Nieuw

Diane Ehrensaft: we moeten ouders ‘overtuigen’ om hun 11-jarige ‘trans’ kinderen te laten steriliseren

Een ander ding waardoor ouders niet willen dat hun kind van 11 jaar ‘getransgenderd’ wordt omdat deze fijne kinderhelpers besloten hebben dat het kind ‘trans’ is, is omdat ouders puberteitsblokkers niet zien zitten, omdat de kinderen daar onvruchtbaar van worden en ze dus geen ‘genetisch gerelateerde’ kinderen meer zullen kunnen krijgen en veel ouders hebben de droom ooit opa en oma te worden. He bah, die vervelende ouders, die willen niet meewerken aan het uitroeien van hun eigen nageslacht. Maar dat is allemaal geen probleem volgens Diane Ehrensaft, want er zijn zat kinderen beschikbaar om te adopteren, vooral heel veel fijne zwarte Afrikaantjes, zodat die vervelende blanken ophouden te bestaan. Diane heeft het dus op zich genomen om die egoïstische ouders uit te leggen dat het niet om hun dromen gaat, maar om de dromen van hun kinderen. 11-jarige kinderen !

Let’s be very clear here:  Ehrensaft laughingly implies that parents concerned about their child’s human right to choose or not to choose to reproduce, a decision heretofore seen as inalienable and reserved for mature adults, are really only concerned about future grandchildren, not the bodily integrity or cognitive wherewithal of their prepubescent child. These egocentric parents are denying their children “their dreams.” These thoughtless parents need to be “worked with” by gender specialists.

11-jarige kinderen. Op die leeftijd kun je nog niet besluiten of je later timmerman of consultant wilt worden, maar dus al wel of je als jongen of als meisje door het leven wilt gaan en of je onvruchtbaar wilt worden volgens deze pediatric gender-affirming pioneers.

Diane is verbonden aan en medeoprichter van de Child and Adolescent Gender Center Clinic en daar werken meer mensen met ‘exotische’ namen, en aan het Jewish Family & Children’s Services in San Francisco.

 Diane Ehrensaft, PhD,aclinical and developmental psychologist, is one of a number of pediatric gender-affirming pioneers in the San Francisco Bay area. She is Director of Mental Health and founding member of the UCSF Child and Adolescent Gender Center. She is a well-known proponent of the gender affirmative model and has authored two books on the subject. Ehrensaft has a private practice in Oakland and serves on the Board of Directors of Gender Spectrum.

Longread dat de praktijken van Diane Ehrensaft, Stephen M. Rosenthal, Joel Baum, J. Jessie Rose Cohen, en co bespreekt hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Diane Ehrensaft: we moeten ouders ‘overtuigen’ om hun 11-jarige ‘trans’ kinderen te laten steriliseren

 1. templars2017 // mei 12, 2018 om 00:39 //

  Duidelijk geval voor de funny farm ,dergelijk tuig mag niet vrij loslopen zonder correctieband……..

  Like

 2. Stuur ze maar naar Israël.

  Zullen we eens zien of ze net zo graag Joodse kindertjes willen steriliseren als dat ze blanke kindertjes willen steriliseren.

  Like

 3. Claudia M. // mei 12, 2018 om 08:14 //

  11-jarigen steriliseren? Is dat wijf nu helemaal van alle ratten ter wereld besnuffeld? Van kinderen blijf je af! Het interesseert me geen reet of ze wel of niet “trans” zijn, dit is echt te zot voor woorden. Hopelijk heeft ze zelf ook niet voor nageslacht gezorgd…

  Like

 4. jackvanderveen // mei 12, 2018 om 09:54 //

  Dan kan ik toch wel weer begrijpen dat we beter vernederd moeten raken. Die denken over het algemeen nog spartaans. Alles met haar erop neuken. Maar helaas is hun denken weer zo beperkt, dat die evenals die stomme trut Erensap met haar colonne, bruggen te ver gaan in hun denkwijzen. Wordt tijd dat de mensheid, daarbij de menselijkheid, voorgoed van de aardbodem verdwijnt.

  Like

 5. Shlomo // mei 12, 2018 om 12:59 //

  [The terrible fraud of ‘transgender medicine’]

  Niks aan de hand, specialisten, experts en geleerden, de mensen werkzaam bij instituties en organisaties ter bevordering van de samenleving und so weiter, waarborgen dat we niet te ver afdwalen in allerlei schadelijk bedrog.
  Wanneer je overal afbreuk ziet van op het oog degelijke zaken, als geen enkele autoriteit met een protesteert het voetlicht weet te halen en de zaak wat bij te sturen, dan zal het wel prima zijn, hulde aan de vooruitgang.

  Like

 6. Tjah eerst op de zwarten in america door Bush en nu de blanken door dat soort tuig .
  even een voorbeeldje of twee


  Ik herrinerde mij een stukje van onze eigen Eugenics obersturmfuhrer Pieter van Vollenhoven die ook wel even zou bepalen wie er kinderen mogen krijgen en wie niet sieg heil .
  Maar als je dat dan googled krijg je dit :

  Toch mooi die censuur inclusief bedreiging het internet hier word meer gecensureerd dan in Noord Korea de laatste tijd .
  Overigens niet get dat in China google compleet geblockt wordt met zulke propaganda shit censuur .
  Hier nog een verwant artikel over pieter menten uhh ik bedoel van vollenhoven sorry .
  http://album-amicorum.blogspot.nl/2012/04/sterilisatie.html

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s