Nieuw

Video – Fox News over België: “Brussel is de jihadihoofdstad van Europa. Politici knijpen oogje dicht om stemmen te halen”

De Amerikaanse nieuwszender Fox News is bijzonder scherp voor ons land. Fox-presentator Tucker Carlson had gisteren de Britse rechtse columniste Katie Hopkins te gast. Zij had net een bezoek aan Molenbeek achter de rug en leverde een erg scherpe analyse af: “Brussel is de jihadihoofdstad van Europa”.

Katie Hopkins, die bekend werd door reality tv en later columns schreef voor verschillende Britse kranten, trok naar Molenbeek en interviewde er burgemeester Françoise Schepmans (MR). Hopkins stelde haar enkele vragen over een lijst die ze een maand voor de aanslagen in Parijs ontvangen zou hebben. Op die lijst stonden 80 jihadisten die in Molenbeek woonden, onder wie ook terroristen Salah en Brahim Abdeslam en Abdelhamid Abaaoud.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Video – Fox News over België: “Brussel is de jihadihoofdstad van Europa. Politici knijpen oogje dicht om stemmen te halen”

 1. skeeter // mei 12, 2018 om 22:39 //

  Fox news nog 1 van de weinige die niet bij de “fake news” klan behoren

  Like

 2. templars2017 // mei 12, 2018 om 22:49 //

  Stel je voor ,zelfs Amerikaanse reporters moeten plooien voor de wil van allah uitgevoerd door zijn soldaten, een regelrechte schande ,

  Like

 3. Like

 4. templars2017 // mei 12, 2018 om 23:09 //

  Als je drie video’s goed bekijkt dan kom je tot een slotsom waar niet aan te tornen valt.
  Molenbeek is geislamiseerd ,en de politiek weet het .
  Een mooier voorbeeld van wat er de rest van Europa te wachten staat is er niet ,Brussel gaat er prat op de hoofdstad te zijn van Europa wat het was en wat het moet worden ,wel het voorbeeld van wat ze in gedachten hebben is hier te zien…………..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s