt niet uit, als het er maar gevaarlijk uitziet!!!
  Maar ik denk toch dat er eerst eens een honderdduizend Neanderlanders afgeslacht moeten worden alvorens er ook maar iets gebeurd in deze trend!!

  Gladiator

  Liked by 2 people

 7. toom rust // mei 14, 2018 om 14:04 //

  het gevaar zit ook zodra daar een burgeroorlog uitbreekt en eigenlijk zijn het nog niet eens de burgers van dat land dat dit dan als een lopend vuurtje zal gaan in de EU

  Like

 8. Peetje // mei 14, 2018 om 19:45 //

  @Rotsus u heeft helemaal gelijk!

  Like

 9. De eventuele burgeroorlog is de oorlog van de getinte ratten tegen de europese burger, die zich niet echt zal verdedigen waarschijnlijk, dus 1 voor allen, ieder voor zich. Ik raad een ieder hier aan om toch voor een vorm van bewapening te zorgen, hoe krankzinnig het ook lijkt in onze toch (nog) best prettige samenleving hier.

  Liked by 1 persoon

 10. Horatius // mei 15, 2018 om 11:32 //

  Als deze ronduit barbaarse toestanden zich ook hier gaan voordoen (en in Amsterdam zijn er al bepaalde voortekeningen die daar op wijzen) dan hebben wij uiteraard het Recht op Zelfverdediging.

  Omdat de gevestigde Overheden en autoriteiten ons ongetwijfeld in de steek gaan laten op bevel van Brussel.

  Dus zullen onderdelen van de politie- en krijgsmacht die wel aan onze kant staan ons wapens moeten verschaffen om have en goed, lijf en leden te beschermen tegen deze uiterst primitieve individuen.

  Volkstribunalen zullen dan hun vonnissen gaan uitspreken over de direct verantwoordelijken voor deze middeleeuwse toestanden die het gevolg zijn verregaande incompetentie, structureel wanbeleid, pappen en nathouden, wegkijken en bagatelliseren.

  Een falende en laffe Overheid krijgt dan de rekening gepresenteerd van het 40 jaar tolereren van Linkse hobby’s waaronder open grenzen en gedwongen Islamisering.

  Like

 11. rotsus1958 // mei 15, 2018 om 14:44 //

  @Horatius,

  U geloofd zeker ook in sprookjes.

  Recht op zelfverdediging, oh nee, we hebben D666 rechters.

  En voortekenen welke her en der (al) gezien worden zijn al een kleine 25 aan de gang, dus ook daar wordt niemand wakker van.

  Krijgsmacht heeft zelf nagenoeg niets om zich te verdedigen dus dat is geen optie en politie….daar laat ik me liever niet over uit, te lachwekkend voor woorden namelijk én niets van te verwachten, die doen gewoon wat hun broodheren hun opdragen en dat beloofd niet veel goeds!!

  En volkstribunalen, hahahaha, daar moet een mens LEF voor hebben, en ik ken niemand in mijn omgeving alsmede op dit blog die dat heeft, u misschien!?

  En dan uw laatste zin en ik citeer: “Een falende en laffe Overheid krijgt dan de rekening gepresenteerd van het 40 jaar tolereren van Linkse hobby’s waaronder open grenzen en gedwongen Islamisering.”……

  Wie gaat dit doen, ik bedoel ze de rekening presenteren.
  Nee hoor, ik dacht het niet, we gaan gewoon door met wat ouwehoeren hier op dit blog en natuurlijk klagen over van alles en nog wat…….tot in alle eeuwigheid, of natuurlijk……….totdat we allemaal, ja echt allemaal onder de enige wetgeving, de Sharia welteverstaan, vallen én we allemaal bekeerd zijn tot de Islam!!!

  Sweet Dreams you all!!

  Gladiator

  Like

 12. Horatius // mei 15, 2018 om 16:05 //

  @rotsus,

  Ik geloof zeker niet in sprookjes maar wel in een zekere limiet aan het tolerantie en incasseringsvermogen van ieder volk ongeacht haar signatuur (zelfs van het Zweedse volk).

  Voorts is het Recht op Zelfverdediging vastgelegd bij wetgeving. Alleen wordt deze wet niet altijd gerespecteerd, zeker niet – zoals u terecht opmerkt – door onze rechterlijke macht die inderdaad wordt gedomineerd door rechters met een overwegend Linkse mentaliteit.

