Nieuw

Hoofd radicalisering van Van der Laan, Bilal Lamrani, bekend van de Hofstadgroep en de gemeente Amsterdam, verlost de hoofdstad van de top-600 en stuurt ze allemaal naar Syrië

Opgeruimd staat netjes, is dat radicaliseringsprogramma toch nog ergens goed voor.

Jongerenwerkers willen ingrijpen bij deze eindoplossing, maar dat wordt ze verboden door het management zo lezen we in een anonieme vage ingezonden brief die naar het roze salafistenblog gestuurd werd.

Het is ook een publiekelijk geheim dat Bilal actief aan het ronselen is in Oost , alleen niemand durft erover te praten.

Van mijn part ronselt hij de hele Marokkaanse gemeenschap bij elkaar als dat er toe leidt dat ze vertrekken, het is een stuk goedkoper en simpeler dan dure remigratieprogramma’s. Waar bestuurders, ambtenaren, experts, consultants en deskundigen falen, slaagt Bilal; ‘Help de Marokkanen Nederland uit, om te beginnen uit Amsterdam (Oost)!’ En lever ze uit aan de enige echte deradicaliseringsexpert Assad.

Kern volgens het roze blog is echter:

1) Anonieme Amsterdamse jongerenwerkers luiden de noodklok omtrent de radicalisering van ONZE Top-600-achtige Rif-rakkers.
2) Hun managers verbieden hen deze jongeren in een traject op te nemen omdat hun strafblad te zwaar is.

En de rest via het linkje hierboven.

Zie ook:

De beerput van Bilal L. gaat open – mocht op voorspraak van wijlen burgemeester Van der Laan met moslimextremisten werken in Amsterdam.

Niemand durft burgemeester Van der Laan aan te pakken

Burgemeester zelf in de bres voor ’ex-jihadi’

Amsterdam – Ingehuurde jeugdwerker propageerde jihad

R a d i c a l i s e r i n g s ambtenaar – wat is er niet duidelijk aan dat woord ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s