Nieuw

Vijf MENA-mannen veroordeeld voor mensenroof – Zweedse MSM houdt afkomst achter

Gedurende negen dagen werd een 25-jarige man gevangen gehouden in een appartement in Gävle – waar hij werd geslagen, geschopt en gedwongen om dingen online te bestellen.

Nu zijn vijf mannen veroordeeld voor een reeks misdaden, meldt Sveriges Radio P4 Gävleborg.

Het was in februari van dit jaar dat de man door meerdere mannen werd ontvoerd en hem in een appartement gevangen hielden. Tijdens een langdurige mishandeling werd hij, onder andere, in zijn hand gesneden en dreigde men een vinger af te snijden.

Het slachtoffer slaagde uiteindelijk erin om een ​​sms naar een vriend te sturen, waarin hij “bel de politie” en het adres van het appartement schreef. Kort daarna arriveerde de politie en bevrijdde hem.

Een 22-jarige man is veroordeeld tot vijf en een half jaar gevangenisstraf voor verschillende misdaden, waaronder kidnapping, grove wapenovertreding en mishandeling. Twee andere 22-jarigen zijn veroordeeld tot vier jaar en tien maanden, en een 17-jarige is veroordeeld tot 13 maanden gesloten jeugdzorg.

Een 28-jarige man is veroordeeld voor medeplichtigheid aan kidnapping.

Noteer dat zowel Sveriges Radio als de rest van gevestigde Zweedse media er niet in geïnteresseerd zijn om de oorsprong van de veroordeelden te vermelden: 1 uit Irak, 3 uit Somalië, en 1 uit Tunesië. Van deportatie was geen sprake.

Gävle Rechtbank Proces nr: B 526-18

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=6949945

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Vijf MENA-mannen veroordeeld voor mensenroof – Zweedse MSM houdt afkomst achter

  1. Er mag geen enkele moslim crimineel uitgezet worden anders lukt het niet om Europa te vernietigen door de islam hordes.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s