  Voortekenen in alle mogelijke vormen betreffende het risico op een burgeroorlog zijn al enige decennia duidelijk aanwezig, maar door een overheersende politieke correctheid is daar weinig of eigenlijk totaal niet op ingespeeld.

  Men kan zich ook afvragen of de z.g. populistische partijen hun waarschuwende boodschappen wel altijd even handig hebben verkocht met als ongewenst effect dat ze in een cordon sanitaire zijn terechtgekomen.
  Oneliners als ‘minder Marokkanen’ en ‘kopvoddentaks’ doen het goed voor een klein en geselecteerd publiek maar geeft de Linkse kerk een prachtig excuus om je buitenspel te zetten.

  Onze politie krijgt haar opdrachten en consignes van de korpsleiding. Maar ik ben er redelijk van overtuigd dat het merendeel van de agenten wel bereid zijn om hard op te treden, maar een individuele afwijking van het consigne: ‘escalatie tot iedere prijs zien te voorkomen’ kan een schorsing opleveren en uiteindelijk ontslag.

  Volkstribunalen zijn een logisch gevolg van een revolutie aangewakkerd door het volk en daar zijn tal van voorbeelden in de geschiedenis bij op te noemen maar dan moet die revolutie wel breed worden gesteund, zeker door belangrijke onderdelen van de krijgsmacht.

  En ook bij die krijgsmacht is niet iedereen al bij voorbaat bereid een Islamitisch Kalifaat te aanvaarden. Dus bij een uitbreken van een burgeroorlog zal ook daar zeker een tweedeling, dus een onderlinge confrontatie gaan plaatsvinden.

  De loop van de geschiedenis kan door één persoon worden bepaald. Als treffend voorbeeld de moord op de Oostenrijkse troonopvolger aartshertog Frans Ferdinand met de Eerste Wereldoorlog als gevolg. Maar dan moeten wel alle omstandigheden prominent aanwezig zijn die de escalatie zijn grootschalige omvang kan geven.

  Op dit cruciale punt zijn we nog niet aangekomen. Maar langzaam maar heel zeker gaan we wel die kant op bij verdere massale volksverhuizingen vanuit het Midden-Oosten en Afrika.

  Wat u gemakshalve ‘ouwehoeren noemt op dit blog’ zijn in feite pogingen om (bij voorkeur met inhoudelijke argumenten) de stemming onder onze bevolking dusdanig te beïnvloeden dat er een breed gedragen mentaliteitsverandering op gang komt die – al was het maar voorlopig via de stembus – voorgoed afrekent met de huidige politieke elite.

  Like

 13. rotsus1958 // mei 15, 2018 om 19:30 //

  @Horatius,

  Beste, ik wil niet onvriendelijk of zo overkomen echter vertel mij liever NIET dat u denkt dat er via de “stembus” ook maar 1 ding zal veranderen. Dat laat de gevestigde orde gewoonweg niet toe.
  Het mooiste voorbeeld hebben we de afgelopen verSmiezingen gehad…..Rutte VERLIEST 25% van zijn zeteltjes en zegt dat hij GEWONNEN heeft en die mossad-agent wint 33% en er wordt ons verteld dat hij VERLOREN is. Daarbij is aantoonbaar GEFRAUDEERD bij dat gedoe wat men STEMMEN noemt!!

  Nee beste, op deze manier zal er NOOIT IETS veranderen, no way!!

  Het enige wat verandering zal brengen is REVOLUTIE, en ehhhhh…….alleen ga ik hier niet aan beginnen!!

  Dan haalt u het gevalletje WOI aan met Frans Ferdinand, waarbij ik u ook helaas moet mededelen dat deze “moord cq aanslag” volledig is geregisseerd en wel door de zeer beroemde familie de Rothschild welke daarna ook voor bijvoorbeeld de Balfour verklaring hebben gezorgd wel de mensen welke nu in het LAND VAN DE PALESTIJNEN wonen hier nu wonen en elke dag misdaden tegen de menselijkheid plegen!! Dit soort mensen zijn volledig gestoorde psychopaten en daar kun je maar 1 ding mee doen namelijk a.s.a.p. afschieten maar wel vooraf de kogel laten betalen want daar hebben ze geld genoeg voor!!

