Nieuw

Uw camera kan de kast in: EU verbiedt vanaf 25 mei alle openbare amateur fotografie

Auteur: Xander Nieuws

Door: Xander

Weinig mensen weten dat vanaf 25 mei de facto een einde komt aan alle amateur fotografie in het openbaar. Dan gaat namelijk de nieuwe Brusselse gegevensbescherming verordening (AVG) in. Dat betekent dat iemand die op straat een foto maakt, of op een feestje, of bij een voetbalwedstrijd of concert, of een vakantiefoto op bijvoorbeeld het strand, en niet de toestemming heeft van alle personen die op de foto terecht komen, extreem hoge boetes kan krijgen, tot wel € 20 miljoen per overtreding. Volgens onafhankelijke waarnemers is de ware reden dat de EU op ronduit fascistische wijze probeert te voorkomen dat er steeds weer foto’s en filmpjes van de keiharde gevolgen van de massa immigratie en islamisering van onze landen –zoals terreuraanslagen, misdaden en ander agressief wangedrag- op het internet worden geplaatst.

Foto’s en filmpjes op straat, van huwelijksfeestjes, van een sportwedstrijd, van een concert, het diplomazwemmen van uw kind, een verjaardagspartijtje, een dagje op het strand, aan de boulevard – over precies twee weken u kunt het allemaal vergeten. Als er ook maar één persoon op uw foto komt die dat niet wil, dan loopt u het risico op een krankzinnig hoge boete.

Lees verder:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/05/Uw-camera-kan-de-kast-in-EU-verbiedt-vanaf-25-mei-alle-openbare-amateur-fotografie

(h/t Tony)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Uw camera kan de kast in: EU verbiedt vanaf 25 mei alle openbare amateur fotografie

 1. Duchesne // mei 12, 2018 om 11:46 //

  Dit is denk ik wat ze bedoelen met “fake” nieuws, want op deze wijze kan er ook geen nieuws of tv programma of documentaire worden gemaakt……einde amusements industrie…

  Einde van politici ook trouwens, want als ik toestemming nodig heb om iemand te mogen fotograferen, dan moet een ander ook mijn toestemming hebben om beelden te mogen laten zien….(Kosovo arrest, hoor en recht op wederhoor)

  Like

 2. Esperanza // mei 12, 2018 om 12:22 //

  Michael Mannheimer: ‘EU-Gesetz leitet das Ende der Fotografie ein: Sie werden nicht glauben, was die EU geplant’. hat’.

  Inderdaad niet te filmen.

  Like

 3. In Nederland mag je op de openbare weg filmen fotograferen.

  EU wet conflicteert dan met de Nederlandse wet, welke gaat dan prevaleren ?

  Ik moet het nog zien, maar laat de EU vooral meer van dit soort dingen bedenken waar de gewone onnadenkende doofstomme en blinde burger last van gaat krijgen, des te meer tegenstand ze op zullen roepen.

  Like

 4. Like

 5. Duchesne // mei 12, 2018 om 15:51 //

  Valt er net even mijn dubbeltje…..het flitsen van auto’s kan wettelijk ook niet meer dan, net als beelden opnemen van publieke plaatsen. En EU wetgeving prevaleert over nationale wetgeving, trouwens…..al sinds 2012 dat ik zeker weet.

  Like

 6. Er staat duidelijk amateur fotografie maar de politie zijn geen amateurs en
  die blijven dus gewoon flitsen.
  Alleen de burger is weer de klos.

  Like

 7. Von Puffelen // mei 12, 2018 om 17:28 //

  Met een KvK nummer kan ik dus gewoon blijven filmen/fotograferen?

  Like

 8. KvK nummer? In welke wet staat dat geschreven? Een van de grootste zakelijke illusies ooit.

  Like

 9. K.Smit // mei 16, 2018 om 11:43 //

  Het failliet van de EU

  Like

 10. Lezer // mei 20, 2018 om 07:17 //

  Wat een ontzettende bullshit! Uiteraard mag je ook straks op straat filmen / fotograferen!

  Like

 11. Ja dat klopt, met een heleboel mitsen en maren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s