Nieuw

THE BRINK OF WAR World War III threat is genuine Assad warns as he claims tensions between US and Russia over Syria could easily spiral into a full-blown conflict

The Syrian dictator said the situation between global powers in his country had already gone beyond a cold war

Assad, screenshot YT

“And I hope we don’t see any direct conflict between these superpowers, because that is where things are going to get out of control for the rest of the world.”

Syria has become a flashpoint for tensions between global superpowers and regional powers all wrestling for influence.

Russia and Iran have sent troops and material support to prop up Assad’s regime since it looked like being toppled by a widespread rebellion.

The US, Britain, France and Turkey – along with Iran’s regional rival Saudi Arabia – have all backed moderate rebel groups, pitting them against Assad’s backers.

And with the armed forces of so many countries active in the country, there have been fears for some time that they could end up clashing, sparking a full-blown world war.

The SUN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on THE BRINK OF WAR World War III threat is genuine Assad warns as he claims tensions between US and Russia over Syria could easily spiral into a full-blown conflict

 1. Von Puffelen // mei 11, 2018 om 19:37 //

  “The Syrian dictator said the situation between global powers in his country had already gone beyond a cold war”
  Voor zover ik het kan zien is ie gewoon gekozen als president van zijn land door een ruime meerderheid van de bevolking.
  Een dictator wordt over het algemeen niet gekozen net als bijvoorbeeld de vette willem von amsberg die hier de boel moet aanvoeren namens “The Crown”.

  Liked by 2 people

 2. Like

 3. templars2017 // mei 11, 2018 om 21:20 //

  Om duidelijkheid te stellen ,dit conflict draait om olie ,niets anders dan olie.
  Het is weinigen gegeven om de achtergrond hiervan te doorgronden vanwege een enorme complexiteit ,maar de feiten zijn de feiten ,en zijn staan als ze bewezen zijn .
  Met olie is geld gemoeid ,veel geld en macht ,veel macht.
  In de hogere kringen zijn zaken die het gewone volk beter niet weet ,gebeuren dingen die goed bewaarde geheimen zijn doch door de enorme omvang is er altijd wel een lek ,bewust of onbewust.
  Als je de tijd neemt om al de puntjes te verbinden dan zie je wat er echt gebeurd ,en dan gaan de ogen open,niets is wat het lijkt ,niemand is er zich van bewust hoe het spel gespeeld wordt,we staren ons blind op hetgeen we niet zien of niet weten.
  De media heeft de taak om ons te doen kijken in en bepaalde richting ,naar een bepaald focal point ,terwijl aan de andere kant de echte reden zich bevind , in onderstaande video is er een opsomming van wie wat doet of gedaan heeft en wie er belang bij heeft om de situatie in het midden -oosten zo te houden.
  Het is verhelderend voor hen die zoeken , voor hen die willen weten, verwacht geen voorop ingeprente bevestiging ,niets is wat het lijkt te zijn…….
  Het legt bloot wat de elite ,die bij naam genoemd wordt, er van belang bij heeft ,alles is na te trekken indien je twijfelt……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s