  En wederom, het recht op zelfverdediging….u weet toch hopelijk wel dat er 2 soorten wetten zijn, 1 soort voor de elite en 1 soort voor het gepeupel, de onderdanen, wij dus en ik zal nu maar niet doorgaan hierover omdat ik daar eigenlijk iets teveel vanaf weet hoe dit werkt.
  Waarom…..omdat ik ruim 25 jaar voor de Rijksoverheid gewerkt heb…..en dat vind ik al erg genoeg dat ik voor dit REGIME zoiets gedaan heb!!

  Oprecht sorry daarvoor, maar ik was lang niet erg en heb zelfs mensen geholpen welks nu nog meer mijn taak is, en wel PRO DEO!!

  Gladiator

  Like

 14. Horatius // mei 15, 2018 om 21:12 //

  @rotsus,

  Ik ben het in zoverre met u eens dat al zou de PVV en in Frankrijk het Front National veruit de grootste partijen worden er zelfs dan helemaal niets zou veranderen omdat de overige partijen ze dan toch uitsluiten bij het vormen van een regering.

  Dat is een van de nadelen van de democratie waar we overigens toch allemaal achter moeten staan omdat er nu eenmaal geen alternatief is.

  Het plegen van fraude is zo oud als er verkiezingen bestaan, ook dat is helaas een feit.

  Revolutie ontstaat pas als er b.v. hongersnood zou uitbreken of massale werkeloosheid.
  Zolang we hier nog kunnen leven in een zekere welvaart (waarom komen anders al die vluchtelingen hierheen?) en met brood & spelen worden zoet gehouden zal er hier geen echte revolutie uitbreken.

  Een breekpunt zou echter kunnen zijn dat de huidige verzorgingsstaat niet gehandhaafd kan worden door de ongelimiteerde aantallen economische vluchtelingen die daar een beroep op doen zonder enige tegenprestatie te willen leveren.
  Dan pas treedt er een nieuwe situatie aan waarbij het recht van de sterkste zal gaan gelden.
  Hierbij zijn wij sterk in het nadeel, want de vluchtelingen komen uit gebieden waar moord en doodslag een normaal verschijnsel is en ze kunnen ook nog eens veel beter met alle soorten wapens omgaan.

  Maar we hebben het hier in principe over de toestanden in Griekenland waarbij de bevolking wel wat gewend is na het regime van de kolonels en hun bloedige burgeroorlog eind jaren 40.
  Men zou toch mogen verwachten dat die bevolking zelf naar de wapens zou grijpen, maar ze blijken in eerste instantie toch tamelijk passief te reageren.

  De politie staat eigenlijk volkomen machteloos, dus het inzetten van het leger lijkt hier een logische oplossing maar vooralsnog schrikt men daar voor terug. Waarschijnlijk uit angst voor een escalatie en dus een burgeroorlog.
  Maar die is zeer waarschijnlijk op de langere termijn toch niet te voorkomen want dit is namelijk de opzet van de IS en aanverwante terreurorganisaties door het bewust creëren van grote aantallen vluchtelingen bestaande uit militante moslims.

  Uiteindelijk kan ik alleen maar de volgende conclusie trekken en die is dat onze jongere generaties volkomen verweekt zijn door de afschaffing van de dienstplicht en het opgroeien in een samenleving waarin niet minder dan 225 verschillende nationaliteiten een onderdak hebben gevonden.

  Ik heb zelfs het idee dat als morgen hier de Islamitische staat der Nederlanden zou worden uitgeroepen dat zij dit voor kennisgeving zouden aannemen en zich vervolgens weer zouden richten op hun sociale media.

  Aangezien de toekomst is voorbehouden aan de jeugd en zij alleen maar aandacht willen schenken aan al die zielige vluchtelingen en hun misdaden bagatelliseren ben ik geneigd om te zeggen:

  Wie niet horen wil, zal moeten voelen!

  Like

 15. rotsus1958 // mei 15, 2018 om 22:05 //

  @Beste Horatius,

  Ik wil er eigenlijk nog maar 1 ding over kwijt (Feit is namelijk dat nagenoeg elk breekpunt dat u noemt reeds aan de orde van de dag is en nog gebeurt er helemaal niets) en dat is het volgende:

  We leven NIET in een DEMOCRATIE.
  In het gunstigste geval is NL een Constitutionele MONARCHIE welks al erg genoeg is maar sla er eenvoudig eens Wikipedia op na en bekijk eens wat de VOORWAARDEN zijn voor een DEMOCRATIE en doe dit vervolgens eens bij een Oligarchie!!!!!

  U zult verstelt staan van deze gegevens….dus kijk gewoon eens met een open mind!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s