Nieuw

Eis van de VN: Zweden moet politici en journalisten met verkeerde opvattingen vervolgen

Zweden is een broeihaard van racistische haat en geweld gericht tegen moslims, Afrikanen en zigeuners. In ieder geval als men het rapport van het VN-verbond gelooft, dat gebaseerd zou zijn op observaties door het VN-rassendiscriminatiecomité. Nu worden er eisen gesteld dat politici en journalisten in Zweden die geen voorstander zijn van tolerantie en diversiteit vervolgd worden voor haat tegen mensen van een bepaalde volksgroep, natie, ras of godsdienst, vermeldt Svenska Dagbladet.

De krant heeft het rapport gelezen en gesproken met de VN-voorzitter Aleksander Gabelic. Het artikel schrijft dat Zweden felle kritiek krijgt van de VN voor zijn “grote aantallen haatmisdrijven en racistisch geweld”. De meest kwetsbare groepen zijn naar verluidt moslims en mensen van Afrikaanse afkomst.

De laatst genoemden worden in het rapport beschreven als onderhevig aan “afschuwelijk veel racisme” en worden de toegang tot zorg en onderwijs in Zweden ontzegd. Voor de zigeuner is het naar verluidt nog erger, behalve dat hen medische hulp en onderwijs wordt onthouden, krijgen ze ook geen toegang tot het Zweedse rechtssysteem.

Volgens het rapport en SvD spreekt de VN ook haar bezorgdheid uit over het feit dat Zweden organisaties toestaat die racistische haat ondersteunen en sporen aan om krachtige maatregelen tegen hen te ondernemen. Deze zogenaamde organisaties zijn echter niet gespecificeerd.

De VN eist volgens SvD ook dat ambtenaren worden vervolgd. Dit geldt bijvoorbeeld voor politieagenten die in verband met interne immigratiecontroles zich wijden aan wat wordt omschreven als raciale profilering.

SvD schrijft ook dat de VN hevige kritiek levert op het feit dat de Zweedse terrorismewetten en terrorismebestrijding onevenredig zijn gericht op moslims. De focus zou in plaats daarvan meer op nazi’s moeten liggen, meent men.

De – zoals Svenska Dagbladet het beschrijft – “VN-experts” drukken hun grote bezorgdheid uit over de brandaanvallen met racistische motieven die gericht zijn tegen asielbewoners en moskeeën. Statistieken die aantonen dat de overgrote meerderheid van branden in asielaccommodaties worden aangelegd of anderszins worden veroorzaakt door migranten zelf, hebben de “deskundigen” zo te zien niet ingezien.

Noch lijkt men op de hoogte zijn van het feit dat de vuurbomaanslagen tegen synagogen gepleegd waren door Palestijnse moslims. Het gegeven dat de moskeebranden veroorzaakt werden door frituren of werden uitgevoerd door radicale islamisten die vonden dat de interpretatie van de islam die in de moskeeën wordt aangeleerd te liberaal is, is ook iets dat de “experts” lijken te hebben gemist.

De zogenaamde “VN-experts” die door SvD worden genoemd, zijn ook bezorgd dat de autoriteiten in Zweden niet genoeg doen om de segregatie die moslim-immigranten treffen te doorbreken. De voorgestelde maatregelen zijn om ervoor te zorgen dat deze huizen en banen krijgen buiten gesegregeerde gebieden.

Het rapport zou door de Zweedse regering zijn gelezen en goedgekeurd. Een reactie van een vertegenwoordiger van de overheid die dit bevestigt, staat echter niet in het artikel van SvD.

Het is onduidelijk of de journalist van Svenska Dagbladet, Gunilla von Hall, die het betreffende artikel (en een aantal soortgelijke eerder) schreef, het ermee eens is dat de VN-rassendiscriminatiecomité een linkse organisatie is die niets officieels met de VN te doen heeft. De selectie en interpretatie van materiaal door het VN-rassendiscriminatiecomité, evenals het artikel van SvD, moet in het licht hiervan worden gelezen.

Bron:

https://samnytt.se/krav-fran-fn-sverige-maste-atala-politiker-och-journalister-med-fel-asikter/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Eis van de VN: Zweden moet politici en journalisten met verkeerde opvattingen vervolgen

 1. Dit is nou typisch zo’n staaltje nepnieuws van de Zweedse MSM. Door opzettelijk informatie achter te houden en een foto van het VN-gebouw bij het artikel te plaatsen, wil men de indruk wekken dat het een officieel rapport van de Verenigde Naties is.

  Liked by 1 persoon

 2. sudare // mei 12, 2018 om 19:00 //

  VN = venijnig nepnieuws

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // mei 12, 2018 om 19:42 //

  Zodra het woord “VN” valt vliegt de rode vlag omhoog.

  Like

 4. Het wordt tijd dat die VN ook wordt op gedoekt. Een stichting van idioten die alleen hun zakken weten te vullen. Ze weten donders goed dat ze totaal geen gezag hebben en dan zoeken ze futiliteiten om toch maar aandacht te krijgen. Sinds de oprichting is het nooit meer vrede geweest en dat zegt genoeg denk ik zo.

  Like

 5. trebor2110 // mei 12, 2018 om 22:56 //

  Waarom roepen die verwarde mannen toch altijd alla akbar

  Tijdens zijn aanval zou de man „Allah akhbar” hebben geroepen. Dat meldt althans Europe1 op gezag van ooggetuigen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2027983/man-steekt-in-op-passanten-in-parijs-1-dode-4-gewonden

  Like

 6. Ach, niks nieuws onder de zon. Zo gaat het al meer dan 50 jaar. Ook in Nederland.
  Ik maak me er niet meer druk om want de domme burgers zijn het allemaal zélf schuld
  door steeds weer op dezelfde partij-kliek te stemmen zoals hier de PvdA cs. en hun “rechtse” aanhangwagentjes CDA, VVD, CU etc.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s