Nieuw

Vrouw gaat strijd aan met dokter die haar baby onthoofdde tijdens bevalling

Dr. Vaishnavy Laxman, via twitter

Een bevalling in het Ninewells-ziekenhuis in het Schotse Dundee liep compleet mis. Dr. Vaishnavy Laxman (41), een gerenommeerd arts, maakte een gruwelijke fout in maart 2014. Ze trok zo hard aan het hoofd van de baby dat hij werd onthoofd. De 30-jarige vrouw diende een klacht in tegen dr. Laxman. Ruim vier jaar later vond de eerste zitting plaats voor een tribunaal in Manchester.

Een 30-jarige vrouw vertrok halsoverkop naar het Ninewells-ziekenhuis toen bleek dat haar water was gebroken. Op dat moment was ze amper 25 weken zwanger. Dr. Laxman verzekerde de 30-jarige vrouw dat ze meteen een keizersnede zou uitvoeren als bleek dat de baby in stuitligging zou liggen, maar de arts hield haar woord niet. Hoewel de baby in stuitligging lag, liet ze de geboorte natuurlijk verlopen.

AD >>

Het AD vertelt niet het complete verhaal, want bij The Daily Mail en The SUN lezen we dat de vrouw nog niet ‘in labour’ was en Dr. Laxman, een verbastering van het Indiase Lakshman, al voortijdig aan de baby begon te trekken, en daar lezen we ook dat er al een keizersnede geadviseerd was.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Vrouw gaat strijd aan met dokter die haar baby onthoofdde tijdens bevalling

  1. Dit is onbegrijpelijk, als de weerstand groot is wat goed te voelen is dan ga je toch niet verder met trekken. Of ze wist niet wat ze aan het doen was.
    Hopelijk wordt ze hiervoor veroordeeld en de bull inleveren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s