Nieuw

Deense politici: Zweden is blind voor een probleem dat zelfs een blinde kan zien

Pixabay.

Politici van verschillende Deense partijen zeggen dat de verkiezingen dit najaar in Zweden historisch zal zijn en ze willen graag deelnemen aan het debat over immigratie.

Politici van de Deense Volkspartij en de drie conservatieve regeringspartijen hebben hun blik naar het noorden gericht.

De Deense Volkspartij heeft eerder de Zweden Democraten gesteund met het bezoek van de toenmalige partijleider Pia Kjærsgaard en later de woordvoerder van buitenlandse zaken Søren Espersen.

Espersen zegt dat hij hetzelfde zou willen doen voor de verkiezingen van dit jaar. Men is onder andere van mening dat het buitensluiten van de Zweden Democraten door de rest van de Zweedse partijen een groot probleem is – wat nu op hen terugslaat nu het Zweedse volk eist dat men de immigratie-kwestie bespreekt. Het eindigt met dat ze zichzelf in hun voet schieten. Nu worden ze gedwongen om te discussiëren over immigranten, omdat grote delen van de Zweedse bevolking erom vraagt

Rommel:
Helaas sluiten ze nog steeds hun ogen, uiteraard weten Zweedse politici en journalisten dat ze het al 40 jaar aan het verkeerde eind hebben, maar zijn te trots om toe te geven en denken dat als ze gewoon nog een paar jaar volhouden alles in orde komt.

Bron:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4dJBq6/danskar-valkomnar-svensk-invandringsdebatt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7493 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Deense politici: Zweden is blind voor een probleem dat zelfs een blinde kan zien

  1. scherpschutter1943 // mei 13, 2018 om 22:50 //

    zweden is te laat en daardoor verloren. Alleen een burgeroorlog kan nog uitkomst bieden. De zweedse politici kunnen de vernietiging van de staat niet meer afwenden

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s