Nieuw

Illegalen stenigen truckers en proberen ze dan dood te steken

De politie van Blankenberge is een onderzoek gestart naar een steekpartij langs de A. Ruzettelaan. Twee Poolse arbeiders merkten woensdagnacht op hoe drie, vermoedelijke, illegalen het zeil van hun vrachtwagen probeerden te openen. Het drietal vluchtte in eerste instantie weg, maar begon meteen daarna de arbeiders te bekogelen met stenen. Vlak daarna kregen de Polen verschillende messteken in het gezicht en hun lichaam. Ze werden beiden overgebracht naar het ziekenhuis.

De verwondingen waren zwaar. Het drietal kon vluchten en is nog steeds spoorloos.

Blankenberge ligt naast de haven van Zeebrugge waarvandaan er ferries naar Engeland varen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Illegalen stenigen truckers en proberen ze dan dood te steken

 1. West-Europa gaat steeds meer lijken op het wilde westen.

  Like

 2. jackvanderveen // mei 12, 2018 om 18:14 //

  Lijken op wilde westen? Lijken op Afrika!!!!

  Like

 3. skeeter // mei 12, 2018 om 19:00 //

  Als truck chauffeur zijnde ga je toch niet meer zonder wapen op pad

  Like

 4. We hebben het al lang voorspeld, het gaat van kwaad naar erger ,ik woon in die gemeente ,en het verwondert me niets dat dit gebeurt , in de duinen naar Zeebrugge toe ligt het ’s avond en ’s nachts vol met van die lui , dat dit vroeg of laat ging voorvallen wisten we allang ,waarschuwingen zijn in de wind geslagen , met de drastische gevolgen vandien.
  het budget is ontoereikend en dus krijgen hier ook de invasietroepen hand over hand meer te zeggen.
  Wij zijn lang gespaard gebleven van zware criminelen van die soort maar nu niet meer,gelukkig zullen de beide Polen het overleven één ervan riskeert wel blijvend schade in zijn gezicht.
  Wie of wat inzake de daders geeft ook hier geen informatie ,ze zijn niet gekend.

  Like

 5. scherpschutter1943 // mei 13, 2018 om 13:59 //

  Ik ben van mening dat de truckers een vuurwapen mogen dragern en bevoegdheid om hun aanvallers te doden. Dat de laffe klootzakken die in Europa de dienst uit maken dat niet goed vinden komt omdat zij ze zelf buiten schot blijven en geen slachtoffer worden van de geïmporteerde achterlijke invaders. Nee, want zij rijden zelf in bepantserde voertuigen en hebben gewapende bodyguards om hen heen die heen bedschermen tegen het gajes.

  Like

 6. Gewoon er overheen denderen tot ze één zijn met het asfalt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s