Nieuw

Allah akhbaard steekt in op passanten in Parijs: 1 dode, 4 gewonden

PARIJS – Een man heeft zaterdagavond in Parijs op straat passanten aangevallen met een mes. Volgens de eerste berichten zijn door de steekpartij zeker vier mensen gewond geraakt, van wie er een is overleden. Dat bevestigt de Franse politie.

Ooggetuigen spreken op Twitter van grote paniek. Mensen renden restaurants in de buurt in. Tijdens zijn aanval zou de man „Allah akhbar” hebben geroepen. Dat meldt althans Europe1 op gezag van ooggetuigen.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2027983/man-steekt-in-op-passanten-in-parijs-1-dode-4-gewonden

(h/t trebor2110)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Allah akhbaard steekt in op passanten in Parijs: 1 dode, 4 gewonden

 1. Hij riep nog allah akbar om zich te excuseren dat hij struikelde en er per ongeluk mensen in zijn mes vielen.

  Like

 2. Het wordt weer een spannende zomer. Met veel verwarde moslims.

  Like

 3. 8 gewonden inmiddels :

  Like

 4. templars2017 // mei 12, 2018 om 23:16 //

  En de ramadan moet nog beginnen, hoeveel doden gaat dat weer vragen?
  Het is een totaal verknipte situatie ,je bent nergens meer veilig, het is niet meer om mee te lachen ,weer onschuldigen die niets er mee te maken hebben in het hospitaal of erger.
  Weer weerlozen laf aanvallen en op het ogenblik dat hij het momentum verliest komt een kogel er een eind aan maken , veel te mooi voor een dergelijk gespuis.

  Like

 5. Feniks // mei 12, 2018 om 23:17 //

  Mijn gedachten gaan uit naar de verantwoordelijke politici…..

  Like

 6. Duchesne // mei 12, 2018 om 23:31 //

  Maandag begint er een golf van terreur, de media zal er zwart op gaan, hier en daar iets bekend maken en alles trachten af te doen als “incident”, een woord dst zogezegd moet staan voor uitzondering, eenmalig….

  Mijn inschatting is dat begin juni de regeringen in verschillende EU landen in overleg gaan met moslims “leiders”, in de hoop zo rust te kunnen houden. En zo werktdemocratie ook, heb je genoeg geweld om op tafel te leggen, word je als serieuze gesprekspartner gezien. En heb je wel veel kiezers en zetels maar geen geweldsmacht, dan krijg je een cordon sanitaire of een simpele uitsluiting, en word je tot in de kraamafdeling opgejaagd en bedreigd. Enkel het middel van geweld ter beschikking hebben in voldoende mate waarborgd vrijheid. Of dictatuur en macht, moslims bewijzen dagelijks hoe serieus geweld bijdraagd aan gehoord worden en als volwaardig worden gezien.

  Gezien de PVV geen geweld op tafel kan leggen is het geen kanshebber voor het beschermen van vrijheid, enkel een deelnemer voor een voltallig toneelstuk.

  2018, het jaar van de uitverkoop.

  Liked by 1 persoon

 7. 2 dood volgens:

  Like

 8. Fransen schieten zo’n soldaat van allah tenminste wel dood. Hier vuren ze wat kogels af en moeten hem dan uiteindelijk met hun taser in bedwang krijgen (Den Haag), wat waren dat voor kogeltjes ?

  Like

 9. Johan // mei 13, 2018 om 00:55 //

  Het enige goede nieuws in deze trieste zaak is dat de steeklim ter plekke werd afgemaakt.

  Like

 10. En wie gaat nu voor mijn pensioen zorgen?

  Like

 11. polderboy // mei 13, 2018 om 06:38 //

  In Indonesië hebben vrome jihadisten rond de 35 godslasterende christenen bij 3 kerken opgeblazen:
  https://uk.reuters.com/article/uk-indonesia-bomb-churches/suicide-bombers-attack-churches-in-indonesia-at-least-six-dead-idUKKCN1IE026?rpc=401&

  Like

 12. polderboy // mei 13, 2018 om 07:39 //

  Franse Staat behandelt de moordpartij als een terroristische aanslag, kopt de Telegraaf in:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2027983/frans-om-behandelt-aanval-als-terroristische-aanslag
  Nou, nou, nou, dat zal een indruk maken op die doodseskaders uit de moskee van Allah…

  Like

 13. De politici die de laatste 30 jaar aan de macht waren in West-Europa, hebben allemaal schuld.Ze doen elke aanslag af als een geïsoleerd geval van een verwarde man of in het beste geval een geradicaliseerde. Nooit wordt de Islam zelf in vraag gesteld…https://zlj13051967.wordpress.com/2018/05/08/nederlandse-arabist-hans-jansen-wie-islam-zaait-zal-sharia-en-jihad-oogsten/

  Like

 14. trebor2110 // mei 13, 2018 om 11:07 //

  hoop dat ie langzaam en met veel pijn is gestorven

  Like

 15. Duchesne // mei 13, 2018 om 12:06 //

  ..en tegelijkertijd in…Nederland…..https://www.ad.nl/binnenland/verkeersruzie-loopt-uit-hand-twee-gewonden-nog-zeven-mannen-vast~a9ef13f5/

  En wie de foto van de “man” op de brancard bekijkt snapt het wel. Punt is dat nadat je de voordeur hebt dicht dichtgetrokken je in de jungle bent, en jou eerste lijn van veiligheid is een eigen wapen, als je het geld hebt een optioneel steekwerend vest….op het moment van problemen is er niemand om jou te beschermen, alleen jij, en jezelf.
  Als je straf krijgt voor het bezitten en eventueel bij je hebben van vormen van zelfbescherming dan moet je ook niet kunnen worden beboet voor het niet dragen van een auto gordel, een helm of het ontbreken van profiel op je banden….

  ……waarom jonge meisjes inenten tegen het papillovirus zodat ze “geen” baarmoederhalskanker krijgen en vervolgens wel horden HIV en Aids negers en Arabieren inporteren en beschermen als ze lopen te verkrachten?

  …En ondertussen staan er draconische wetten en straffen op stapel voor wie zichzelf wil beschermen en bewapenen tegen geweld……

  Alles in het belang van veiligheid natuurlijk……alleen, wiens veiligheid?

  Duchesne

  Like

 16. Duchesne // mei 13, 2018 om 12:23 //

  Wat denk ik een optie is, elke terrorist in en vat varkensvet afzinken, door het lichaam volgens het geloof te laten begraven is de beloning feitelijk compleet. Die zekerheid maakt dat de laatste drempel weg is om te moorden….de weg naar het paradijsis namelijk door de soort waar men de slachtoffers maakt bij wet gegarandeerd….absurd als je erover nadenkt….

  Like

 17. Ik denk dat een gierput al voldoende is om ze laten afzinken.
  Daar hebben we er al vele van hier.

  Like

 18. Bob Fleumer // mei 13, 2018 om 15:59 //

  Ik vind de leiders van Saoedi Arabië moeten worden aangesproken op wat hun volgelingen aanrichten in de wereld, daar staat tenslotte die zwarte toverdoos waar al die ellende uit voortkomt.Dan maar geen olie uit dat land dan droogt hun geldbron ook op.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s