Nieuw

Een chaos waar u als trotse Nederlander de dupe van bent

De wereld is in een islamitische NWO chaos, de nationalisten en patriotten die hun geschiedenis niet willen verloochenen en hun cultuur, hun vrijheid en tradities willen behouden, tegen de rijkste der aarde, (Bilderberggroep, Rothchilds, Junker, Soros enz…) die achter de schermen de EU aansturen en die van de gehele EU een islamitische staat willen maken met behulp van de islamitische vooropgezette invasie. Een staat waarin de waanzin van de islam in de vorm van de sharia de regel wordt. En de kosten… Daar mag natuurlijk ook niet openlijk over gesproken worden.

Door Elise Nijmegen
Kosten opvang asielzoekers stijgen explosief, maar Den Haag houdt de lippen stijf op elkaar

Aangezien de EU gesponsord wordt door vele lidstaten, en de media en het internet beheert komt het echte vaak brute nieuws over islam gerelateerde misdrijven nauwelijks in de huiskamers, alles wordt gecensureerd, accounts worden uitgeschakeld en de abnormaliteit wordt u voorgeschoteld als normaal. En met de medewerking van Rutte en de rest van het slappe hap kabinet wordt dat ook niet anders. Overal in de EU, en ook in ons Nederland, is het aantal mes gerelateerde misdaden omhooggegaan, dat duidelijk een mohammedaans middeleeuwse manier is om de vredelievende boodschap van de islam kracht bij te zetten. In Londen bijvoorbeeld:
Londen in de ban van moordgolf: 11 doden in 13 dagen

Aan alle kanten wordt u als vaderlandslievende Nederlander tegengewerkt, de waarheid mag niet meer gezegd worden… En dat geldt niet alleen in Nederland maar zoals u begrijpt heeft de EU ook daar regels voor bedacht. En dat ziet u terug in alle EU-lidstaten en dus ook hier in ons Nederland.
UK Proposes Prison Time For Offensive Online Posts

U wordt door de Nederlandse regering al jaren voor de gek gehouden, voorgelogen en gediscrimineerd. Het belastinggeld gaat al jarenlang niet meer naar Nederland en de Nederlanders maar wordt uitgegeven aan globalistische, islamitische EU/ NWO belangen. In deze tijd die vanzelf niet beter gaat worden en waar onze kinderen de dupe van zijn is het belangrijk dat u contact legt met andere terecht bezorgde Nederlanders zodat we met zijn allen kunnen zorgen dat onze kinderen wel een toekomst in vrijheid hebben vol met de Nederlandse cultuur en tradities en niet bang hoeven te zijn voor verwarde islamitische pedofielen met middeleeuwse normen en waarden die niet passen in de westerse vrije maatschappij.
Ondertussen heeft VVD-er Harbers getekend voor nog meer van dat onderontwikkelde volk voor Nederland, het is maar dat u het weet.
Nederland promoot immigratie uit Afrika

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Een chaos waar u als trotse Nederlander de dupe van bent

 1. rotsus1958 // mei 12, 2018 om 13:52 //

  Beste Elise, ik citeer u wederom: “is het belangrijk dat u contact legt met andere terecht bezorgde Nederlanders”

  Ik probeer de Godsganselijke dag al sinds maanden NIETS anders meer te doen dan dat echter ik constateer niets anders dan domme opmerkingen en dat wij er toch niets aan kunnen veranderen!

  Nogmaals…DAT KAN DUS WEL!!

  Gladiator.

  Liked by 1 persoon

 2. Lars024 // mei 12, 2018 om 14:02 //

  Beste Rotsus 1958: Wij kunnen zeker verandering aanbrengen, vooral van onderaf. Er zijn (veel) meer wakkere patriottische actiegroepen (lokaal en landelijk, zelfs Europees) hiermee bezig dan politiek en pers ons wijs proberen te maken. Het kan inderdaad WEL.

  Elise kan een ieder hierbij op pad helpen.

  Tot slot herhaal ik de visionaire woorden van Pim nog maar eens: “C’est ca!!”

  Liked by 1 persoon

 3. bari1951 // mei 12, 2018 om 14:18 //

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

 4. Klaas Dijkstra // mei 12, 2018 om 18:21 //

  “Inheemse mensen kunnen zich niet aanpassen aan de multiculturele realiteit. Dat is wat er nu gebeurt en ze zouden moeten vertrekken. Iedereen die dit niet leuk vindt, zou weg moeten gaan,
  Dit zei de leider van de Arab-Europese Liga in Antwerpen, Dyab Abou Jahjah in een interview met het Nederlandse tijdschrift Society Quarterly, volgens een rapport over de islam versus Europa .

