Nieuw

Brussel bereidt zich voor op aanval van Rusland – of misschien op aanval op Rusland

Biddende moslimsoldaat, Screenshot YouTube van de online advertentiecampagne

Door: Paul Eldering

BRUSSEL – Europa moet in 2025 klaar zijn voor snelle militaire mobilisatie om oorlogsdreiging het hoofd te bieden. Daartoe worden nu ingrijpende maatregelen genomen in Brussel.

De Europese Commissie doet een voorstel om het transportnetwerk voor reizigers en goederen ook geschikt te maken voor acute verplaatsingen van troepen, wapens, explosieven en zwaar materieel van ’onze’ strijdmachten.

“Het Europarlement en de lidstaten zijn in beginsel positief over deze stappen om knelpunten voor militaire transporten weg te nemen”, zegt Wim van de Camp (CDA), woordvoerder in het EU-parlement voor Transportzaken. Nu zijn er volgens hem nog te veel barrières in wegen, water en spoor, zoals te weinig laadruimte op treinstations, bruggen die niet voldoende gewicht kunnen dragen en bureaucratische grenscontroles. Een actieplan voor een ’EU Defence Union’, een soort vrije militaire Schengen, circuleert bij de nationale regeringen

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2026078/leger-in-europa-sneller-paraat

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Brussel bereidt zich voor op aanval van Rusland – of misschien op aanval op Rusland

 1. Na Napoleon, Hitler en laatst Oekraïne nu weer versnelde militaire opbouw door het Westen. Het is nu dus weer 1933 en over 7 jaar zal het raak zijn. Als de Russen tenminste zolang geduld hebben. Ze weten waar de oorloghitsers zitten en anders verklap ik ze het wel…

  Brussel!

  Aan de andere kant kan dit ook met de Russen allang besproken zijn en komt het echte gevaar uit een andere hoek. Namelijk Turkije. Die zouden als ze willen Europa kunnen overlopen en een heel eind komen, zeker met die enorme 5e colonne.

  Like

 2. Duchesne // mei 12, 2018 om 13:07 //

  Mogelijk breaking nieuws !

  Miltaire dienst”plicht” zojuist ingevoerd, dat wil zeggen dat alle jongens vanaf 17 nu worden geregistreerd en mogelijk onder de wapens moeten, gedwongen dus. De eerste brieven zijn reeds bij mensen thuis aangekomen….. iedereen met een Nederlands paspoort ! krijgt deze brief….Yougoslavie 2.0 Ze zijn oorlog aan het voorbereiden…misschien tegen de Russen, maar eerder tegen ons, wij burgers.

  Dit is de opening van de doos van Pandora, en nu word mij duidelijk waarom er zoveel Afrikanen en Moslims moeten komen, de dodelijke cocktail van totale tegenstelling is het recept tegen overbevolking, en daarna is er goud te verdienen met “opbouw”….een economie in het voetspoor vn de VS, gebaseerd op vernietiging en schuldeisers spelen…

  Het word nu echt tijd de oorlogsplannen van de EU te stoppen, ze willen van Europa een grote arena maken…

  Like

 3. rotsus1958 // mei 12, 2018 om 13:45 //

  @Duchesne,

  U heeft gelijk, echter u bent 1, ik ben 2 maar nu de rest nog……….toch…..maarrrrr ik denk dat onze trein hier echt stopt.

  Mijn kleine buurt tover ik binnen 24 uur om in een hele mooie vesting, no problemo, maar voor mensen in de grotere steden will Hell break loose!!!!

  Maar u weet, u bent welkom. vele handen maken licht werk!!

  Gladiator

  ps
  Nog even dit, de militaire dienstplicht is nooit afgeschaft maar men hoefde niet meer actief op te komen draven!!

  Like

 4. Ahhh,…..het Autobahn-netwerk wordt uitgebreid begrijp ik.
  Oude tijden herleven!

  Om de eu te stoppen is het een goed idee als de Russen als eerste het ‘Hauptkwartieren’ brussel en straatsburg platleggen. Letterlijk, welteverstaan!
  Van deze oorlogsbeluste eu idioten gaat Europa niet meer op een normale manier verlost worden. Grof geweld is het enige dat nog werkt.

