Nieuw

350 betogers tegen moskee in Kortrijk

Vlaams Belang en Voorpost organiseerden de betoging en lieten betogers met bussen overkomen vanuit andere provincies. Samen met buurtbewoners trokken ze van het Sint-Amandsplein naar de Bio-planetwinkel. Ook Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter was aanwezig.

Focus >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on 350 betogers tegen moskee in Kortrijk

  1. templars2017 // mei 12, 2018 om 23:39 //

    Middelvingers ,als het hen uitkomt is het niet haram hé,.
    350 man is veel te weinig ,doch beter dan niets ,het toont dat er ongenoegen is maar elen durven niet omdat die buurt een gemengde zone is ,en zij die er moeten wonen gaan hun eigen levenskwaliteit tussen de mossels niet op het spel zetten, dus is intimidatie ook daar al heel doorgedreven aanwezig.
    Vroeg of laat gaan ze toch een keuze moeten maken en dan ……..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s