  Dit zijn – vanuit de mond van een Arabier – ongelooflijke woorden voor de autochtone bevolking. Stel je voor, aan de andere kant zou zo’n zin zijn gevallen van een Europeaan in een Arabisch land: “Saudi’s, voor wie de massale nederzetting van Saoedi-Arabië door Europeanen niet klopt, zouden moeten emigreren”

  Like

 5. Waarom zou ik blij moeten zijn met het overbevolken van mijn land en het volbouwen ervan?

  Liked by 1 persoon

 6. templars2017 // mei 12, 2018 om 21:57 //

  JahJah moet zijn bek houden,punt.
  We zijn nog niet vergeten hoe hij hier enige jaren geleden de boel wist te verzieken, doch hij was te vroeg ,er kwam niet de veronderstelde reactie op .
  Intussen is de situatie dermate verslechterd dat ,mocht hij het opnieuw doen de vlam wel in de pan zou kunnen vliegen.
  Het is altijd hun bedoeling dat al wat tegen hen is weg moet ,ook al is het ons land.
  En ja er is weerstand ,doch die is niet zichtbaar ,met het huidige politieke klimaat zijn alleenstaande acties ten stelligste af te raden.
  Doch het weten dat ze de boel niet zonder slag of stoot zullen krijgen is aangenaam.
  laat ons eerlijk zijn deze situatie kan niet meer met woorden opgelost worden ndaarvoor staat de verovering al te ver ,en de politiek doet het in zijn broek voor openbarstende toestanden en blijven dus de evenwichtoefening houden tussen toegeven aan de invasieërs en het onderdrukken van de eigen bevolking .
  Als er genoeg is toegegeven komt de dag dat ze alles mogen afgeven , dat wordt de dag van de afrekening…..

  Liked by 2 people

 7. jungleelephant // mei 12, 2018 om 22:45 //

  Dus echte Nederlanders:verenigt u en veeg Nederland schoon!Te beginnen bij het Binnenhof!

  Like

 8. Scarlatti Bombatti // mei 12, 2018 om 23:02 //

  Dank je voor je artikel Elise!

  IK denk dat er niet anders gedaan kan en MOET worden dan EN MASSE al de verantwoordelijken via een Volkstribunaal hun Volk- en Landverraad te berechten met de doodstraf.
  Van HOOG tot LAAG!
  En het maakt niet uit of het VEEL of WEINIG is dat #men gedaan zou hebben,
  FEIT is dat zij er aan MEEgewerkt hebben en dat is genoeg voor de doodstraf!

  Alle movolgers in tijdelijke quarantaine zetten terwijl de dieren uit die moslimlanden gehaald worden, vervolgens de hele infrastructuur v die landen vernietigen en vh puin hoge ondoordringbare en onoverklimbare muren aanbrengen.

  Dan de quarantainers MET de eventuele overgebleven volk- en landverraders v welke achtergrond en afkomst dan ook, achter die muren brengen en de omwonende bevolking die muren laten bewaken.

  Creer je gelijk werk verschaffing en #ze er NOOIT meer uitlaten,
  alleen HEENbrengen
  dat is wat IK denk dat het enige is dat het zou kunnen doen ophouden.

  Ook de algoors, bilderbergers, jesuieten, clintons, soros en adepten, rosenMOLLERS ruttes e.c. ACHTER die muren,

  mochten er mensen zijn die nog meer lui kennen die daarvoor in aanmerking komen dan hoor ik t graag en kunnen we t a d PVV doorgeven als n compleet plan met onmiddellijke uitwerking graag!

  oh ja, wel genoeg stenen achterlaten zodat zij hun volksrituelen v elkaar stenigen kunnen blijven uitvoeren, tenslotte zijn het hun rituelen en koeltoer tradities….

  Like

 9. rotsus1958 // mei 12, 2018 om 23:34 //

  Ik ben er klaar voor en sta er klaar voor….dus, waar wachten WE nog op dan….

  Maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr………..verder dan het toetsenbord zullen we nu ook wel weer niet gaan komen.

  Ben benieuwd wat er nog allemaal moet gebeuren voordat er een paar, een heel klein paar, misschien een enkeling mee gaat doen buiten op straat!!

  Ik zou mijn story wel kunnen vertellen (dus wat mij is overkomen met dit vuile islam tuig) hier maar denk dat er dan wel een aantal van hun toetsenbordkrukje zouden afvallen!!

  Gladiator

  Ps. Het kan echt!!!

  Like

 10. Duchesne // mei 13, 2018 om 09:54 //

  …Er was eens een boer met een paar valse honden, niemand kwam in de buurt van zijn stukje land, want de honden beten de mensen. De honden werden weggehaald bij de boer. De boer kocht nieuwe honden. maakte ze vals en na een aantal bijt “incidenten” werden ze weer weggehaald. De boer kocht nieuwe…….

  Moraal: iets stopt pas als je de oorzaak weghaalt. Zolang er lieden zijn die ellendelingen importeren blijft het probleem….Ik zou in dit geval een uitspraak over boeren van de Zuid Afrikaanse president in een andere context willen aanhalen, maar ik denk dat de boodschap duidelijk is.

  In ieders leefomgeving woont wel een boer met valse honden, maak je leefomgeving schoon…in stilte en anoniemiteit….one piece at the time…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s