  ‘k Kan niet wachten!

  Like

 5. ‘het’ = ‘de’

  Like

 6. De E.U. is intern zeer verdeeld over allerlei heikele kwesties, dus als ik Juncker cs zou zijn, zou ik eerst maar eens gaan nadenken over hoe je alle Europese neuzen dezelfde richting in kan krijgen, want zoals ik al zei: die eenheid is m.i. ver te zoeken en raakt, zoals het nu gaat steeds verder verwijderd en irreeël. Zolang dat het geval is, moet Europa helemaal oorlogszuchtige spierballentaal uitslaan want daar maakt Brussel zich steeds ongeloofwaardiger mee.

  Like

 7. Duchesne // mei 12, 2018 om 15:49 //

  Ik was volledig in de veronderstelling dat dienstplicht compleet was afgeschaft, mijn vergissing….

  Bedankt voor het aanbod, maar teveel aanhang aan mijn zijde en ik heb een ander reisdoel in tijden van nood…

  groet Duchesne

  Like

 8. Ik wou net zeggen dat is een fotootje van een moslimsoldaat in het Engelse leger, maar het staat bij het onderschrift zie ik 😉

  Like

 9. Scrutinizer // mei 12, 2018 om 16:26 //

  @Duchesne (1)
  Interessante info.
  Heeft ueen bron/linkje?

  Nb de militaire slavernij was opgeschort, niet afgeschaft.

  Like

 10. Lord of Hosts // mei 12, 2018 om 16:48 //

  Verdraaid, het is echt waar:

  “De bedoeling is dat de wet in de eerste helft van 2018 van kracht wordt. Dan krijgen  ook alle meisjes van 17 jaar een brief over de dienstplicht.”
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/defensiepersoneel/dienstplicht

  Ik zou zeggen Yankees, ga naar huis, de Europeanen hebben geen problemen met Rusland. Wij (Europeanen) hebben geen nationale belangen om de betrekkingen met Rusland te verergeren en hen en onszelf weer in een gevaarlijke impasse te brengen.
  Zowel van Europeanen als van Rusland is er een grote wens om meningsverschillen met politieke middelen op te lossen.

  Like

 11. Duchesne // mei 12, 2018 om 18:18 //

  En toen viel het kwartje….”De dienstplicht gaat ook voor vrouwen gelden. Dit  omdat de overheid gelijke behandeling van mannen en vrouwen belangrijk vindt. Ook zijn vrouwen inmiddels even hoog opgeleid als mannen. En Defensie heeft  hoogopgeleide specialisten nodig”

  Gratis hoog opgeleid personeel, verplicht en op straffe van cel of kogel ingeval weigering tijdens oorlogswetgeving. Met deze wet kan er selectief worden verplicht en kan er dus naar willekeur worden opgeroepen…..zo kun je bijvoorbeeld alle Marrekanen met een tweede paspoort verplichten bij de politie te gaan, of alle Turken, of de jeugdige asieleisers bij de nieuwe EU macht laten dienst doen….Er is heel diep nagedacht over de maneir om van de bevolking af te komen, en ze gaan een deel dwingen een ander deel dusdanig in een hoek te drijven dat er slachtoffers vallen. Vergezocht? Ik denk dat het verder kijken is dan de meeste mensen gewend zijn. Hoe ga je 100 miljoen Afrikanen en een aanwas plus vermenigvuldiging van Arabieren in 20 jaar tijd naadloos laten assimileren in Europa? Antwoord: dat kan niet, enkel door de boel elkaar te laten afmaken. Onze “leiders” , ze zullen ergens een plek hebben die niet bereikbaar is en dienstplichtingen aansturen om hun wereldorde te handhaven. En niemand zal een keus of kans hebben uit deze waanzin te blijven, daarvoor is men te efficient. De balans zal kunstmatig woddengehouden door dan weer de ene groep, dan weer de andee groep wat voordeel te geven, zolang ze elkaar maar blijven afmaken.

  Wat een vuile smeerlappen. Geniaal en ziek tegelijk. Hetligt eraan wat je wensen voor de toekomst zijn denk ik.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s