Nieuw

DE FEITEN over de islam en de islamisering van Europa!

FEIT:Volgens de islam,behoort de hele aarde aan Allah en aan zijn gelovigen, de moslims(„De heerschappij is alleen voor Allah”/Koran:12:40).In de wereldbeschouwing van de islam bestaat de wereld uit twee delen: Dar al-islam en Dar al-Harb. De Dar al-islam, het ‘huis van de islam’ is het deel van de wereld waar het gezag van de islam geldt, de Dar al-Harb, het ‘huis van de oorlog’ is het deel van de wereld wat nog aan de islam onderworpen moet worden. Europa behoort tot de Dar al-Harb en moet worden onderworpen/veroverd.Twee maal trachtte de islam Europa te veroveren.Momenteel wordt Europa opnieuw bedreigd door de islam…

FEIT:De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken.In het jaar 1974 nam niemand de Algerijnse president Boumedienne al te serieus, toen hij voor de Algemene Vergadering van de VN zei: ”Op zekere dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond van de planeet verlaten om te vertrekken naar het noorden. Maar niet als vrienden. Want ze vertrekken om te veroveren en ze zullen het veroveren door hun aantal kinderen. Wij zullen zegevieren door het vruchtbare lichaam van onze vrouwen.” Einde van het citaat.En weet u wat Muammar al-Gaddafi, de voormalige dictator van Libië jaren geleden zei?„Allah zal de islam doen overwinnen in Europa; zonder zwaarden, zonder kanonnen, zonder strijd.De miljoenen moslims in Europa zullen het continent binnen enkele tientallen jaren islamitisch maken.”…Op het islamcongres in Amsterdam wordt gezegd, niet door één, maar door meerdere sprekers: ‘Wij zijn hier om te blijven en de overwinning te behalen voor de islam!’…Tot de Tweede Wereldoorlog waren er nauwelijks moslims en moskeeën in West-Europa te vinden.Vandaag zijn het er al meer dan 30 miljoen moslims en duizenden moskeeën!…

Lees volledig artikel via The Balkans Chronicles

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on DE FEITEN over de islam en de islamisering van Europa!

 1. Willem // mei 12, 2018 om 15:13 //

  Maak de borst maar nat, dat wordt knokken.

  Like

 2. Wil je opstanden uitlokken. moordzuchtige, woedende winkels plunderende Nederlanders in de straten,….. dan moet je op het laatste moment melden dat het songfestival is afgelast.

  Maar kom niet aan met zoiets als de islam………..ofzo
  Pfffff,…..lekker boeien.

  Liked by 1 persoon

 3. Helemaal koekoek // mei 12, 2018 om 17:45 //

  Ach ja als het 1400 jaar geleden niet gelukt is waarom dan nu wel oooooja wij zijn doof,blind,en vooral dom gemaakt en geworden want wie niet leert van de geschiedenis zal de zelfde fouten blijven maken tisda

  Like

 4. skeeter // mei 12, 2018 om 21:48 //

  WTSHTF zullen de inteelt parasieten ook de meeste dooien tellen.

  Like

 5. paultje kwientjes // mei 15, 2018 om 10:43 //

  die moslim maniaken ,gedragen zicht als beulen ,,onthoofdingen ,exucutie ,martelen en oorlogen om geloof en geld en macht in die veel te hete zon worden daar alle gek en ziek .triest

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s