Nieuw

Zweeds ziekenhuis krijgt nieuwe ontvangsthal gespecialiseerd voor verkrachtingsslachtoffers

Het voorstel is om de nieuwe receptie in de regio Malmö te plaatsen. “Het is tijd dat de samenleving zich gaat richten op diegenen die het slachtoffer zijn geworden van verkrachting”

Reeds eerder was er al een ontvangsthal voor verkrachtingsslachtoffers – in het Söderziekenhuis in Stockholm. Daar heeft men de inspiratie vandaan voor de nieuwe ontvangsthal in Malmö.

– Verkrachting is vreselijk traumatisch voor de slachtoffers en geeft levenslange letsel. Het is tijd dat de samenleving zich gaat richten op diegenen die het slachtoffer zijn geworden van verkrachting. Gezondheidszorg speelt een cruciale rol bij het verzekeren dat de slachtoffers hulp en ondersteuning krijgen om terug te keren naar een normaal leven. Nu kunnen we beginnen aan de zorgbehoeften van de getroffenen, zei Gilbert Tribo (Liberalen), vice-voorzitter van de gezondheidszorg, in een persbericht.

Het bestuur zal naar verwachting 150.000 euro toewijzen aan het project en vervolgens nog eens 400.000 per jaar voor beheer.

De concrete opdracht wordt beschreven als de ontwikkeling van de somatische en geestelijke zorg van personen die zijn blootgesteld aan seksueel geweld.

De medische afdeling zal een nieuwe manier van werken onderzoeken wat de eerste stap moet zijn naar de ontwikkeling van de somatische en geestelijke zorg van personen die zijn blootgesteld aan seksueel geweld.

Bron:

https://samnytt.se/skanes-universitetssjukhus-far-ny-mottagning-specialiserad-for-valdtaktsoffer/

http://www.mynewsdesk.com/se/liberalerna-skaane/pressreleases/skaane-faar-en-specialiserad-vaaldtaektsmottagning-2505097

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s