Nieuw

Trudeau: “Christenen zijn het ergste deel van de Canadese samenleving”

Foto: Canadese premier Justin Trudeau. Bron: Wikimedia Commons.

De Canadese PM Justin Trudeau bracht het afgelopen anderhalf jaar meer dan 30.000 vluchtelingen naar Canada, voornamelijk vluchtelingen die gevlucht waren voor door de oorlog verscheurde landen als Syrië.

De meeste van deze vluchtelingen waren moslims, sommige rapporten zeggen dat 99 percent van vluchtelingen die aan Canada kwamen moslim was.

Waarom bracht Trudeau geen christelijke of joodse vluchtelingen naar Canada die gevlucht waren voor verkrachting, mishandeling en nog veel meer leed, Trudeau lijkt christenen te haten, hij zegt: “Christenen zijn het ergste deel van de Canadese samenleving”. ⬇

Bron:

http://debatepost.com/2017/03/28/trudeau-christians-are-the-worst-part-of-canadian-society/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Trudeau: “Christenen zijn het ergste deel van de Canadese samenleving”

 1. skeeter // mei 12, 2018 om 21:28 //

  Jihadi Justin is verreweg de grootste eikel die Canada ooit heeft gehad voor PM.
  Het voordeel is wel dat het dit land eerder zal doen opbreken, het westen is het zat om continuu voor het oosten te betalen, vooral Quebec die ook nog eens regelmatig dwars ligt voor de economische vooruitgang. Zonder het westen is het oosten binnen de kortste keren failliet.

  Like

 2. skeeter // mei 12, 2018 om 21:54 //

  Canadezen zijn ook vrij dom en worden met de parasieten import nog steeds dommer.
  hier uit artikel macleans terug 2013
  “a country where, incredibly, nearly half of all adults don’t have the necessary literacy and numeracy skills to participate in a modern economy”
  http://www.macleans.ca/work/jobs/the-future-of-jobs-in-canada/

  Like

 3. Johan P // mei 12, 2018 om 22:04 //

  @skeeter
  Justin Trudeau is zeker geen eikel, net zo min als Obama dat was. Trudeau is openlijk moslim en doet dus exact wat er van hem verwacht wordt en wat iedereen die ook maar enig inzicht heeft in islam had kunnen verwachten : het promoten van meer islam.
  De VvMU is in Canada enorm beperkt om kritiek direct te kunnen smoren en de invasie-immigratie is in volle gang. Nee, geen eikel.
  De idioten die op hem blijven stemmen, dat zijn eikels, net zoals de volkomen idioten die hier op de gevestigde partijen blijven stemmen, of in Duitsland op merkel blijven stemmen.

  Like

 4. skeeter // mei 12, 2018 om 23:31 //

  Johan P, soort zoekt soort en dus eikels kiezen een eikel, je hebt in zekere zin gelijk maar blijf erbij dat het zachtjes uitgedrukt wel degelijk een (omhoog gevallen) eikel is en zelfs durf te beweren dat hij niet door een psychlogische test komt en dat verdeeldheid in het land drastisch is toegenomen onder deze clown, in dat opzicht was obama ook opmerkelijk slecht. De gemiddelde eikel ziet dit helaas niet en de kanker MSM met de Communistische Bolshevik Channel voorop zal ook geen kwaad woord over de Prime Mongool schrijven.

  Like

 5. templars2017 // mei 12, 2018 om 23:35 //

  Het is inderdaad een PM die de agenda voortvaren en ijverig uitvoert ,je kan toch zien dat hij een marionet is ,en het ergste is dat die marionet zoveel aanhangers heeft (had) ,in ieder geval Canada is op de verkeerde weg ingeslagen ,net als Frankrijk met Macron ,jonge strebers die alles zullen doen om in de ogen van hun meesters te slagen.
  Bangelijk om te zien hoe de wereld door dergelijke sujets om zeep wordt geholpen, er is één schrale troost in Canada slapen er ook nog heel veel…….

  Like

 6. skeeter // mei 13, 2018 om 01:29 //

  templars, totaal marionet, geeft het land gewoon weg, bij de verkiezingen volgend jaar gaat ie eraan volgens de peilingen maar de andere keuzes zijn ook lapzwansen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s